Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه رییس سازمان نظام پزشکی استان کرمانشاه با بیان اینکه 70 درصد جامعه پزشکان را پزشکان عمومی تشکیل میدهند، گفت: درآمد این افراد عملا زیرخط فقر است.

دکتر محمدباقر حیدری به مناسبت روز پزشک (اول شهریور) در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به عضویت 3328 نفر در سازمان نظام پزشکی استان گفت: این تعداد گروه های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، ماماها و کارشناسان پروانه دار را شامل می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر 831 پزشک متخصص و فوق تخصص، 1079 پزشک عمومی، 499 دندانپزشک، 448 داروساز، 242 ماما و 229 کارشناس پروانه دار در نظام پزشکی استان عضویت دارند.

وی با بیان اینکه تعداد پزشکان استان نسبت به نرم جهانی کم است، گفت: اما در مقایسه با میانگین کشوری، استان کرمانشاه به لحاظ تعداد پزشکان جزو استان های برخوردار است.

وی با اشاره به افزایش تعداد پزشکان در سالهای اخیر گفت: در سالهای اخیر پذیرش دانشگاه های کشور در رشته های پزشکی بصورت منطقی صورت نگرفته و از طرفی بسیاری افراد با توجه به تمکن مالی در کشور های دیگر اقدام به تحصیل در رشته پزشکی کرده اند و همین امر موجب شده امروز شاهد به حد اشباع رسیدن برخی رشته های پزشکی باشیم.

وی افزود: اگر این روند پذیرش غیرمنطقی ادامه یابد، قطعا در سالهای آتی با اشباع پزشکان در عمده رشته های پزشکی مواجه خواهیم شد.

حیدری با اشاره به علاقه بسیاری دانش آموزان به تحصیل در رشته های پزشکی گفت: برای این موضوع چند علت می توان متصور بود. اول اینکه پزشکی همواره یکی از مشاغلی است که از همان دوران بچگی، کودکان علاقه بسیاری به آن دارند و به محض اینکه سوال شود که می خواهند چه کاره شوند نیمی از بچه ها در پاسخ شغل پزشکی را انتخاب می کنند.

وی افزود: از طرفی طبابت در تمام دنیا جزو مشاغل تاپ جامعه است و به همین علت والدین تمایل دارند که فرزند آنها در این رشته تحصیل کند.

رییس سازمان نظام پزشکی استان کرمانشاه درآمد بالای این رشته را هم عامل دیگری برای این تمایل عنوان کرد و افزود: در تمام کشورهای دنیا، درآمد پزشکان نسبت به میانگین جامعه بالاتر است و همین امر موجب شده گرایش به این رشته هم بیشتر باشد.

حیدری در ادامه درخصوص مشکلات جامعه پزشکی، درآمد پایین بسیاری از پزشکان را یکی از اصلی ترین این مشکلات عنوان کرد وافزود: متاسفانه زمانی که می خواهیم در خصوص درآمد پزشکان صحبت کنیم تنها چند پزشک نامدار و فوق تخصص را مد نظر قرار می‌دهیم و این درحالی است که 70 درصد جامعه پزشکان را پزشکان عمومی تشکیل می دهند که درآمدهای پایینی دارند.

وی افزود: در حال حاضر اگر خط فقر طبق اعلام برخی مسئولین 10 میلیون تومان در نظر گرفته شود، 60 تا 70 درصد جامعه پزشکان که پزشکان عمومی هستند عملا زیرخط فقر هستند.

حیدری گفت: در شرایط کرونا که کادر بهداشت و درمان صادقانه و فداکارانه پای کارند، این انتظار هست که این قشر از پزشکان دیده شوند و درآمد آنها متناسب با کار و زحمات آنها باشد.

وی افزود: این درآمدهای پایین موجب شده که بسیاری پزشکان عمومی تمایلی به انجام کار طبابت نداشته باشند و این معضل حتی در برخی رشته های تخصصی هم مشاهده می شود.

حیدری بر واقعی شدن تعرفه های پزشکان تاکید کرد و افزود: اگر تعرفه ها واقعی شود، مشکلات بسیاری از پزشکان حل خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی كرمانشاه کروناویروس همه باهم علیه کرونا منطقه کرمانشاه روز پزشک نظام پزشکی استان رشته های پزشکی پزشکان عمومی 70 درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۹۳۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحویل ۹۰۰۰ تخت بیمارستانی تا شهریور ماه امسال

ایسنا/خراسان شمالی معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و علوم پزشکی از تحویل ۹۰۰۰ تخت بیمارستانی تا شهریور ماه امسال خبر داد.

دکتر سعید کریمی در حاشیه افتتاح و کلنگ زنی پروژه های بهداشتی و درمانی خراسان شمالی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه یکی از اهداف وزارت بهداشت این است که بیماران در استان‌های خود درمان شوند و کمتر به استان‌های اطراف مراجعه کنند، اظهار کرد: تحویل تخت‌های بیمارستانی تازه تاسیس یکی از اقداماتی است که در این راستا  در حال انجام است.

وی گفت: بنای این وزارت خانه بر این است تا ۲۵ هزار تخت بیمارستانی بسازد که تاکنون ۱۶هزار تخت بیمارستانی طی دو سال گذشته تحویل داده شده و ۹۰۰۰ تخت نیز تا شهریورماه امسال تحویل می شود.

وی در ارتباط با ماندگاری پزشکان در بیمارستان های دولتی و مناطق محروم‌ نیز بیان کرد: تعداد نیروهای متخصص در گذشته کم شده بود که به سرعت در حال تزریق نیرو هستیم و در همین راستا برای ماندگاری پزشکان در مناطق محروم بسته هایی تعریف شده است.

دکتر کریمی افزود: برای ماندگاری پزشکان در مناطق محروم‌ روزانه مبلغ یک و نیم میلیون تومان هزینه می شود.

وی با اشاره به اینکه قبل از این دولت پزشکان در حال خارج شدن از بخش دولتی و جذب در بخش خصوصی بودند، ادامه داد: یکی از علل این امر تعریف سقف برای پرداختی به پزشکان بوده است که اکنون این سقف برداشته شده و پزشکان دوباره در حال جذب شدن در بخش دولتی هستند.

وی تاکید کرد: در حال حاضر علاوه بر اینکه پزشک از بدنه دولتی خارج نشده،۱۸۰۰ پزشک متخصص نیز به بدنه دانشگاه های علوم پزشکی افزوده شدند.

وی در ارتباط با ساخت تجهیزات پزشکی نیز اظهار کرد: هم اکنون ۸۵ تا ۹۰ درصد تجهیزات بیمارستانی، ساخت داخل کشور است.

به گفته دکتر کریمی، تحویل تجهیزات بیمارستانی از دیگر اقداماتی است که عدالت و تعالی نظام سلامت را در کشور اجرایی کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خودکشی پزشکان ایرانی در مرز هشدار؛ مشکل کجاست؟
  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟
  • خودکشی از رزیدنت‌ها به پزشکان رسیده؛ چرا دکتر سمیرا آل‌سعیدی خودکشی کرد؟/ «خودکشی پزشکان به‌مثابه یک انتحار اجتماعی است»
  • تحویل ۹۰۰۰ تخت بیمارستانی تا شهریور ماه امسال
  • رشته‌های عفونی و خون متقاضی کمتری دارند/ شاهد گسترش مصرف سیگار هستیم
  • رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی: فقط ۱۰ درصد پزشکان از شغل خود راضی هستند
  • جزئیات خودکشی یک فوق‌تخصص روماتولوژی | سمیرا آل‌سعیدی که بود و چرا دست به خودکشی زد؟
  • مسوولان برای درمان سراغ پزشکان معروف می روند
  • پزشکی به شرط کسب درآمد
  • پزشکی به شرط کسب درآمد!