Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-07@13:58:40 GMT

انتقاد از کمیسیون برنامه و بودجه

تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۹۵۴۱۵

انتقاد از کمیسیون برنامه و بودجه

آفتاب‌‌نیوز :

جبار کوچکی‌نژاد نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی در جریان جلسه عصر امروز مجلس شورای اسلامی طی تذکر شفاهی خطاب به هیات رئیسه مجلس، گفت: آقای رئیس از شما و هیات رئیسه تشکر می‌کنم به خاطر نظمی که در کمیسیون‌ها برقرار کردید و این اولین بار بود که به این شکل همه وزرای پیشنهادی در کمیسیون‌ها حاضر شدند و نظرات و برنامه‌های خود را بیان کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: یک کار قشنگ دیگر هم کردید و آن اینکه قبلا اگر یک وزیر می‌آمد ۱۰-۱۵ تا دلال همراه او می‌آمدند تا حدی که گاهی در کمیسیون‌ها، نمایندگان جای نشستن نداشتند؛ الحمدلله این مساله هم با تدبیر خوب شما حل شد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس در ادامه تذکر خود خاطرنشان کرد: در ماده ۲۰۲ آمده است که کمیسیون‌های مرتبط درخصوص تطبیق با اسناد بالادستی گزارش بدهند. کمیسیون برنامه و بودجه یک کمیسیون تخصصی است و تنها کمیسیونی است که روی برنامه توسعه و بودجه که اسناد مهمی هستند، تسلط دارد.

وی افزود: متاسفانه ما می‌بینیم که کمیسیون‌هایی اینجا گزارش می‌دهند که شاید برخی حتی ارتباط ندارند در حالیکه به اعتقاد من کمیسیون برنامه و بودجه باید نسبت به بسیاری از وزرا نظر می‌داد.

محمدباقر قالیباف در ادامه و نسبت به این تذکر بیان کرد: دوستان کمیسیون برنامه و بودجه اینجا هم آمدند و صحبت کردند و واقعیت این است که کمیسیون برنامه و بودجه یک کمیسیون مادر است و به همه حوزه‌ها مرتبط می‌شود و اگر می‌خواستیم این کار را انجام دهیم و این کمیسیون نسبت به همه وزارتخانه‌ها گزارش بدهد با توجه به اینکه به هر کمیسیون ۵ دقیقه وقت داده می‌شد، در همه بررسی‌ها سه کمیسیون می‌شد و این وقت زیادی می‌طلبید.

وی افزود: لذا در هیات رئیسه به این نتیجه رسیدیم با توجه به اینکه کمیسیون برنامه و بودجه در طول سال با همه نمایندگان و وزارتخانه‌ها در ارتباط است از ارائه گزارش کمیسیون صرف نظر شود.

منبع: خبرگزاری ایلنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی جبار کوچکی نژاد کمیسیون برنامه و بودجه کمیسیون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۹۵۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرارداد ۲.۷میلیارد دلاری با پتروشیمی‌ها برای تولید بنزین

با توجه به افزایش مصرف بنزین حدود ۲.۷ میلیارد دلار با پتروشیمی‌ها قرارداد بسته شده که در سال جاری بخشی از ظرفیت خود را به حوزه تولید بنزین اختصاص دهند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بررسی ها نشان میدهد در محاسبات اولیه تبصره هدفمندی یارانه ها کم براوردی صورت گرفته است، در حال حاضر پیش بینی می شود در یک سناریو بدبینانه دولت حدود  300 هزار میلیارد تومان نیاز دارد که در طول سال منابع مربوط به تبصره 8 یا جدول 14 مرتبط با هدفمندی یارانه ها را ترمیم کند.

با توجه به درآمد‌ها و هزینه‌هایی که وجود دارد اگر دولت این جبران هزینه را انجام ندهد ممکن است دچار کسری بشود، یکی از دلایل عمده آن هم این است که طبق اعلام نمایندگان عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال گذشته به جای صادرات بنزین، حدود دو میلیارد دلار بنزین وارد کردیم و در منابع و مصارف تبصره هدفمندی یارانه ها ناترازی ایجاد شده و امسال نیز ادامه خواهد یافت.

در همین خصوص حاجی بابایی رئیس کمیسیون تلفیق بودجه 1403 با اشاره به اینکه، تبصره  هدفمندی یارانه ها مرتبط با منابع درامدی ناشی از بنزین و گازوئیل و نفت کوره و نفت خام و این‌ها است، گفت:  چون 123-124 میلیون لیتر در داخل مصرف می‌کنیم آن میزانی که باید صادر می‌کردیم دیگر نمی‌توانیم صادر بکنیم.

به گفته حاجی بابایی بر این  اساس در بعضی از مصارف تعریف شده هدفمندی یارانه ها دچار مشکل می‌شویم، سال گذشته دو میلیارد دلار بنزین وارد کردیم، امسال هم دو میلیارد دلار باید وارد کنیم.

رییس کمیسیون تلفیق بودجه 1403 اعلام کرد، امسال 2.7 میلیارد دلار با پتروشیمی‌ها قرارداد بسته شده که بتوانند بنزین تولید کنند. این‌ها یک سری موارد  است که تبصره 14 هدفمندی یارانه ها یا تبصره 8 قانون بودجه 1403  یا جدول شماره 14  را با مشکل جدی روبرو کرد. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خون رنگین زرگر‌ها در نظام مالیاتی ایران/ یک کارمند بیشتر از طلا فروش مالیات می‌دهد!
  • غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است
  • پیکرهای یافته‌شده در گورهای جمعی غزه آثار شکنجه داشتند
  • خبر خوش شورای نگهبان برای بازنشستگان | افزایش چشمگیر حقوق بازنشستگان از این ماه
  • کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد
  • خبر مهم از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از زبان یک نماینده مجلس
  • زمان افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان مشخص شد/ رییس کمیسیون تلفیق بودجه درباره همسان‌سازی حقوق چه گفت؟
  • شورای نگهبان نسبت به مصوبه همسان‌سازی حقوق بازنشستگان ایرادی نداشت
  • انتقاد رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر از کور شدن نمای بوستان‌های تهران
  • قرارداد ۲.۷میلیارد دلاری با پتروشیمی‌ها برای تولید بنزین