Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-03@22:41:42 GMT

اروپا کارت واکسن ترکیه را به رسمیت شناخت

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۹۹۲۹۳

اتحادیه اروپا اعلام کرد گواهی واکسن ویروس کووید-۱۹ را از سه کشور ترکیه، مقدونیه شمالی و اوکراین به رسمیت می‌شناسد. در بیانیه‌ اتحادیه اروپا اعلام شده است که این امر سفر ایمن متقابل را تسهیل می‌کند.   به گزارش ایندیپندنت، واکسیناسیون علیه کرونا در کشور ترکیه از ژانویه سال ۲۰۲۱ آغاز شد. دولت آن کشور اولویت خود را ایمنی و نجات جان شهروندان قرار داد و با واردات واکسن‌های خارجی، به واکسیناسیون عمومی سرعت بخشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از آن که از کافی بودن واکسن‌های مورد نیاز کشور اطمینان حاصل شد، دولت ترکیه در گام بعدی برای تولید واکسن داخلی نیز خیز برداشت.   خرید واکسن‌های معتبر جهانی و سرعت بخشیدن به واکسیناسیون عمومی، حالا ترکیه را به مرحله‌ای رسانده است که گواهی واکسن آن کشور از سوی کمیسیون اروپا به رسمیت شناخته شده است. در بیانیه اتحادیه اروپا که از روز ۲۰ ماه اوت (۲۰۲۱) قابل اجرا است، آمده است که سه کشور اوکراین، مقدونیه شمالی و ترکیه به سیستم گواهینامه واکسن اتحادیه اروپا متصل می‌شوند. به گزارش خبرگزاری تی‌آر‌تی، گواهی‌های واکسنی که این سه کشور صادر می‌کنند دارای شرایط مشابه «گواهینامه دیجیتال کووید» خواهند بود و در کشورهای اتحادیه اروپا پذیرفته می‌شود.   گواهی واکسن مورد نظر حاوی اطلاعات مختلفی مانند نام، نام خانوادگی، شماره هویت ملی، تاریخ تولد، انواع واکسن‌های تزریق شده، سازندگان و تاریخ واکسیناسیون است.   پیش‌تر، رجب طیب اردوغان گفته بود که ترکیه واکسن‌های داخلی خود را در اختیار کشورهایی قرار می‌دهد که از دسترسی به واکسن محروم مانده‌اند.   ترکیه در میان ۱۰ کشور با بیشترین شمار واکسیناسیون در جهان قرار دارد. با این حال، این کشور با چالش بزرگ مخالفان واکسن نیز مواجه است. مخالفان واکسن که در برخی شهرها از جمله استانبول اقدام به برگزاری تجمع‌هایی نیز کرده‌اند، مدعی شده‌اند که واکسن‌ها عوارض جانبی دارند و تاثیر مثبت آن را محل تردید می‌دانند. وزارت بهداشت ترکیه هم‌زمان با آغاز واکسیناسیون، کارگروه‌هایی تشکیل داد که وظیفه آنان «اقناع عمومی» برای واکسیناسیون بود. این کارگروه‌ها وظیفه داشتند با پاسخگویی به سوالات مردم، آنان را از اثربخشی واکسن‌های کرونا مطمئن کنند.   ترکیه حتی از افراد مشهور و هنرمندان محبوب نیز برای ترغیب عموم مردم به واکسیناسیون استفاده کرد. اقدام بعدی آن کشور نیز صدور کارت واکسن بود. ترکیه قصد دارد در آینده نزدیک از ورود افرادی که واکسن تزریق نکرده‌اند به مکان‌های عمومی، مانند رستوران‌ها و مراکز خرید، جلوگیری کند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۹۹۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید برای رفع تعهد ارزی از کشورهای همسایه ریال را به رسمیت بشناسیم

معاون صنایع عمومی وزارت صمت گفت: برای رفع تعهد ارزی از کشورهای همسایه در گروه‌های کالایی خاص، به‌ویژه کالاهای نهایی، باید ریال را به رسمیت بشناسیم.

به گزارش ایسنا، محمدمهدی برادران در مراسم اختتامیه ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی (اکسپو ۲۰۲۴) با بیان اینکه از ۳۵ کشور مقامات عالی رتبه در نمایشگاه اکسپو شرکت کردند، اظهار کرد: همچنین ایران در این نمایشگاه میزبان ۸۸ کشور و ۲۲۰۰ بازرگان بود.

وی با بیان اینکه پیمان‌های خوبی در این نمایشگاه بسته شد و برخی تجار خارجی برای بازدید از کارخانه‌ها به اصفهان و شیراز سفر کردند، اظهار کرد: لازمه جهش تولید جهش صادرات است. در همین راستا در ابتدای سال به ازای گروه‌های کالایی، برنامه رشد تولید به همراه برنامه رشد صادرات، تنظیم شده است.

برادران با بیان اینکه محصولاتی که در این نمایشگاه نمایش داده شد، همه صادراتی بودند، تصریح کرد: در مواردی تبدیل به صادرکننده کالاهایی شدیم که قبلا به کشور قاچاق می‌شد.

معاون صنایع عمومی وزارت صمت در ادامه با بیان اینکه اگر موضوع حمل و نقل داخلی و بین‌المللی حل نشود، به توفیقات نهایی نمی‌رسیم، گفت: بحث بعدی که باید به آن پرداخته شود، تبادلات مالی است. موضوع تبادلات مالی قابل حل است و باید استفاده از رمز ارزها جدی‌تر گرفته شود. در اصل این ظرفیت وجود دارد که تجارت غیرنفتی بیشتر شود. همین حالا هم آمار برخی کشورهای خارجی از کالاهای صادراتی ایران بیشتر از چیزی است که در گمرکات ایران ثبت شده است که نشان می‌دهد کالا از مرزهای دیگر صادر شده است.

برادران با بیان اینکه باید برای رفع تعهد ارزی از کشورهای همسایه از جمله عراق، افغانستان و غیره در گروه‌های کالایی خاص، ریال را به رسمیت بشناسیم، تصریح کرد: به رسمیت شناختن ریال در رفع تعهد ارزی از کشورهای همسایه مانند عراق، افغانستان و پاکستان خواسته بازرگانان است؛ زیرا اگر تاجری با ریال کالا صادر کند، اما از آن بخواهیم که به دلار رفع تعهد ارزی کند، این موضوع توهین به پول ملی است.

معاون وزیر صمت اظهار کرد: در حوزه استاندارد هم چالش هایی وجود دارد و بعضی مواقع سخت گیری‌ها در این حوزه مانع صادرات است و استاندارد برخی کشورهای هدف پایین‌تر از سطح استانداردهای ماست.

وی افزود: یکی از مشکلات دیگر این است که مناطق آزاد هنوز بر مدار واردات و قاچاق است، اما باید رویکرد صادرات محور در این مناطق جایگزین شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • دولت ترینیداد و توباگو کشور فلسطین را به رسمیت شناخت
  • ترینیداد و توباگو هم کشور فلسطین را به رسمیت شناخت
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • واکنش مقام اتحادیه اروپا به حوادث گرجستان
  • باید برای رفع تعهد ارزی از کشورهای همسایه ریال را به رسمیت بشناسیم
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • مفقود شدن بیش از ۵۰ هزار پناهنده خردسال در اروپا
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود