Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-06@20:51:10 GMT

نقل‌وانتقالات فوتبال ایران؛ هیاهو، سکوت و تجمع!

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۰۰۶۲۳

نقل‌وانتقالات فوتبال ایران؛ هیاهو، سکوت و تجمع!

فصل نقل و انتقالات فوتبال ایران باز هم با کلی هرج و مرج، تخلف، حساسیت کاذب، هیاهو و تجمعات اعتراضی در حال سپری شدن است.

به گزارش مشرق، مدتی است فصل نقل و انتقالات تابستانی فوتبال ایران آغاز شده و تیم‌های لیگ برتری در این بازار پر هیاهو و پر زرق و برق مشغول داد و ستد هستند. 

برای هواداران تیم‌ها حساسیت فصل نقل و انتقالات کمتر از فصل فوتبالی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرایط برای سرمربیان تیم‌ها و مدیران باشگاه‌ها نیز صدق می‌کند، جایی که آنها این روزها در تلاش هستند تا بهترین نفرات را به تیم‌شان اضافه کنند. به طور کلی جابه‌جایی بازیکنان و حتی مربیان بین باشگاه‌ها در فوتبال دنیا دارای توجه و اهمیت خبری خاصی است. مسئله‌ای که نمونه‌اش را می‌توان اخیرا در انتقال مسی فوق ستاره بارسلونا به پاریس دید. 

همانطور که اشاره شد نقل و انتقالات در فوتبال ایران نیز به اندازه خودش از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است اما با شرایط و فضایی متفاوت. در فوتبال ایران اکثر تیم‌ها مستقیم یا غیر مستقیم دولتی هستند و برای پرداخت دستمزد چند میلیاردی نفرات‌شان از بیت‌المال تغذیه می‌کنند. اگر این باشگاه‌ها از فقط از محل درآمدهای خود این مبالغ را پرداخت می‌کردند عیبی نداشت، نوش جان‌شان اما میلیارد میلیاردهایی که این روزها مثل نُقل و نبات‌ پخش می‌کنند از جیب مردم و کارگران مشغول در آن کارخانه نیست؟ باشگاه‌های خصوصی نیز به نحوی دیگر با این موضوع دست و پنجه نرم می‌کنند، آنها درآمد قابل توجه‌ای از تبلیغات و حق پخش تلویزیونی در ایران ندارند و به قول معروف از جیب خرج می‌کنند. این فوتبال ورشکسته و این همه بریز و بپاش؟!

در همین فضا، هرسال شاهد افزایش صفرهای مبالغ قراردادها در غیاب نظارت نهادهای نظارتی هستیم. کار به جایی رسیده که صدای سرمربیان هم درآمده و از وضع موجود ابراز تأسف کرده‌اند. جواد نکونام سرمربی فولاد با ابراز تعجب عنوان کرده بازیکنانش در این تیم با پیشنهادهای 15 میلیارد تومانی روبه‌رو هستند. فرهاد مجیدی نیز گفته است که اگر مبالغ قراردادها را با چشم نمی‌دیدم باور نمی‌کردم! 

بیشتر بخوانید:

واکنش باشگاه استقلال به اختلاف بین کادر فنی و مدیریت

پیش از آغاز رسمی نقل و انتقالات مدیران باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس و چند باشگاه صنعتی و بزرگ لیگ برتر با حضور در سازمان بازرسی کل کشور درخصوص کنترل رشد قیمت بازیکنان و کنترل بازار و و جلوگیری از تخلفاتی که در این حوزه رخ می‌دهد تبادل نظر و البته توافقاتی داشتند اما طبق خبرهایی که این روزها از مبالغ قراردادها و پیشنهادات همین باشگاه‌ها به بازیکنان به گوش‌ می‌رسد، باید هرچه گذشته و توافق شده را بادِ هوا بدانیم. در این میان برخی باشگاه‌ها در سکوت کار خود را پیش می‌برند تا کسی متوجه پول‌های هزینه شده، نشود.

سقف قراردادها؛ کف شده و هیچ دیواری بین پنجره‌ها وجود ندارد. پنجره‌های نقل و انتقالاتی یکی یکی می‌آیند و می‌روند ولی دیوار حائلی بین آنها نیست که خط و مرزی برای سقف و کف ترسیم کند، اگر هم باشد کاذب است و بی‌فایده، همین می‌شود که خبر قرارداد ١٨ میلیارد تومانی بازیکنی که حتی ملی‌پوش هم نیست با یک باشگاه صنعتی درز پیدا می‌کند و آب هم از آب تکان نمی‌خورد. 

در آن سوی پرده فصل نقل و انتقالات، به خارج از فضای بازیکن و باشگاه می‌رسیم، جایی که هواداران تیم‌ها با دقت اخبار رفت و آمدها را رصد می‌کنند و بعضاً از آینده تیم‌شان نگران می‌شوند. نگرانی و حتی عصبانیت آنها به حدی می‌شود که مجبور به عکس‌العمل می‌شوند. «تجمع هواداران» در کنار سقف و کف قرارداد یکی از پایه‌های نقل و انتقالات است. استقلال، پرسپولیس، تراکتور، فولاد یا پدیده فرقی نمی‌کند؛ فوتبال ایران به این نوع حرکت اعتراضی عادت کرده است. هوادار و بعضی اوقات افراد منفعت‌طلب اعتراض و شلوغ کاری می‌کنند و باشگاه باید برای راضی نگه داشتن مردم و البته جلوگیری از ایجاد هیاهوی و جنجال بیشتر به هر خواسته‌ای برای حفظ و جذب نفرات تن دهد. موضوعی که نمونه‌اش سال گذشته در استقلال رخ داد و در اقدامی عجیب مبلغ قرارداد برخی بازیکنان- حتی آنهایی که هنوز قرارداد داشتند- چند برابر شد! 

جدا از این مسائل، بحث دیگر عدم توانایی مدیران باشگاه‌ها در تنظیم قراردادهای حرفه‌ای و البته عدم پرداخت تعهدات در طول فصل است. این مورد باعث شده باشگاه‌ها اغلب از حق فروش بازیکنان‌شان محروم بمانند و فقط جدایی آنها را به نظاره بنشینند. این مسئله‌ باعث شده باشگاه‌ها به دفعات مربیان و بازیکنان‌شان را با وجود داشتن قرارداد از دست بدهند و هم پول‌شان را کامل بدهند و هم جریمه.

خلاصه اینکه فوتبال ایران خانه‌ای است که پنجره‌های نقل و انتقالاتش نه شیشه‌های شفافی دارد و نه حفاظی و دیواری برای امنیت و کنترل. این خانه بی‌در و پیکر است؛ سقف و کف در آن معنی ندارد و ستونی برای عرض اندام و نظارت نیست! اینجا فوتبال ایران است؛ جایی که با تجمع و گاهی اوقات تخلف و دروغ کار پیش می‌رود، بدهی روی بدهی می‌آید و در آخر چیزی عاید فوتبال نمی‌شود.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان لیگ برتر فوتبال فصل نقل و انتقالات فوتبال فصل نقل و انتقالات فوتبال ایران باشگاه ها تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۰۰۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراض اولتراهای میلان: لیائو هو شد و سکوها خالی!

به گزارش "ورزش سه"، اولتراها یا همان هواداران افراطی میلان امشب با اقداماتی به نمایش‌های ضعیف روسونری اعتراض کردند. در جریان بازی آنها از تشویق دست برداشتند و سکوت کردند و این‌گونه اعتراض‌شان را بیان کردند.

آنها همچنین رافائل لیائو را هم به دلیل عملکرد ضعیف در بازی‌های اخیر هو کردند. ستاره پرتغالی در دقیقه ۶۷ توسط استفانو پیولی از زمین خارج شد و از کنار دروازه بیرون رفت، نه از لب خط.

شدت توهین‌های هواداران میلان به لیائو به گونه‌ای بود که بر اساس گزارش چند رسانه ایتالیایی، لیائو پس از تعویض مستقیماً به داخل رختکن رفت و توجهی به نیمکت نداشت.

لیائو قبلاً در ماه آوریل در جریان باخت ۱-۰ مقابل رم در اولین بازی مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ اروپا توسط هواداران خودی هو شده بود. این بازیکن ۲۴ ساله در آن بازی هم عصبانی شد و در گفت‌وگو با خبرنگاران نارضایتی‌اش را ابراز کرد.

اولتراهای میلان که در اکثر دقایق بازی سکوت کرده بود و نام اعتراض‌شان را «صدای سکوت» گذاشته بودند، در ۱۰ دقیقه پایانی ورزشگاه را ترک و سکوها را خالی کردند. آنها همچنین تهدید کرده‌اند که در بازی‌های آینده هم این اقدامات را تکرار خواهند کرد.

دیگر خبرها

  • کنایه تن هاخ به مورینیو؛ کدام سرمربی حمایت بیشتری داشته‌ است؟
  • روزنامه جمهوری اسلامی: طالبان مشغول پاکسازی قومی و شیعه‌کشی است؛ ایران هم سکوت می‌کند
  • معترضان صهیونیست تظاهرات سکوت برگزار کردند
  • اعتراض اولتراهای میلان: لیائو هو شد و سکوها خالی!
  • بمب نقل و انتقالات پرسپولیس از امارات می‌آید
  • عکس| دانشجوی مخالف تجمع ضدصهیونیستی، کارشناس ایران اینترنشنال از آب درآمد
  • طارمی زنگ خطر را برای مارتینز و تورام به صدا در آورد
  • سکوت هشت‌ماهه سیاستگذار ارزی خودرو
  • حذف دوباره قطار سریع السیر یزد
  • بانوان مشگین‌شهری در حمایت از طرح عفاف و حجاب فراجا تجمع کردند