Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر پیشین کشورمان در لبنان گفت: الان به خوبی برای مردم لبنان آشکار شده است که چه کسی بر ادعا راست می‌گوید و در میدان حضور دارد و چه کسی دروغ می‌گوید و باعث و بانی این وضعیت به وجود آمده در لبنان است؛ آیا به جز آمریکا و رژیم صهیونیستی به کمک مرتجعین عرب هستند؟

احمد دستمالچیان در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به سخنان هوشمندانه دبیرکل حزب‌الله لبنان درباره اینکه اگر آمریکا بنای کمک به لبنان دارد، تحیم‌های خرید سوخت از ایران را بردارد، اظهار داشت: صحبت‌های آقای سید حسن نصرالله که اخیراً بیان کردند، درد و واقعیتی بسیار شفاف است که امروزه در جهان استکباری خودش را بروز می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سفیر پیشین کشورمان در لبنان اضافه کرد: جهان استکباری مدعی تمدن، مدعی آزادی، مدعی دموکراسی و مدعی حقوق بشر دارای استاندارد‌های دوگانه است و روز به روز این مظاهر نفاق و ریا بیشتر رو می‌شود و بیشتر خوی وحشیگری و ضد انسانی آن‌ها برملا می‌شود؛ آقای سیدحسن قصد از اشاره به این موضوع را داشتند.

وی در ادامه گفت: غرب مدعی حقوق بشر و بشردوست که چنین شعاری را انتخاب کرده است، چرا باید ملت‌ها را تحت تحریم قرار دهد و ملت‌ها تحت ظلم و محرومیت از اساسی‌ترین کالا‌های زندگی خودشان باشند؟ چرا باید سوخت، دارو و غذا محروم باشند؟ به دلیل اینکه می‌خواهند مستقل و سربلند باشند و دست نیاز به سمت کسی دراز نکنند؟

دستمالچیان با بیان اینکه این موضوع نشان می‌دهد که غرب یک تمدن دروغین و پر از ریحان و نفاق دارد که هر از گاهی خودش را در قالب‌ها و اشکال مختلف نشان می‌دهد، تاکید کرد: لذا آقای سید‌حسن بیشتر به خاطر اینکه ماهیت دروغین آن‌ها برملا شود این صحبت را کرده است.

سفیر پیشین کشورمان در در اردن ادامه اضافه کرد: در قبال آن، جمهوری اسلامی ایران هرگاه دست نیاز برادران خودش را در اقصی نقاط کشور‌های اسلامی که به سمتش دراز شده است را تا جایی که توان داشته، گرفته است. البته کمکی کرده است، کمک نبوده؛ بلکه کالا‌هایی که در اختیار داشته است در قبال پولی که دریافت کرده، فروخته است.

کاردار پیشین ایران در ریاض تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران، این آزادگی، عزت و سربلندی را داشته است که بر وادی بسیار پر خطر و ریسک پذیر تهدیدات دشمن وارد شود و این کمک را انجام داده است.

وی بیان داشت: الان به خوبی برای مردم لبنان آشکار شده است که چه کسی بر ادعا راست می‌گوید و در میدان حضور دارد و چه کسی دروغ می‌گوید و باعث و بانی این وضعیت به وجود آمده در لبنان است؛ آیا به جز آمریکا و رژیم صهیونیستی به کمک مرتجعین عرب هستند؟

سفیر پیشین کشورمان در اردن ادامه داد: مردم لبنان را به خوبی لمس می‌کنند که این معادله تزویر، ریا و نفاق پرده از ظاهر کثیف و زشت خود برمی‌دارد و آن را نمایان می‌کند.

دستمالچیان در پایان خاطرنشان کرد: این محرک با ابتکار خوب هوشمندانه سیدحسن‌نصرالله که هم پرده نفاق را کنار زد و دشمنان مردم و دوستان مردم لبنان مشخص شدند و همین که به هر حال با یک شجاعت شهامت و جسارت خاصی که سیدحسن داشت این محاصره ظالمانه کالا‌های اساسی که بدون دلیل بر همه مردم لبنان در فالب تحریم اعمال شده بود، بی‌اثر شد.

 

بیشتر بخوانید: وزیر خارجه پاکستان روز پنجشنبه به ایران سفر می‌کند/ تسریع روند افول آمریکا در نظام بین‌الملل

 

انتهای پیام/

برچسب ها: سید حسن نصرالله لبنان ایران دستمالچیان نفت سوخت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سید حسن نصرالله لبنان ایران دستمالچیان نفت سوخت سفیر پیشین کشورمان مردم لبنان چه کسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۰۴۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست‌گذاری هوشمندانه ایران در جهت فعال شدن بند جریمه در صورت عدم اتصال کامل خط لوله صلح در پاکستان

به گزارش تابناک اقتصادی؛ دیپلماسی انرژی فعال برای کشورهای دارنده منابع نفت و گاز از اهمیت بالایی برخوردار است. به ویژه، کشور ما که به لحاظ ژئوپولتیک وضعیت خوبی دارد و می تواند به عنوان هاب گازی منطقه عمل کند، دیپلماسی برایش اهمیت دارد.

وزارت نفت سیاست های فعالی را در زمینه حل و فصل مشکلات گازی مان با ترکمنستان و از سرگیری سوآپ گاز از این کشور، رفع مشکلات سیاسی با عراق و ترکیه و ادامه صادرات گاز به آن ها و رایزنی برای احیای خط لوله صلح (ایران-پاکستان-هند) به اجرا گذاشته است.

به زعم کارشناسان، این سیاست ها می تواند زمینه ساز برعهده گرفتن نقش موثرتر کشورمان در مراودات گازی منطقه باشد و منافع مان را برآورده کند. به ویژه خط لوله صلح می تواند انحصار روسیه را در صادرات گاز به شرق آسیا بشکند.

اگر بتوانیم با سیاست های فعال نقش موثری در زمینه انتقال گاز در منطقه برعهده بگیریم، تبدیل به هاب گازی منطقه می شویم و این امر منابع اقتصادی، سیاسی و امنیتی بالایی برایمان دارد.

نظرات امین نوربخش، کارشناس انرژی را در ادامه می خوانید.

نوربخش در گفتگو با تابناک اقتصادی در خصوص دیپلماسی فعال انرژی که در دولت سیزدهم در منطقه به اجرا گذاشته است، تصریح کرد: اقدامات خوبی در حال انجام است. به طور مثال، پیگیری موضوع سوآپ گاز از ترکمنستان اقدام مثبتی است و باید ادامه یابد. از نظر بنده، ما باید موضوع ادعاهای ترکمنستان از ایران در زمینه مطالبات گازی اش را مسکوت بگذاریم و همچنان به سوآپ گاز از این کشور ادامه دهیم و این موضوع را در کنار آن و از طریق مسالمت آمیز پیگیری کنیم.

وی ادامه داد: مراودات گازی خود را با ترکمنستان نباید به تعیین تکلیف مطالبات ادعایی عشق آباد در خصوص طلب گازی از کشورمان موکول کنیم. اقدامات وزارت نفت در خصوص حل و فصل مشکلات مربوط به این موضوع را مثبت می دانم و باید ادامه یابد.

این کارشناس انرژی توضیح داد: ترکمنستان یکی از بزرگ ترین دارندگان منابع گازی است و با توجه به موقعیت جغرافیایی اش که محصور در خشکی است، به کشور واسطی برای انتقال گاز نیاز دارد. ما نباید به سوآپ صرف از ترکمنستان بسنده کنیم. خوب است که وزارت نفت تلاشش را در راستای واردات بخشی از گاز ترکمنستان و صادرات آن نیز به کار بگیرد.

نوربخش گفت: پیگیری موضوع خط لوله صلح ایران-پاکستان را توسط وزارت نفت مثبت می بینم. این اقدام خوبی است که به اجرا گذاشته ایم. خبرهایی هم منتشر شده است مبنی بر اینکه اسلام آباد تمایل خود را به تکمیل این خط لوله در خاک پاکستان مطرح کرده است. خوب است که به فکر استفاده حداکثری از فرصت پیش آمده هستیم و رایزنی ها را در این خصوص با اسلام آباد شروع کرده ایم. حتی شاید در شرایط فعلی ایجاد شده بعد از جنگ اوکراین، بتوان با رایزنی روس‌ها و مشارکت آن‌ها در صادرات گاز، هند را هم مجددا وارد این پروژه کرد.

وی ادامه داد: هر چقدر مراودات ما در زمینه گازی با همسایگان و کشورهای منطقه بیشتر شود، وابستگی آن ها به ما افزایش می یابد و جایگاه مان در منطقه تقویت می شود. با توجه به این مسائل، احتمالاً گسترش روابط تهران و اسلام آباد در حوزه انرژی با مخالفت واشنگتن مواجه می شود. اما اگر توافقات بین سران دو کشور در سطوح بالای سیاسی صورت بگیرد، مسئله قابل حل و فصل است. اگر لازم شد در ارتباط با پاکستان می توانیم از گزینه شکایت در دادگاه های بین المللی استفاده کنیم. البته الان فضا مثبت است و می توانیم از طریق مذاکره موضوع را پیش ببریم.

این کارشناس انرژی خاطرنشان کرد: پاکستان با قطعی های گسترده برق روبروست و ال ان جی وارداتی اش بسیار گران تمام می شود. به همین دلیل به واردات گاز از ایران احتیاج دارد. با پیگیری موضوع در سطوح بالای سیاسی می توانیم بستری برای افزایش مراودات خودمان با پاکستان در حوزه انرژی ایجاد کنیم.

 

دیگر خبرها

  • دیدار عضو شورای حزب الله لبنان با دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی
  • دبیرکل کتابخانه‌ها‌‌: مردم ایران کتاب‌نخوان نیستند + فیلم
  • پیام فوق ستاره فوتسال به شمسایی و شاگردانش
  • تصاویر حمله حزب الله لبنان به مقر نیرو‌های گولانی
  • تسلیت دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی به مناسبت درگذشت ماموستا ملااحمد فخری
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه ایران در جهت فعال شدن بند جریمه در صورت عدم اتصال کامل خط لوله صلح در پاکستان
  • پیام دیگر حماس به خانواده‌های اسرای صهیونیستی
  • از حق اعتراض مسالمت آمیز مردم آمریکا حمایت می‌کنیم
  • پیام تقدیر دبیرکل دومین کنگره ملی شهدای استان کهگیلویه و بویراحمد از رسانه ها
  • رئیس‌جمهور: ایران می‌تواند به فرآوری معادن در آفریقا کمک کند