Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، سیزدهمین مرحله از فروش اوراق بدهی در حالی با فروش تنها  ۲۸۰ میلیارد تومانی به پایان رسید که بیش از ۱۷ هزار میلیارد تومان اوراق در این مرحله عرضه شده‌بود.

در این مرحله هیچ بانک و موسسه اعتباری سفارش خریدی ثبت نکردند و تنها ۲۸۰ میلیارد تومان اوراق بدهی در بازار سرمایه خریداری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حداکثر نرخ بهره اوراق فروخته شده در این مرحله، ۲۱.۷۷ درصد بود که نسبت به مرحله گذشته بدون تغییر ماند. امسال تا پایان مرحله سیزدهم، ۱۰ هزار و ۵۱۵ میلیارد تومان اوراق بدهی فروخته شده‌است.

سال گذشته در پایان این مرحله ۵۹ هزار و ۱۹۰ میلیارد تومان اوراق بدهی فروخته شده‌بود که حاکی از کاهش بیش از ۸۲ درصدی است. این در حالی است که کسری بودجه نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری داشته و ادامه روند کنونی، کنترل تورم را غیرممکن خواهد کرد.

بر اساس آخرین آمار، تورم سالانه مرداد ماه به ۴۵.۲ درصد رسیده که نسبت به ماه قبل، ۱ واحد درصد افزایش نشان می‌دهد.

مرحله چهاردهم، هفته آینده با عرضه ۱۳ هزار و ۷۹۰ میلیارد تومان از این اوراق ادامه می‌یابد.

پربیننده ترین پژو پرشیا ۳۸۳ میلیون تومان شد + جدول موبایل سامسونگ چند؟ قیمت لاستیک خودرو +جدول دنا پلاس 475 میلیون تومان شد + جدول قیمت یخچال فریزر سایدبای‌ساید / ۲شهریورماه

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: اوراق بدهی میلیارد تومان اوراق بدهی فروخته شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۱۳۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا انتشار اوراق رهنی مسکن در ایران گره گشا نبود؟

اصلاح نرخ گذاری اوراق رهنی مسکن و تخصیص یارانه سود به آن، انتشار اوراق رهنی بدون کوپن، بهره گیری از نظام صحیح رتبه بندی اعتباری در انتشار اوراق از جمله پیشنهادات به منظور رفع موانع و چالش های انتشار اوراق رهنی مسکن است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مسکن و تأمین مالی آن یکی از ضرورت های کنونی نظام اقتصادی کشور است. یکی از روشهای متعارف تأمین مالی مسکن در همه کشورها، پرداخت تسهیلات بلند مدت بانکی است؛ لیکن پرداخت تسهیلات بلندمدت به ویژه در صورت ثابت بودن نرخ سود تسهیلات، نظام بانکی را با انواع مخاطرات اعم از مخاطره (ریسک) نقدشوندگی، اعتباری و تغییرات نرخ بهره مواجه خواهد کرد، لذا راهکارهایی برای حل این چالش طراحی شده است که یکی از مهم ترین آنها، انتشار اوراق رهنی مسکن و خارج کردن دارایی مربوطه (مانده تسهیلات مسکن) از ترازنامه بانک است.

انتشار این اوراق به ارتقای ظرفیت تأمین مالی بانک ها و نهادهای مالی در حوزه مسکن منجر می شود و ابزاری برای مدیریت ریسک نقدینگی و ریسک نرخ بهره (سود) بانک ها و نهادهای مالی است که سبب می شود تا انگیزه کافی برای تأمین مالی بلندمدت حوزه مسکن توسط آنها فراهم گردد.

با این حال، علی رغم نیاز اقتصاد و تکلیف قانونی به بانکها برای پرداخت تسهیلات بلندمدت در حوزه مسکن در ماده 4 قانون جهش تولید مسکن، این زیرساخت در نظام اقتصادی کشور به خوبی مهیا نشده است و تا کنون تنها دو مرحله انتشار اوراق رهنی مسکن توسط بانک مسکن صورت گرفته است که نشان از عدم عمق کافی این بازار و وجود موانعی برای انتشار آن است.

 نرخ گذاری دستوری بر تسهیلات اعطا شده در حوزه مسکن و همچنین سود اوراق رهنی مسکن یکی از چالش ها و موانع مهم استفاده از این اوراق بوده است.

اصلاح نرخ گذاری این اوراق و تخصیص یارانه سود به آن، انتشار اوراق رهنی بدون کوپن، بهره گیری از نظام صحیح رتبه بندی اعتباری در انتشار اوراق به خصوص اوراق رهنی مسکن، آموزش و فرهنگ سازی نسبت به سرمایه گذاری و استفاده از این اوراق از جمله پیشنهادات مرکز پژوهشهای مجلس به منظور رفع موانع و چالش های انتشار اوراق رهنی مسکن است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیروزی نوشاد عالمیان مقابل رنکینگ ۲۹ جهان در مسابقات عربستان
  • چگونه می‌توان با بیماری هلندی مقابله کرد؟
  • چرا انتشار اوراق رهنی مسکن در ایران گره گشا نبود؟
  • تسویه بدهی گازی پتروشیمی ها به دلیل ماهیت مصارف قطعی تبصره هدفمندی یارانه‌ ها باید سریعا انجام پذیرد
  • قیمت دینار عراق امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • افزایش بودجه ماشین‌آلات روستایی استان اصفهان نسبت به کل کشور
  • افزایش بودجه ماشین‌آلات روستایی اصفهان نسبت به کل کشور
  • مرحله دوم واگذاری اختیارات از ستاد به صف در دانشگاه تهران آغاز شد
  • قدرت چانه‌زنی؛ عامل اصلی تخصیص بودجه