Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدصادق معتمدیان عصر جمعه در مراسم آغاز عملیات اجرایی ناحیه صنعتی روستایی بیزه در شهرستان داورزن افزود: جلوگیری از خام فروشی محصولات کشاورزی و گیاهان دارویی این شهرستان علاوه بر اشتغالزایی، افزایش درآمد کشاورزان و ارزآوری به دنبال دارد.

وی ادامه داد: کمبود صنایع تبدیلی در شهرستان داورزن منجر به خام فروشی محصولات شده که حاصل دسترنج و عواید کشاورزان را نصیب دیگران می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه روستای بیزه داورزن از قطب های تولید فلفل قرمز در کشور است گفت: احداث ناحیه صنعتی  در این منطقه زمینه فرآوری محصولات، بسته بندی و برندسازی را فراهم می کند که دستاورد آن توسعه منطقه و رونق اشتغال است.

وی افزود: برای ایجاد ناحیه صنعتی روستایی بیزه ۱۰ هکتار زمین مشخص شده که ایجاد زیرساخت های آن شامل آب و برق به زودی آغاز می شود و بیش از ۴۵ واحد تولیدی در بخش های صنایع غذایی و دیگر واحدها برای استقرار در این مجموعه اعلام آمادگی کرده اند.  

مدیر جهاد کشاورزی داورزن نیز در این مراسم گفت: این شهرستان از نظر سطح زیر کشت و میزان برداشت، قطب تولید محصول فلفل بوده و رتبه نخست را در کشور دارد.

علیرضا دلبری با اشاره به فعالیت ۷۰ کارگاه فلفل کوبی در این شهرستان افزود: احداث ناحیه صنعتی روستای بیزه زمینه صادرات بیشتر گیاهان دارویی منطقه را فراهم می کند.

وی ادامه داد: افزون بر ۲ هزار هکتار از اراضی شهرستان داورزن زیر کشت گیاهان دارویی است و  فلفل، شیربادیون، مرزه، شوید، خاکشیر، کنجد، زیره سبز، آویشن، رازیانه، گل گاوزبان، نعناع فلفلی، گل محمدی، شیرین بیان و خارشتر عمده گیاهان دارویی کشت شده این شهرستان هستند.

استاندار خراسان رضوی در ادامه سفرهای شهرستانی خود روز جمعه به شهرستان داورزن این استان سفر کرد.

بهره برداری از چند طرح عمرانی در شهر ریوند داورزن، بازدید از مناطق روستایی این شهرستان، گفتگو با مردم و مسوولان محلی، دیدار با خانواده معظم شهدا، ملاقاتهای مردمی و نشست جمع‌بندی از جمله برنامه های سفر استاندار خراسان رضوی به داورزن بود.

شهرستان ۲۱ هزار نفری داورزن با ۲ بخش، چهار دهستان و ۲ شهر در ۳۱۰ کیلومتری غرب مشهد واقع است.

برچسب‌ها گیاهان دارویی محمدصادق معتمدیان فصلنامه تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی داورزن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گیاهان دارویی محمدصادق معتمدیان گیاهان دارویی محمدصادق معتمدیان داورزن استاندار خراسان رضوی شهرستان داورزن گیاهان دارویی ناحیه صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۳۲۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گیاهان دارویی بومی ایلام، در خطر انقراض

ایسنا/ایلام مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام گفت: برداشت بی‌رویه گیاهان دارویی بومی توسط افراد بومی و غیر بومی در استان ایلام، وجود برخی از این گیاهان را در انقراض قرار داده است.

«علی فرضی‌نژاد» در گفت‌وگو با ایسنا با بیان این مطلب، اظهار کرد: از حدود ۱۰۰۰ گونه گیاه دارویی شناخته شده کشور ۳۵۰ گونه در استان ایلام وجود دارد که در هر منطقه از طبیعت استان بسته به شرایط آب و هوایی و خاک رشد می‌کنند و مردم برای مصارف درمانی و همچنین برخی صرفه اقتصادی و فروش، به برداشت آن‌ها مبادرت می‌کنند.

وی با بیان اینکه گیاهان دارویی، داروخانه کوچک طبیعت محسوب می‌شوند، خاطرنشان کرد: متأسفانه برداشت بی‌رویه و بهره‌برداری غیراصولی به‌واسطه عدم شناخت از نحوه برداشت این گیاهان، آن‌ها را در خطر انقراض قرار داده است.

 مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام افزود: کنگر، پاقازه، ترگ، پیچگ و ونگی و ازبوه، تشنه‌داری بلاورو گیاهانی هستند که بیشترین استفاده را دارند و بیشترین خطر متوجه این گیاهان است.

فرضی‌نژاد گفت: برای پیشگیری از انقراض این گیاهان باید سیاست‌های ابلاغی سازمان منابع طبیعی کشور و استان در خصوص ممنوعیت‌ها و میزان برداشت گیاهان دارویی را اجرایی کرد.

وی با بیان اینکه حفاظت، احیا و توسعه گیاهان دارویی کار منابع طبیعی استان است عنوان کرد: سازمان منابع طبیعی به تنهایی از عهده این مهم برنمی‌آید و باید همه مردم و بهره‌برداران برای این کار آموزش ببینند تا این این گیاهان برای نسل‌های بعدی حفظ شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • وضعیت طرح نهضت ملی مسکن در خراسان‌رضوی مطلوب است
  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • گیاهان دارویی بومی ایلام، در خطر انقراض
  • راه‌اندازی تیمارگاه حیات وحش در خراسان رضوی
  • کلنگ عملیات اجرایی ناحیه صنعتی جویم به زمین زده شد
  • ناحیه صنعتی ‌در «جویم» فارس احداث می‌شود
  • داورزن خراسان رضوی هزار و ۷۰۰ نفر شتر دارد
  • بازار داغ گیاهان دارویی در کرمانشاه+ تصویر