Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خراسان رضوی گفت: نظارت بر رعایت پروتکل‌ها در استان باید جدی گرفته شود و با کسانی که پروتکل‌شکنی می‌کنند، باید برخورد شود.

به گزارش قدس آنلاین، محمدصادق معتمدیان  در نشست ستاد کرونا شهرستان سبزوار اظهار کرد: دوره طاقت‌فرسایی را طی ۱۸ ماه اخیر پشت سر گذاشتیم و فشار سنگینی وارد شد که در سابقه تاریخی کشور مورد مشابه نداشته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
استاندار خراسان رضوی با اشاره به این حجم بالای مراجعه به بیمارستان و کمبود تجهیزات و امکانات، افزود: علاوه بر کرونا با جنگ اقتصادی از سوی استکبار جهانی درگیر هستیم و شرایط را برای کشور ما دشوار کرده است. وی ادامه داد: فشار زیادی به کادر پزشکی وارد شده که اگر اخلاص پزشکان و پرستاران نبود با بحران‌های سخت‌تر مواجه می‌شدیم. معتمدیان بیان کرد: فشارهای روحی و روانی زیادی به‌ کادر پزشکی وارد شد اما با اخلاص و از خودگذشتگی شاهد خدمت‌رسانی شبانه‌روزی پزشکان بوده‌ایم و امکانات ما هم در این شرایط محدود بوده است. استاندار خراسان رضوی گفت: در بحث حقوق و امکانات رفاهی کادر درمانی عقب‌افتادگی داریم و به غیر از دو ماه کارانه، از دی ماه تاکنون کارانه پزشکان و کادر درمانی در استان و کشور پرداخت نشده است اما با وجود همه سختی‌ها پزشکان و کادر درمان همچنان مشغول فداکاری هستند. وی افزود: این مقطع باید در تاریخ ثبت شود و به عنوان خادم مردم از زحمات و تلاش کادر درمانی و پزشکان تقدیر و تشکر می‌کنم. معتمدیان با بیان اینکه در موج پنجم شرایط ویژه‌ای داشته‌ایم و سرعت ابتلا در استان بی‌سابقه بود، بیان کرد: بار استان‌های همجوار بر بیمارستان‌های مشهد وارد شده بود و در مقطعی ۳۰ درصد میزان بستری‌ها مربوط به استان‌های همجوار بوده است. استاندار خراسان رضوی ادامه داد: در امکانات و تجهیزات کمبود داشته‌ایم و با این شرایط کار کردن سخت و دشوار است و با هماهنگی و تعامل قرارگاه عملیاتی کرونا در استان تشکیل شد و ستاد بحران استان در اختیار مهار کرونا قرار گرفته است. وی گفت: شاهد همدلی و همزبانی بی‌سابقه در استان بوده‌ایم و هر زمان در تأمین امکانات با مشکل مواجه بوده‌ایم کمک خیرین کارساز بوده است. معتمدیان با تأکید بر اینکه باید ورودی به مراکز درمانی استان را کاهش دهیم، افزود: طرح شهید سلیمانی در خراسان رضوی باید با جدیت دنبال شود و خدمات به بیماران باید در منازل صورت گیرد، تعداد زیادی از مبتلایان نیاز به بستری در بیمارستان ندارند. استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: ۴۰ درصد کسانی که در بیمارستان‌ها فوت می‌کنند، به دلیل مراجعه دیرهنگام به مراکز درمانی و بیمارستان‌ها است. وی بیان کرد: پایان دوره بیماری کرونا مشخص نیست و دنیا با این بیماری درگیر است و نیاز داریم که رفتار زندگی خودمان را منطبق با کرونا تغییر دهیم. معتمدیان با اشاره به اینکه دولت جدید به دنبال آسیب‌یابی اقدامات در راستای مبارزه با بیماری کرونا است که راهکارهای جدید برای مدیریت بیماری درنظر گرفته شود، تصریح کرد: نظارت بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در خراسان رضوی باید جدی گرفته و استفاده از ماسک‌ باید مورد توجه قرار گرفته شود. وی گفت: در ستاد استانی کرونا به دنبال فرهنگ استفاده از ماسک هستیم و عدم استفاده از ماسک بر جامعه تأثیر دارد. استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه در مناطق حاشیه شهر و کم برخوردار با به‌کارگیری از ظرفیت خیرین نیک‌اندیش باید فرهنگ استفاده از ماسک ترویج داده شود، افزود: خراسان رضوی قطب تولید ماسک در کشور است و اکنون با تعداد بالا و با قیمت مناسب تولید می‌شود. معتمدیان در پایان یادآور شد: نظارت بر رعایت پروتکل‌ها در خراسان‌ رضوی باید جدی گرفته شود و با کسانی که پروتکل‌شکنی می‌کنند، باید قاطعانه برخورد شود. انتهای پیام/ منبع: فارس

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: پروتکل های بهداشتی سبزوار محمدصادق معتمدیان نظارت بر رعایت پروتکل ها استاندار خراسان رضوی استفاده از ماسک باید جدی خراسان رضوی وارد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۳۳۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای خون در خراسان رضوی هفت درصد رشد کرد

مصطفی مهدوی ارفع گفت: ۲۱۱ هزار و ۱۸۴ داوطلب پارسال به مراکز اهدای خون خراسان رضوی مراجعه کردند که از این تعداد ۱۶۰ هزار و ۹۴۱ نفر موفق به اهدای خون شدند.

وی با بیان اینکه ۵۳ درصد از داوطلبان اهدای خون خراسان رضوی «مستمر» هستند، ادامه داد: اهدا کننده مستمر خون به کسی گفته می‌شود که حداقل ۲ بار در سال خون اهدا کند و این تعداد در سال گذشته بیش از ۸۵ هزار و ۸۱۸ نفر در استان گزارش شده است.

مسوول اداره روابط عمومی انتقال خون استان خراسان رضوی بیان کرد: بیش از ۲۹ درصد اهدا کنندگان خون استان در این بازه زمانی «با سابقه» و حدود ۱۸ درصد اهداکننده «بار اولی» هستند.

وی با بیان اینکه در کشور‌های توسعه یافته زنان نیمی از اهداکنندگان خون را شامل می‌شوند، افزود: بانوان سال گذشته ۵.۳۵ درصد معادل هشت هزار و ۶۱۵ نفر از اهداکنندگان خون استان را تشکیل داده اند.

مهدوی ارفع افزود: شاخص اهدای خون ۲۷.۲۸ نفر به ازای هر هزار نفر جمعیت کشور است.

هم‌اکنون ۱۴ پایگاه انتقال خون در مشهد و دیگر شهر‌های خراسان رضوی فعالیت دارند که از این تعداد ۶ پایگاه امام رضا (ع)، شهید سلیمانی، شهید کریمی، سناباد، امید و مهر در مشهد و پنج پایگاه در شهر‌های سبزوار، تربت‌حیدریه، نیشابور، قوچان و گناباد استقرار دارند و ۲ مرکز اهدای خون نیز در شهرستان‌های تربت‌جام و کاشمر فعال است.

استان ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار نفری خراسان رضوی، سومین تولیدکننده خون در کشور پس از استان‌های تهران و فارس است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • ۱۲ طرح نیمه تمام بهداشتی در خراسان رضوی به ثمر نشست
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی
  • تحصیل ۷۰ هزار اتباع خارجی در خراسان رضوی
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • آذربایجان غربی پیشرو در توسعه دیپلماسی منطقه‌ای است
  • کلنگ زنی و افتتاح پروژه‌های بهداشتی و درمانی خراسان شمالی با حضور معاون وزیر بهداشت
  • حضور استاندار اذربایجان غربی در سامانه سامد
  • اهدای خون در خراسان رضوی هفت درصد رشد کرد
  • کسب مدال طلا تیراندازی با تپانچه برای ورزشکار خراسان رضوی
  • بسته‌های ویژه مادران باردار به ۸۲۵ هزار خانوار خراسان رضوی تعلق می‌گیرد