Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-28@17:03:06 GMT

احتمال زایمان زودرس در زنان داری عفونت

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۳۷۵۲۰

احتمال زایمان زودرس در زنان داری عفونت

یک متخصص زنان در همدان با تأکید براینکه زنان باردار مستعد دیابت بارداری هستند، گفت: دیابت بارداری عفونت قارچی و انگلی را افزایش می‌دهد که بعضی از این عفونت‌ها مادران را در معرض زایمان زودرس قرار می‌دهد.

به گزارش برنا؛ مرضیه فریمانی، یک متخصص زنان در همدان، با بیان اینکه  هرنوع ترشح در زنان بعد از یائسگی باید با اهمیت تلقی شود، گفت: با توجه به افزایش بدخیمی‌های اعضای زنانه در سنین بالا، ترشحات به‌ویژه اگر توأم با لکه‌بینی باشد باید از نظر  موارد بدخیمی مورد بررسی دقیق قرار گیرند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه به‌طور طبیعی شش نوع باکتری در واژن خانم‌ها وجود دارد که لاکتوباسیل عمده آن را تشکیل می‌دهد، افزود : اگر این ترشحات توام با سوزش ، خارش ، بوی تعفن و یا به رنگ زرد ، سبز یا خاکستری و به میزان فراوان یافت شود، غیرعادی است .

فریمانی با اشاره به دلیل سوزش و عفونت‌هایی که با ترشحات همراه هستند، خاطرنشان کرد: لاکتوباسیل‌های مستقر در واژن بانوان نقش محافظت از عفونت‌های بیماری‌زا را دارند و در زمانیکه لاکتوباسیل‌ها به هر دلیل مثل مصرف آنتی‌بیوتیک ، استفاده از قرص‌های جلوگیری از بارداری و یا افزایش قند خون مهار شوند، قارچ‌ها که آنها هم جزء فلور طبیعی هستند شروع به رشد بیش از اندازه کرده و علائمی چون سوزش و خارش و ترشحات شبیه شیر بریده به وجود می‌آورند.

این پزشک زنان با اشاره به ترشحات همراه با عفونت در زنان باردار، بیان کرد: زنان باردار  مستعد دیابت بارداری هستند که خود این مشکل عفونت قارچ را افزایش می‌دهد و  البته غیر از عفونت‌های قارچی که ویژگی آن ترشحات پنیری و خارش است سایر عفونت‌های انگلی و بیماری‌های مختلف اعضای زنانه را مبتلا می‌کند که بعضی از این عفونت‌ها مادران را در معرض زایمان زودرس قرار می‌دهد بنابراین در صورتی‌که مشکل ادامه‌دار شود باید با پزشک مشورت کنند.

او افزود: بهتر است این افراد از مصرف خود سرانه آنتی‌بیوتیک اجتناب کنند چرا که باکتری‌های مفید واژن را از بین می‌برد همچنین استفاده از مواد غذایی که سرشار از لاکتوباسیل هستند مثل ماست به خصوص ماست‌های پروبیوتیک فلور بدن را در محدوده نرمال نگه داشته است.

فریمانی ادامه داد: کنترل قند خون نیز از مواردی است که مانع از بروز عفونت‌های قارچی است در صورتیکه مجبور به استفاده از آنتی‌بیوتیک یا قرص جلوگیری هستیم یا بیماری قند داریم در مورد بروز عفونت‌های قارچی حاد استفاده از کرم‌های ضد قارچ هم کمک کننده خواهد بود اما اگر مجبور به استفاده از آنتی‌بیوتیک یا قرص جلوگیری هستیم یا بیماری قند داریم در مورد بروز عفونت‌های قارچی حاد استفاده از کرم‌های ضد قارچ هم کمک‌کننده خواهد بود.

او برای درمان این نوع بیماری عدم استفاده از لباس‌های تنگ و چسبان را توصیه کرد و افزود : نظافت و خشک نگه داشتن و پوشیدن لباس‌های زیر نخی که مانع از عرق کردن و مرطوب بودن می‌شود در درمان این بیماری مؤثر است.

این متخصص زنان به افرادی که برای درمان ترشح و عفونت از سرکه و بتادین استفاده می‌کنند، توصیه کرد: دوش واژینال سرکه با غلظت‌های خاص در پایین نگه داشتن اسیدیته واژن  در کنترل عفونت‌های قارچی مؤثر است که به صورت دوش واژینال تجاری ساخته شده است و در صورت تجویز پزشک بلامانع است اما استفاده از بتادین با توجه به اینکه میکروب‌کش است و با از بین بردن میکروب‌های مفید و هوازی واژن عملا محیط را برای میکروب‌های بی‌هوازی که بیماری‌زا هستند مهیا کرده و مشکل را پیچیده‌تر میکند، توصیه نمی‌شود.

فریمانی به نکته مهم دیگر در درمان ترشحات غیر عادی اشاره کرد و گفت : بعضی از عفونت‌های ناشی از میکروب‌های بیماری‌زا و انگلی زوجین باید به‌طور توأم و هم زمان تحت درمان قرار گیرند و عدم درمان همسر منجر به عدم بهبود و پاسخ به درمان و یا عود سریع شود و گاهی نیز مخلوطی از چند عفونت توأم وجود دارد که بعد از درمان مشکل دیگر خود را نشان می‌دهد بنابراین در صورت عدم پاسخ به درمان و یا عود مشکل حتما باید با پزشک خودشان مشورت کنند .

این متخصص زنان  با بیان اینکه بعضی از عفونت‌های منتقل شده از طریق جنسی می‌تواند به اعضای بالاتر از جمله رحم و لوله‌های رحمی صدمات جبران ناپذیری را وارد کند و باعث ناباروری شود، تأکید کرد: همچنین بعضی از عفونت‌های ویروسی ممکن است فرد را در معرض سرطان‌های دستگاه تناسلی حتی پس از درمان قرار دهد بنابراین انجام مرتب و سالیانه پاپ اسمیر و معاینه برای بررسی ارگانهای زنانه توصیه می‌شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: زنان بارداری قند رشد شیر زایمان پزشک مواد غذایی درمان زنان عفونت زایمان زودرس عفونت های قارچی آنتی بیوتیک متخصص زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۳۷۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛  دکتر جواد شاهین‌فر بابیان اینکه پارسال  یازده هزار کودک متولد شده در بیمارستان‌های استان غربالگری شنوایی شدند، گفت: ازاین تعداد  ۱۶۳ نوزاد به مرحله مداخله و از این تعداد ۳۵ نوزاد برای درمان از سمعک و ۱۴۲ نوزاد نیز با روش‌های جراحی و طبی زیر پوشش قرار گرفته اند.
وی اضافه کرد: با توجه آمار‌های جهانی کم شنوایی و پیش بینی افزایش این آمار در کودکان، برنامه‌های بهداشتی پیشگیری، شامل غربالگری برای تشخیص زودهنگام در این گروه سنی در دانشگاه انجام می‌شود.
رئیس دانشگاه غلوم پزشکی استان گفت: بر اساس مطالعات انجام شده ۵.۲ درصد از کودکان در بدو ورود به مدرسه و ۱۱ تا ۱۵ درصد از کودکان محصل، نشانه‌هایی از آسیب شنوایی را دارند، که برای شناسایی این کودکان، برنامه غربالگری شنوایی جزو برنامه نظام مراقبت بیماری‌های غیرواگیردار گنجانده شده است.
به گفته شاهین فر اکنون برنامه غربالگری شنوایی نوزادان در هنگام ترخیص از بیمارستان‌های استان به کمک شنوایی شناسان و غربالگران آموزش دیده با همکاری سازمان بهزیستی انجام می‌شود.
افزایش جمعیت سالمندی، افزایش عوامل خطر مانند ابتلا به عفونت‌های گوش و دیگر عفونت‌ها از جمله بیماری‌هایی مانند سرخک و سرخجه، استفاده بی رویه و نابجا از دارو‌های آسیب رسان به شنوایی، قرار گرفتن افراد در معرض اصوات بلند درمحیط‌های شغلی و نظامی، استفاده بی رویه از تلفن‌ همراه و دستگاه‌های صوتی شخصی از دلایل اصلی افزایش آمار کم شنوایی است.

دیگر خبرها

  • با عوارض ناشی از گازگرفتگی حیوانات چه باید کرد؟
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • دلیل لرز و بدن درد بدون تب چیست؟
  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی
  • آنچه باید درباره سندرم ناخن زرد بدانید
  • آنچه باید سندرم ناخن زرد بدانید
  • سندرم ناخن زرد چیست؟
  • اهمیت حفظ بهداشت زنان در پیشگیری از عفونت‌های تناسلی