Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدرضا شاملو معاون عمران روستایی بنیاد مسکن در نشست خبری امروز خود با بیان اینکه بهسازی و عمران روستایی مسکن افراد کم درآمد و معلول در حوزه فعالیت عمران روستایی بنیاد مسکن در دستور کار خود قرار داده‌ایم، گفت: ۹۹ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار در قالب طرح‌های هادی اجرا شده اند و تمام ساخت و سازها و فعالیت‌ها در چارچوب طرح های هادی اجرا شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: ۸۲۲ روستای زیر ۲۰ خانوار به لحاظ شرایط در حوادثی که پیش آمده برای آنها طرح تهیه شده و در زمینه اجرای طرح محیط روستاها هم حدود ۲۱ هزار و ۳۰۰ روستا فعالیت‌های اجرایی و طرح برای آنها صورت گرفته که ۵۴ درصد از روستاهای بالای ۲۰ خانوار را این روستاها شامل می‌شود.

معاون عمران روستایی بنیاد مسکن تصریح کرد: تمام ۲۱ هزار بهسازی به صورت کامل در حال انجام است و در بسیاری از روستاها طرح‌ها در مراحل مختلف مقدماتی قرار دارند به طوری که محورهای اصلی کار شده و تعدادی از آنها هم به اتمام رسیده است.

شاملو در ادامه به سنددار کردن املاک روستاها که اشاره کرد و گفت: سنددار کردن املاک کار بسیار ارزشمندی است و برای استفاده از سرمایه‌های راکد در این خصوص کار مشترکی با همکاری بنیاد مسکن و سازمان ثبت اسناد انجام شده به طوری که برای سه میلیون و ۶۳۳ هزار واحد سند صادر کردیم که ۲۷۷ هزار واحد از این تعداد مربوط به شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر و مابقی هم برای سایر مناطق سند صادر شده است.

معاون عمران روستایی در ادامه به بهسازی و احیای بافت های با ارزش روستایی هم اشاره کرد و گفت: در قانون برنامه پنج ساله ششم این موضوع مورد عنایت مجلس قرار گرفته برای ۳۰۰ روستا برنامه تهیه شده است.

شاملو تصریح کرد: برای ۱۹۹ روستای دارای بافت با ارزش روستایی طرح تهیه کرده ایم و در ۱۰۵ روستا به اجرا درآمده و طرح‌های آنها به اتمام رسیده و در بخش بازنگری طرح های هادی هم اقدامات گسترده ای انجام داده ایم به طوری که برای ۱۱ هزار و ۹۰۰ روستا طرح های هادی را بازنگری کرده ایم.

به گفته این مقام مسئول کاری که در سال‌های اخیر به صورت آزمایشی با همکاری استانداری ها صورت گرفت طرح توسعه منظومه های روستایی است که از تجارب نیم قرن گذشته در این بخش استفاده کرده ایم.

معاون عمران روستایی بنیاد مسکن با بیان اینکه فعالیت عمرانی در استان می‌تواند اثربخشی کافی داشته باشد و هر فعالیت جدیدی در بخش عمران روستایی بدون توجه به بخش‌های دیگر و به صورت جزیره ای اجرا می شد، گفت: طرح منظومه سال ۹۳ توسط مرکز تخصصی و دانشگاهی تهیه شده و خوشبختانه طبق تفاهم‌نامه ای مبادله کرده ایم و در دست اقدام است و از ردیف‌های سازمان برنامه و بودجه و با همکاری استانداری و بنیاد مسکن شهرهای مختلف استفاده می شود.

او تصریح کرد: طرح منظومه در قالب توانمندسازی به مردم انجام می شود و در یک سال گذشته آثار منطقه ای را در این بخش انجام داده ایم و با توجه به موافقت اصولی توجیه اقتصادی و اجرای فعالیت‌های تولیدی در جلسات مشترک بین دولت و مجلس مطرح کرده ایم.

او با اشاره به اینکه امسال با حمایت دولت و مجلس ۸ هزار میلیارد تومان اعتبار مصوب کردیم که ۴۰ درصد آن تخصیص داده شده و کارهایی شروع شده است، گفت: بر اساس اعتبارات مصوب برای امسال توانستیم در ۳ هزار و ۵۰۰ روستا طرح هادی و بازنگری را انجام دهیم.

این مقام مسئول  با اشاره به اینکه در ۴هزار و ۷۰۰ روستا اجرای طرح هادی و بهسازی روستاها را عملیاتی کرده ایم، گفت: در اجرای طرح هادی و محیط روستایی هم ۴ هزار و ۵۰۰ کیلومتر از معابر روستایی را بهسازی خواهیم کرد که شامل ۱۹ میلیون متر مکعب آسفالت و سنگ فرش است. همچنین  ۲ هزار کیلومتر هم اجرای شبکه و رفع آب های سطحی است که بخشی از آنها اجرایی شده و بخشی هم اجرا خواهد شد.

۱۴۰ هزار واحد مسکونی توسط سازمان ثبت سنددار می شوند

او با اینکه ساماندهی مراکز در ۲۲۰ روستا و ۲۲۰ هزار مترمربع در زمینه بهسازی و احیای بافت‌های با ارزش روستایی هم انجام شده است، گفت: در ۹۱ روستا کارهای اجرایی و نیمه تمام عملیاتی شده و در ۱۴۸ روستا هم طرح تهیه خواهیم کرد‌.

معاون عمران روستایی تصریح کرد: سنددار کردن واحدهای مسکونی همچنان ادامه خواهد داشت و حداقل ۱۴۰ هزار واحد مسکونی توسط سازمان ثبت سنددار می شوند.

شاملو با بیان اینکه با توجه به شعار امسال که مانع زدایی است با همکاری دستگاه‌های مختلف اقداماتی را در این حوزه انجام داده ایم، اظهار کرد: به طوری که در بحث سنددار کردن اراضی و املاک فاقد سند، اقداماتی را از طریق دولت و مجلس تحت پوشش خود قرار داده ایم.

او در ادامه به فرارسیدن هفته دولت هم اشاره کرد و گفت : با بهره‌برداری از طرح های هادی، ۶۴۵ روستا که بخشی از آنها با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیارد تومان در روزهای اخیر افتتاح می شوند و مابقی هم به زودی مورد بهره برداری قرار می گیرند.

شاملو تصریح کرد: در سیل دی ماه سال ۹۸ ،۱۱  هزار روستا تحت تاثیر بارندگی سیلاب قرار گرفتند و ۲۶ روستا دچار آبگرفتگی شدید شدند و حدود ۱۹۴ هزار واحد مسکونی هم آسیب دیدند. بنیاد مسکن کار گسترده‌ای در سال ۹۸ در سراسر کشور انجام داد به طوری که اقدام به ایمن‌سازی و نوسازی واحدهای آسیب‌دیده کرد.

او اظهار کرد: برنامه جامعی در یک هزار و ۱۷۳ روستا و شهر انجام شده و یک هزار و ۷۵۱ پروژه اجرایی هم در زمینه جا به جایی روستاها صورت گرفته است و برای ۵۷۱ روستا هم پروژه های ایمن سازی و پایدار سازی را انجام داده ایم.

این مقام مسئول توضیح داد: در ۴۶۰ پروژه احداث ابنیه فنی و آسیب دیده داشته ایم و در ۶۵۴ روستا بهسازی محیط روستاها و پس از بازسازی محیط را در دستور کار خود قرار داده ایم.

معاون عمران روستایی تاکید کرد: ۱۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار تمام پروژه ها در کمتر از یک سال و نیم پرداخت شده و آخرین پروژه ها هم آغاز کرده ایم.

اجرای طرح منظومه روستایی در کشور

شاملو در پاسخ به سوال خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص اعتبار در نظر گرفته شده برای طرح منظومه گفت: در مجموع اعتباری که برای طرح منظومه ها در نظر گرفته شده ۱۴ هزار میلیارد تومان بوده است که به صورت پایلوت در برخی از شهرها اجرا شده است. طبق توافقی که با سازمان برنامه بودجه داشته‌ایم اجرای این طرح‌ها از پراکنده کاری جلوگیری می کند.

او در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص زمین‌خواری هم گفت : زمانی که دستگاه‌های مسئول به نیاز به مردم در خصوص اراضی پاسخ ندهند این اقدام باعث می شود که بخش خصوصی در برخی از افراد اقدام به تخلف کنند اما با اجرای طرح هادی در ابتدا اعلام کرده ایم که از محیط زیست و فضای سبز و باغات مردم حفظ خواهد شد.

او بیان کرد: در نیمه دوم سال ۸۷ که حدود ۱۳ سال گذشته است ۱۵۰ هزار مورد تخلف در خصوص زمین خواری به مراجع گزارش داده شده است .

شاملو در پایان اظهار کرد: با تشکیل شورای حل اختلاف و همکاری مجلس و دولت در این بخش و اقداماتی که در این حوزه صورت گرفته میزان تخلف و زمین خواری در این بخش کاهش چشمگیری پیدا کرده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بنیاد مسکن طرح هادی زمین خواری مسکن روستایی عمران روستایی بنیاد مسکن معاون عمران روستایی انجام داده ایم میلیارد تومان طرح های هادی سنددار کردن زمین خواری طرح منظومه اجرای طرح هزار واحد طرح هادی طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۳۸۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفان اعتبازدایی از اسناد عادی از افشای اموالشان می‌ترسند

یک حقوقدان با بیان اینکه برخی از افرادی که در مسیر اعتبارزدایی از اسناد عادی، سنگ‌اندازی می‌کنند در پی جلوگیری از افشای اموال خود هستند، گفت: کسانی که درگیر رانت زمین‌خواری و عدم افشای اموال خود هستند از این قانون متضرر خواهند شد. - اخبار اجتماعی -

ندا شمس؛ حقوقدان و وکیل دادگستری در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم با بیان اینکه اعتبارزدایی از اسناد عادی به معنای برداشتن باری سنگین از دوش قوه قضاییه است، این مهم را ابزار و مسیر از بین بردن "رانت زمین‌خواری" دانست.

شمس در پاسخ به اینکه که سند عادی چیست و چرا باید از آن اعتبارزدایی شود؟ گفت: سند عادی عبارتست از توافقنامه بین دو شخص و نگارش بر روی یک کاغذ عادی که با امضای توافق‌کنندگان و امضای دو شاهد به آن اعتبار بخشیده می‌شود.

پایه ثابت تمام مفاسد و جرائم در ایران "اسناد عادی" است!

وی افزود: البته در حال حاضر تا 80 درصد شهودی که ذیل توافقنامه یا مبایعه‌نامه‌های تنظیم شده در چند ده سال اخیر را امضا کرده‌اند یا در قید حیات نیستند یا اصلاً وجود خارجی ندارند و غیرواقعی هستند و در صورت واقعی بودن هم عموماً متن نگارش شده را مطالعه نکرده‌اند!

ندا شمس تأکید کرد: سند عادی وسیله‌ای است برای کلاهبرداری، جعل، زمین‌خواری و جرایمی از این دست که با اعتبارزدای از سند عادی الزام به تنظیم سند رسمی در معاملات اموال غیرمنقول مانند زمین و خانه و آپارتمان و امثالهم، امکان بروز این نوع جرایم و قانون‌گریزی‌ها تا حد بسیار بالایی پایین می‌آید و بسیاری از مشکلات جامعه حل می‌شود.

این وکیل دادگستری ادامه داد: بیشترین دعاوی مطرح‌شده چه در دادگاه‌های حقوقی و چه در دستگاه‌های کیفری مربوط و مرتبط با اسناد عادی است که با تصویب نهایی و اجرایی شدن طرح الزام به تنظیم سند رسمی بار سنگینی از دوش قوه قضاییه برداشته می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه در جوامع پیشرفته، سند عادی طی تشریفاتی به سند رسمی تبدیل می‌شود، گفت: اعتبارزدایی از اسناد عادی و تبدیل آن به سند رسمی باعث به‌وجود آمدن امنیت روانی در جامعه و آرامش فکری برای مردم می‌شود و دیگر هر لحظه منتظر این نیستند که سند رسمی آن‌ها به‌وسیله سند عادی ابطال شود.

این حقوقدان افزود: از طرفی اعتبارزدایی از اسناد عادی سبب می‌شود که جلوی جرایمی مانند زمین‌خواری و کلاهبرداری و جعل گرفته شود که دامان مردم معمولی جامعه را می‌گیرد.

شمس درباره برخی اتفاقات در مجمع تشخصیص مصلحت نظام و روند تصویب نهایی اعتبارزدایی از اسناد عادی گفت: برخی از افرادی که در این مسیر، سنگ‌اندازی می‌کنند بیشتر برای جلوگیری از افشای اموال خود تلاش می‌کنند و در این راه خواستار هرج و مرج در نظام ثبتی و اعتبار دادن به اسناد عادی هستند.

این وکیل دادگستری ادامه داد: با قانون شدن الزام به تنظیم سند رسمی برای معاملات اموال غیرمنقول، هم حاکمیت سود می‌برد و هم اینکه با کم شدن مراجعات مردم به دادگستری و ارگان‌های مرتبط دیگر، شاهد بهبود کیفیت در حکمرانی قضایی خواهیم بود و اینکه امنیت روانی جامعه افزایش خواهد یافت و تنها کسانی که درگیر رانت زمین‌خواری و عدم افشای اموال خود هستند، متضرر می‌‌شوند.

شمس اظهار کرد: قانون‌گذار در طرح الزام به تنظیم سند رسمی در معاملات اموال غیرمنقول با تیزبینی و هوشمندی، فرصت‌ 4 ساله تبدیل اسناد عادی به اسناد رسمی را داده است که این نشان از بررسی همه‌جانبه قانونگذار است اما نکته مهم آن است که باید تکرار در اطلاع‌رسانی درباره فواید اعتبارزدایی از اسناد عادی به طور گسترده انجام شود و تمامی مردم از نتایج سودمند آن آگاه شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • لزوم استفاده از ظرفیت بنیاد مسکن در اجرای طرح‌های مسکن روستایی
  • مخالفان اعتبازدایی از اسناد عادی از افشای اموالشان می‌ترسند
  • (عکس) استوری تند و تیز محمد انصاری؛ برای نبرد با زمین‌خواری و اختلاس لباس رزم به تن کنید!
  • کشف جسد بازپرس ویژه مبارزه با زمین‌خواری
  • واگذاری زمین به خانوار‌های ایثارگر در آذربایجان شرقی
  • زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی واگذار شد
  • واگذاری زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی
  • واگذاری زمین به خانوارهای ایثارگر در آذربایجان شرقی
  • جانمایی زمین برای طرح نهضت ملی مسکن و جوانی جمعیت در نیشابور