Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-04-30@05:25:39 GMT

افزایش مجدد آلایندگی صنعت برق

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۳۸۸۴۷

افزایش مجدد آلایندگی صنعت برق

آلایندگی جهانی ناشی از تولید برق به سطح پیش از شیوع ویروس کرونا بازگشته زیرا تولید نیروی پاک برای تامین تقاضای رو به رشد برای برق کافی نبوده است.

به گزارش «انرژی امروز» از خبرگزاری ایسنا، اندیشکده اقلیم و انرژی امبر در گزارشی اعلام کرد انتشار دی اکسید کربن صنعت برق در سطح جهانی در نیمه اول سال ۲۰۲۱ پنج درصد بالاتر از نیمه اول سال ۲۰۱۹ بود که هنوز پاندمی کووید ۱۹ اتفاق نیافتاده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تقاضا برای برق در سطح جهانی به میزان پنج درصد رشد کرد. اوایل سال گذشته تقاضا برای برق سه درصد کمتر از سال ۲۰۱۹ بود و آلایندگی هفت درصد کاهش پیدا کرده بود اما این کاهش به دلیل قرنطینه در تقریبا همه اقتصادهای جهان بود.

طبق گزارش این اندیشکده، هیچ کشوری در جهان به احیای سبز صنعت برق خود دست پیدا نکرده است. آمریکا، اتحادیه اروپا و ژاپن سال گذشته شاهد انتشار کمتر دی اکسید کربن از سوی صنعت برق در مقایسه با سطح پیش از شیوع ویروس کرونا بودند و نیروی بادی و خورشیدی جای زغال سنگ را گرفت اما این اتفاق در فضای رشد سرکوب شده تقاضا روی داد.

دیو جونز، سرپرست برنامه جهانی امبر در بیانیه ای گفت: رشد دوباره آلایندگی در سال ۲۰۲۱ باید زنگ خطر را در سراسر جهان به صدا در بیاورد. افزایش انتشار دی اکسید کربن علامت خطر بزرگی است که جهان از مسیر کنترل گرمایش منحرف شده است.

بر اساس گزارش اویل پرایس، آژانس بین المللی انرژی اوایل سال میلادی جاری پیش بینی کرد انتشار دی اکسید کربن مربوط به انرژی جهانی امسال دومین افزایش بزرگ را در تاریخ تجربه خواهد کرد که تحت تاثیر افزایش دوباره استفاده از زغال سنگ در بخش نیرو خواهد بود. فاتح بیرول، مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اظهار کرده بود این هشدار جدی است که احیای اقتصادی از تبعات بحران کووید ۱۹ در حال حاضر برای اقلیم ما پایدار نیست.

برچسب هااتحادیه اروپا (EU) ایالات متحده امریکا بین الملل خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) ژاپن

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: اتحادیه اروپا EU ایالات متحده امریکا بین الملل خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ژاپن آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو دی اکسید کربن صنعت برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۳۸۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرن بیست و یکم قرن گردشگری

صدای ایران/حميد سعادتی-بر اساس گزارش سازمان جهانی گردشگری، صنعت گردشگری در حال تبدیل شدن به بزرگترین و پرسودترین صنعت در سطح جهان است. در حال حاضر، 11٪ به تولید ناخالص داخلی (GDP)، 10٪ در اشتغال، 5٪ به صادرات، و 5٪به سرمایه گذاری جهانی کمک می کند.

رشد سریع صنعت گردشگری بسیاری از کارشناسان را بر آن داشته است تا قرن بیست و یکم را قرن گردشگری بدانند.

از منظر اقتصادی، گردشگری بین المللی درآمد قابل توجهی برای کشورها ایجاد می کند. توسعه گردشگری نقش مهمی در تشویق سرمایه گذاری زیرساختی، تامین درآمد دولت و ایجاد فرصت های شغلی مستقیم و غیرمستقیم در سراسر جهان ایفا می کند.

کشورهای پیشرفته و توسعه یافته اکنون اهمیت اقتصادی گردشگری را درک می کنند. آنها به دلیل هزینه های اولیه ای که گردشگران برای خدمات مصرفی انجام می دهند، آن را یک منبع مالی می دانند. در نهایت این امر به رشد و توسعه اقتصادی کمک می کند.

با این حال، برای کشورهای در حال توسعه، توسعه گردشگری می تواند چالش هایی مانند نرخ بالای بیکاری، محدودیت منابع ارزی و اتکای بیش از حد به یک بخش اقتصادی را نیز به همراه داشته باشد.

اهمیت گردشگری از نظر تولید و اشتغال همواره مورد تاکید بوده است. در سطح جهانی، گردشگری 70% صادرات و30%صادرات خدمات را به خود اختصاص داده است. علاوه بر این، 10٪ به تولید ناخالص داخلی جهان (GDP) کمک می کند.

توسعه گردشگری منجر به رشد اقتصادی و اشتغال در مناطق مقصد می شود. همانطور که گردشگران تقاضای نهایی خود را برای محصولات افزایش می دهند، هم بخش های مرتبط با گردشگری و هم بخش های غیر گردشگری تولید را گسترش می دهند. در نتیجه رشد اقتصادی رخ می دهد و تقاضا برای نیروی کار نیز افزایش می یابد. رشد اقتصادی ناشی از ایجاد اشتغال به کاهش فقر و بهبود توزیع درآمد در جوامع کمک می کند.

شایان ذکر است که از هر ده شغل در سراسر جهان، یک شغل مربوط به گردشگری است. توسعه گردشگری به طور قابل توجهی بر تنوع اقتصادی تأثیر می گذارد و به دستیابی به اهداف اقتصادی در کشورها کمک می کند.

به طور خلاصه، گردشگری یک صنعت بزرگ جهانی است که درآمد قابل توجهی را برای کشورها به ارمغان می آورد. به عنوان یک محرک اقتصادی حیاتی عمل می کند، تنوع در فعالیت های اقتصادی را تقویت می کند و بستر مناسبی را برای دستیابی به اهداف اقتصادی فراهم می کند.

دیگر خبرها

  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی
  • بدهی صنعت برق به بورس انرژی
  • رکوردشکنی فروش نفت با تمرکز بر ابتکارات جدید در بازسازی پالایشگاه‌های مستهلک شده
  • عربستان به جای «داووس» میزبان مجمع جهانی اقتصاد شد
  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • دردسرهای افزایش بیش‌ازحد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • شروع طوفانی هفته دوم معاملات برق در بورس انرژی
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • شصت‌ودومین شماره مجله تصویری نفت و انرژی (متنا)
  • سیاست‌های خلاف تولید، بازنگری شود