Web Analytics Made Easy - Statcounter

به دنبال اعلام سازمان غذا و دارو مبنی بر ممنوعیت ورود هر گونه داروی وارداتی فاقد ثبت سفارش و مجوز این سازمان به کلیه گمرکات، گمرک ایران اعلام کرد که بررسی ورود کالاهای دارای ثبت سفارش و مجوز سازمان غذا و دارو قبل از اظهار به گمرک برای آن میسر نیست و اگر چنین موضوعی مد نظر است باید آن را از طریق سازمان های متولی پیگیری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، از چندی پیش و به دنبال طرح موضوع دپوی داروهای وارداتی در گمرک، سازمان غذا و دارو در رابطه با بخشی که مجوز وزارت بهداشت را نداشته و فاقد ثبت سفارش است معترض شده و اعلام کرد که بارها از گمرک خواسته تا مانع ورود این گونه اقلام به گمرک و انبارها شود.

سازمان غذا و دارو: ورود داروی بدون مجوز به گمرک ممنوع

در همین رابطه، پایان هفته گذشته بود که محمدی-مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو- طی مکاتبه ای با ارونقی -معاون فنی گمرک ایران- اعلام کرد که با توجه به بررسی های صورت گرفته ورود هر گونه داروی وارداتی فاقد ثبت سفارش و مجوز این سازمان به کلیه گمرکات کشور ممنوع است.

این اعلام ممنوعیت در حالی صورت گرفته بود که در رویه فعلی تجارت خارجی، ورود کالای بدون ثبت سفارش و یا مجوز به انبارها و گمرک ممنوع نیست و بخشی از اقلام بعد از ورود و در جریان فرآیند ترخیص نسبت به دریافت مجوزهای لازم اقدام می شود.

اما بعد از این مکاتبه امروز (ششم شهریور ماه)،معاون فنی گمرک به مکاتبه سازمان غذا و دارو پاسخ داده و طی آن در چهار محور موضوع را مورد توجه قرار داده اند.

کالا را سازمان بنادر و شرکت انبارهای عمومی تحویل می‌گیرد نه گمرک

اول اینکه اعلام شده کالاهای وارده به قلمرو گمرکی قبل از اظهار، به مراجع تحویل گیرنده شامل شرکت انبارهای عمومی یا سازمان بنادر و دریانوردی تحویل می شود نه گمرک.

مسئولیت گمرک از زمان اظهار آغاز می‌شود نه قبل از آن

موضوع دیگر اینکه طبق مواد ۳۸ و ۳۹ قانون امور گمرکی صرفا خروج کالا از اماکن گمرکی مستلزم انجام تشریفات گمرکی است و مسئولیت گمرک از لحظه اظهار کالا آغاز می شود و این سازمان اشرافی به کالا قبل یا بعد از اظهار و انجام تشریفات گمرکی و ترخیص کالا ندارند.

در مناطق ویژه هم ربطی به گمرک ندارد

سومین نکته مطرح شده این است که تخلیه و تحویل کالا به مراجع تحویل گیرنده در مناطق ویژه و آزاد تابع مقررات مربوط به این مناطق است که این امر نیز ارتباطی به گمرک ندارد.

در ترانزیت زمینی، اغلب مجوزها در گمرک مقصد اخذ می‌شود

چهارمین مورد نیز اینگونه عنوان شده که برای کالاهای ترانزیتی در مرزهای زمینی صرفا ثبت سفارش و مجوز قرنطینه نباتی یا دامی اخذ می شود و سایر مجوزهای قانونی در گمرک مقصد بررسی و مطالبه می شود.

اگر مدنظر است که بدون مجوز دارو وارد انبار نشود از دستگاه مربوطه پیگیری کنید

در این مکاتبه معاون فنی گمرک اعلام کرده که بررسی ورود کالاهای دارای ثبت سفارش و مجوز سازمان غذا و دارو قبل از اظهار به گمرک برای این سازمان میسر نبوده و پس از اظهار کالا و در حین انجام تشریفات گمرکی مجوزهای قانونی ترخیص اخذ می شود. با این وجود چنانچه همچنان مد نظر است که کالاهای سلامت محور بدون ثبت سفارش یا مجوز ورود سازمان غذا و دارو وارد کشور نشود دستور فرمایید مراتب از طریق سازمان های متولی این امر پیگیری شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: گمرك واردات دارو سازمان غذا و دارو ثبت سفارش و مجوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۳۹۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب ممنوعیت واردات اورانیوم از روسیه در سنای آمریکا

بعد از مجلس نمایندگان کنگره، سنای آمریکا نیز لایحه ممنوعیت واردات اورانیوم غنی شده از روسیه را تصویب کرد و اکنون این سند بعد از  امضای آن توسط جوبایدن، اجرایی خواهد شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، سنای آمریکا شب گذشته، سه‌شنبه، به اتفاق آرا لایحه مربوط به ممنوعیت واردات اورانیوم غنی شده از روسیه را تصویب کرد.

پیش از این، این طرح به تصویب مجلس نمایندگان کنگره رسیده بود. اکنون این سند باید به امضای جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا برسد. کاخ سفید از قبل اعلام کرده است که از این لایحه حمایت می‌کند.

به گزارش آژانس خبری بلومبرگ، این سند به اتفاق آرا در سنا به تصویب رسید. این قانون بعد از امضای رئیس جمهور، واردات اورانیوم روسیه به ایالات متحده را 90 روز پس از اجرایی شدن ممنوع خواهد کرد، البته معافیت‌های موقت را تا ژانویه سال 2028 مجاز دانسته است.

بدین ترتیب، این ابتکار به وزارت انرژی ایالات متحده اجازه می‌دهد، در توافق با وزیر امور خارجه و وزیر خزانه داری، مجوزهایی را برای واردات اورانیوم روسیه در حجم‌های مجاز توسط قوانین فعلی ایالات متحده صادر کند. این سند همچنین تعهداتی را بر وزارت نیرو تحمیل می‌کند تا گزینه‌هایی را برای جایگزینی اورانیوم وارداتی از روسیه در اختیار کنگره قرار دهد.

دولت جو بایدن ماه‌ها تلاش کرده بود تا واردات اورانیوم غنی شده از روسیه را ممنوع کند و تا قبل از این، بررسی این ابتکارعمل در کنگره "به بن بست" رسیده بود.

طبق اطلاعات وزارت انرژی ایالات متحده، روسیه نزدیک به یک چهارم اورانیوم غنی شده مورد استفاده برای سوخت بیش از 90 راکتور هسته ای تجاری را تامین می‌کند.

پیشتر، در اواسط ماه آوریل، بایدن از تولید اولین 90 کیلوگرم اورانیوم غنی شده در ایالات متحده خبر داد. به گفته او، انتظار می‌رود تا پایان سال حدود یک تن اورانیوم تولید شود که انرژی 100 هزار خانه را تامین خواهد کرد.

پیش از این، در اواخر ماه مارس، گزارشی از سوی شورای مشورتی امنیت بین‌المللی به ریاست آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه، یادآور شد که وابستگی به سوخت هسته‌ای روسیه تهدیدی حیاتی برای امنیت ملی ایالات متحده است.در این گزارش همچنین اشاره شده که روسیه بر بازار جهانی سوخت هسته ای تسلط دارد و باید اقداماتی در این زمینه انجام شود. 

ریابکوف: انتقال گلوله‌های حاوی اورانیوم توسط آمریکا به کی‌یف یک اقدام جنایتکارانه استواکنش مسکو به تحریم‌های جدید کشورهای غربی علیه روسیهاتحادیه اروپا طرح تعیین سقف قیمت نفت علیه روسیه را تشدید می‌کند

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • داروخانه در توزیع اینترنتی دارو مسوول است
  • واکنش رییس سازمان انرژی به شایعه ممنوعیت ورود بازرسان آژانس
  • یک فایده جالب داروی کاهش وزن
  • قطع بدون مجوز درختان در ‌عظیمیه کرج
  • تصویب ممنوعیت واردات اورانیوم از روسیه در سنای آمریکا
  • داروی کاهش وزن به تسکین علائم آپنه خواب کمک می کند
  • صدور بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان
  • راه‌آهن: قطار ترانزیتی افغانستان مجوز گمرک را ندارد
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت
  • فیلیمو هم سریال «حشاشین» را به ساترا حذف کرد