Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-04@04:01:20 GMT

تصمیمات جدید برای رجیستری تلفن همراه مسافران ورودی

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۴۱۲۰۳

تصمیمات جدید برای رجیستری تلفن همراه مسافران ورودی

وزیر امور اقتصادی و دارایی در جریان بازدید از گمرک فرودگاه امام خمینی(ره) از تصمیمات جدید در خصوص تسهیل در ترخیص اقلام دارویی و نیز رجیستری تلفن همراه مسافران ورودی به کشور خبر داد.

به گزارش ایمنا به نقل از شبکه اخبار اقتصادی و دارایی ایران (شادا)، سید احسان خاندوزی پس از جلسه‌ای با مسئولان گمرک جمهوری اسلامی، گمرک فرودگاه امام خمینی و رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با خبرنگاران سخن می‌گفت اظهار کرد: در پی آشفتگی چند هفته اخیر، از جمله کمبود سرم بیمارستانی و مسائلی چون نوسان قیمتی گوشی تلفن همراه؛ آن هم با وجود انجام واردات این محصولات؛ موضوعات در جلسه با مسئولان گمرک فرودگاه، رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی و رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، مطرح و در مورد آن تصمیماتی اتخاذ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مشکلاتی نظیر کمبود سرم و برخی اقلام دارویی مربوط به کرونا و نارضایتی‌ها در این خصوص گفت: طی این جلسه، با تماسی که با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گرفته شد با قول مساعد ایشان، مقرر شد، در ترخیص محموله‌های دارویی تسریع شده و حداکثر ظرف ۴۸ ساعت این گونه محموله‌ها ترخیص شوند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی ادامه داد: طی بازدید امروز از گمرکات فرودگاه امام و جلسه با مسئولان، همچنین مقرر شد، شرایط انتقال داده‌های مربوط به تخصیص ارز از سوی بانک مرکزی به کالاهای وارداتی به شیوه بر خط و بدون نیاز به استعلام گمرک فراهم شود.

خاندوزی ابراز امیدواری کرد که با همکاری بانک مرکزی جمهوری اسلامی این امر هر چه سریع‌تر محقق شود.

وی با اشاره به گفت‌وگوی رو در رو با مردم در جریان بازدید امروز و گلایه آنها از بروز برخی مشکلات در رجیستری گوشی‌های همراه، اظهار کرد: در این خصوص نیز قرار شد، ساز و کار و رویه رجیستری تلفن همراه و پرداخت عوارض گمرک نیز به شکل برخط و بدون نیاز به مراجعه فیزیکی مردم به گمرک و از طریق سامانه‌ای اختصاصی انجام گیرد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه احتمالاً الزام مربوط به حضوری بودن عملیات رجیستری گوشی‌های مسافری با هدف جلوگیری از خرید و فروش پاسپورت صورت گرفته است، تصریح کرد: به منظور تسریع در این روند، بدون اینکه هدف اصلی یعنی جلوگیری از خرید و فروش پاسپورت، لطمه‌ای ببیند، می‌شود به نحوی برنامه‌ریزی کرد که هر گوشی فقط به نام خود مسافر رجیستر شده و به عنوان مثال تا شش ماه هم نتوان آن را تغییر داد یا اینکه این کار از طریق اتصال به سامانه پلیس گذرنامه و استعلام برخط صورت گیرد.

بنا به گفته خاندوزی، در جلسه امروز مقرر شد تا کارگروهی متشکل از نمایندگان وزارت اقتصاد، وزارت صنعت، معدن و تجارت و سایر دست‌اندرکاران، ظرف ۱۰ روز تشکیل و نتیجه اصلاحات اجرای طرح رجیستری را اعلام کنند.

وی با اشاره به روز کارمند و با قدردانی از زحمات کلیه همکاران، کارکنان و زیر مجموعه‌های گمرک جمهوری اسلامی ابراز امیدواری کرد تا با همکاری آنها بتوان دوره عملکردی بهتری را برای خدمت رسانی به مردم به ویژه در شرایط جنگ اقتصادی دشمنان رقم زد.

گفتنی است، در جلسه امروز وزیر اقتصاد با مسئولان گمرک جمهوری اسلامی، مهدی میر اشرفی، رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی در سخنانی با اشاره به تجربه ثبت سفارش، تخصیص ارز و ترخیص ۴۸ ساعته اقلام دارویی، پیشنهاد کرد تا به منظور سرعت عمل بیشتر و جلوگیری از رسوب کالا، این رویه به سایر اقلام وارداتی نیز تسری پیدا کند.

کد خبر 517785

منبع: ایمنا

کلیدواژه: احسان خاندوزی سید احسان خاندوزی خاندوزی وزیر اقتصاد برنامه خاندوزی خاندوزی احسان خاندوزی وزیر اقتصاد وزیر اقتصاد وزیر اقتصاد و دارایی وزارت اقتصاد و امور دارایی وزارت اقتصاد و دارايي طرح رجیستری رجیستری موبایل رجیستری گوشی رجیستری تلفن همراه رجیستری تلفن همراه مسافران ورودی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق گمرک جمهوری اسلامی اقتصادی و دارایی تلفن همراه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۴۱۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویدیو/ جریمه ۲۰۰ میلیون دلاری اپراتورهای تلفن همراه متخلف در آمریکا

چهار اپراتور موبایل «AT&T» ،«T-Mobile»، «ورایزن» و «اسپرینت» به‌دلیل فروش غیرقانونی داده‌های مشتریان، جریمه شدند این اپراتورها مجموعا حدود ۲۰۰ میلیون دلار توسط کمیسیون ارتباطات فدرال (FCC) شدند، این چهار اپراتور جریمه شده در بیانیه‌های جداگانه اعتراض خود را به حکم این کمیسیون اعلام و ادعا کرده‌اند که همواره برای حفظ داده‌های مشتریان خود تلاش می‌کنند و این میزان جریمه بسیار سنگین است.

دریافت 25 MB

مترجم: محیا ذوالفقاری / تدوینگر: حمیدرضا برزگر

دیگر خبرها

  • آزمایش یخ زدن دو گوشی تلفن همراه + فیلم
  • قضات تصمیمات و احکام خود را با پیوست رسانه‌ای همراه کنند
  • توسعه ظرفیتهای آموزش زبان فارسی در جمهوری خودمختارنخجوان
  • دستگیری زوج جیب بر در منطقه ثامن مشهد
  • نشست مشترک اقتصادی مقامات ایران و افغانستان
  • تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟
  • جزئیاتی جدید از برقراری تماس تصویری روی سیم‌کارت
  • امضای ۲ سند توسط روسای کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟
  • ویدیو/ جریمه ۲۰۰ میلیون دلاری اپراتورهای تلفن همراه متخلف در آمریکا