Web Analytics Made Easy - Statcounter

 مجمع عمومی سازمان ملل متحد در شصت و چهارمین جلسه خود در دومین روز از ماه اکتبر سال ۲۰۰۹ میلادی،  با تصویب قطعنامه ۶۴/۳۵، روز ۲۹ آگوست (هفتم شهریور) را به عنوان روز جهانی مقابله با آزمایش هسته‌ای نام‌گذاری کرد.

این قطعنامه با اقدام و پیگیری قزاقستان به ثمر نشست و تاریخ تعطیلی یکی از بزرگ ترین سایت‌های آزمایش هسته‌ای جهان در آن زمان، موسوم به سمیپالاتینسک را که در برگیرنده بیش از ۴۵۰ سلاح هسته‌ای از دوران اتحاد جماهیر شوروی بود، به عنوان روز جهانی مقابله‌ با آزمایش هسته‌ای معرفی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدت کوتاهی پس از آن کشورهای عضو سازمان ملل شروع به مذاکره برای انعقاد پیمان منع جامع آزمایش هسته‌ای با هدف برقراری صلح و حفظ امنیت بشر در برابر تهدیدهای هسته‌ای کردند.

این پیمان در تاریخ ۱۰ سپتامبر سال ۱۹۹۶ میلادی به تصویب مجمع عمومی سازمان ملل متحد رسید و تا کنون ۱۸۵ کشور آن را امضا کردند و ۱۷۰ کشور آن را به تصویب رساندند.
از تاریخ ۱۶ جولای سال ۱۹۴۵ میلادی که آزمایش سلاح‌های هسته‌ای برای اولین بار در جهان انجام شد،  تا کنون بیش از ٢ هزار آزمایش هسته ای انجام شده است.

در ابتدای امر توجه چندانی به پیامدها و تبعات بسیار مخرب آزمایش این تسلیحات بر سلامت انسان نمی‌شد، اما تاریخ به وضوح نشان می‌دهد که تبعات آزمایشات هسته‌ای تا چه حد برای انسان مخرب و خطرناک است.
این آزمایشات آثار بسیار مخربی بر سلامت انسان‌های ساکن نواحی تحت تاثیر آزمایش بر جای می‌گذارد، زیستگاه‌ها و حیات وحش را نابود می‌کند و اکوسیستم ها را از بین می‌برد. ترمیم آثار مخرب این آزمایشات چندین دهه به طول می‌انجامد.
قطعنامه ۶۴/۳۵ در فراخوانی برای افزایش اگاهی و آموزش درباره پیامدهای آزمایش تسلیحات هسته‌ای یا سایر انواع انفجارهای هسته‌ای و همچنین لزوم توقف این نوع آزمایش‌ها به عنوان ابزاری برای دستیابی به هدف جهانی عاری از تسلیحات هسته‌ای است.
هر سال در این رویداد در جهت مقابله با آزمایش هسته‌ای، اقداماتی از جمله برگزاری سمپوزیوم‌ها، کنفرانس‌ها، نمایشگاه‌ها، مسابقات، تشریفات، سخنرانی‌ها، تولید و پخش محتوا در رسانه‌ها و سایر اقدامات ابتکاری دیگر در سراسر جهان انجام می‌شود.
منابع :
پایگاه سازمان ملل متحد
پایکاه خبری تایمز

برچسب‌ها مذاكرات هسته ای مذاکرات صلح انرژی هسته ای برگزیدگان علم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مذاكرات هسته ای مذاکرات صلح انرژی هسته ای مذاكرات هسته ای مذاکرات صلح انرژی هسته ای برگزیدگان علم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۴۶۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزی ۷۰۰ نفر از نمایشگاه دستاورد‌های وقف بازدید کردند

اختتامیه نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف و امور خیریه با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین سید مهدی خاموشی نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، حجت‌الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جماعات کشور، حجت‌الاسلام و المسلمین غلامرضا عادل سخنگوی سازمان و حمید مجیدی‌مهر رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه در هتل بزرگ ارم برگزار شد.

سخنگوی سازمان اوقاف و امور خیریه به عنوان اولین سخنران به تشریح نمایشگاه دستاورد‌های وقف پرداخت و گفت: در این نمایشگاه شاهد غرفه‌هایی از تجهیزات پزشکی، تولیدات دامی، محصولات کشاورزی، آبزی‌پروری و دیجیتال بودیم. به طور میانگین روزی ۷۰۰ نفر از نمایشگاه دستاورد‌های وقف بازدید کردند، که ۷۰ درصد آنها جزو بازدیدکنندگان تخصصی بودند. 

حجت‌الاسلام عادل ادامه داد: از کار‌های عمیق فرهنگی و قرآنی گرفته تا کار‌های تخصصی اقتصادی در نمایشگاه دستاورد‌های وقف شاهد بودیم. اگر حضرت آقا موضوع اقتصاد دریاپایه، معادن و مشکلات معیشتی مردم را مطرح می‌کنند، خروجی آن را در غرفه‌های نمایشگاه می‌دیدیم. حمایت از نخبگان و شرکت‌های دانش بنیان، الگوسازی مدل‌های جدید اقتصادی و تولید جزو خروجی دستاورد‌های وقف است.

وی با بیان اینکه گاهی از ما سوال می‌شود که چرا در فضای رسانه بابت موضوع پیش آمده پاسخ نمی‌دهید، گفت:، اما حجت‌الاسلام خاموشی می‌گفت که لازم نیست چنین مباحثی را به فضای رسانه بکشانید. با عملتان به سوالات پیش آمده پاسخ دهید.

حسن اسدی، بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون با بیان اینکه من از شاگردان تنبل حاج آقا خاموشی هستم و سال‌هاست که در خدمت ایشان شاگردی می‌کنم، افزود: در نمایشگاه دستاورد‌های وقف شاهد حمایت از جوانان هستیم. اگر کسی دست جوانان را نگیرد، فرصت‌ها را از بین می‌رود. اقتدار ملی ما در گرو تولید خوب است. 

در حال تکمیل ...

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری قرآن و عترت

دیگر خبرها

  • کاخ سفید: از تلاش چین برای برقراری امنیت در منطقه استقبال می‌کنیم
  • روز کارگر ۱۴۰۳ چه روزی است؟ / تاریخ دقیق روز کارگر در سال ۱۴۰۳
  • روز پسر ۱۴۰۳ چه روزی است؟ / روز پسر ۱۴۰۳ کی است؟
  • در دیدار فرمانده تیپ ویژه تهران با رییس کل حراست وزارت ورزش مطرح شد؛ نصب دوربین های هوشمند پلیس در ورزشگاه ها
  • روز مادر سال ۱۴۰۳ چه روزی است؟
  • نصب دوربین‌های هوشمند پلیس در ورزشگاه‌ها برای تامین امنیت
  • روز پسر سال ۱۴۰۳ چه روزی است؟
  • برقراری و تامین امنیت ورزشگاه‌ها با استفاده از دوربین‌های هوشمند پلیس
  • روزی ۷۰۰ نفر از نمایشگاه دستاورد‌های وقف بازدید کردند
  • پیشگویی ترسناک نوستراداموس زنده جهان؛ منتظر تاریکی مطلق باشیـد!