Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمشید حمزه‌زاده گفت: طی سال‌های اخیر به دلیل شیوع کرونا مشکلات متعدد جامعه هتلداران را تهدید می‌کند قرار شد تا وام و تسهیلات 12 درصدی اختصاص داده شود. این امر از سوی هتلداران مورد پیگیری قرار می‌گیرد تا مشکلات را بتوان برطرف کرد.

به گزارش برنا؛ طی دو سال اخیر به دلیل شیوع کرونا تمامی صنعت گردشگری همچون دیگر صنایع تحت تاثیر قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این وضعیت جامعه هتلداری و گردشگری نیازمند اقدامات اساسی برای توسعه این صنعت است و انتظار توجه ویژه از سوی مسئولان امر را داریم.

جمشید حمزه زاده، رئیس جامعه هتلداران ایران درباره جزئیات نشست با عزت الله ضرغامی، وزیر گردشگری و میراث فرهنگی به خبرنگار برنا گفت: مشکلات ناشی از شیوع کرونا در نشست با وزیر گردشگری و میراث فرهنگی مطرح شده است. طی سال‌های اخیر این صنعت به دلیل شیوع کرونا ضرر و زیان‌های متعددی دیده است.

او افزود: راهکارهای برون رفت از این گرفتاری‌ها در این نشست مطرح شده است تا بتوان به شکل فوری، میان مدت و بلند مدت آن را حل کرد.

رئیس جامعه هتلداران ایران تاکید کرد: بر اساس اظهارات وزیر گردشگری و میراث فرهنگی، هتل‌داری زیر بنای گردشگری است و از طریق هتل‌داری می‌توان به گردشگری مناسب دست یافت.

حمزه‌زاده ادامه داد: بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران با تعریف بسته‌های حمایتی به تشویق ساخت و ساز هتل می پردازد و همچنین ارائه محرک‌های لازم، جمله موارد مطرح شده در نشست وزیر گردشگری و میراث فرهنگی است.

 رئیس جامعه هتلداران ایران تصریح کرد: جامعه هتل‌داران باید ارتباطات بین‌المللی را افزایش داده و با کشورهای موفق در این زمینه ارتباط موثر برقرار کند تا بتواند به تبادل اطلاعات بپردازد.

حمزه‌زاده گفت: قرار شد تا مشکلات بیمه‌ای هتلداران برطرف شود. از سوی دیگر نارسایی‌ها ناشی از بیمه هتلداران مورد توجه قرار گیرد همچنین به دلیل اینکه در سال‌های اخیر به دلیل شیوع کرونا مشکلات متعدد جامعه هتلداران را تهدید می‌کند قرار شد تا وام و تسهیلات 12 درصدی  اختصاص داده شود. این امر از سوی هتلداران مورد پیگیری قرار می‌گیرد تا مشکلات را بتوان برطرف کرد.

او با اشاره به وعده های ضرغامی برای برطرف‌سازی مشکلات جامعه هتلداران افزود: طی این نشست در زمینه مشکلات بیمه‌ای، مالیاتی، تعاملات با بخش خصوصی بحث و بررسی صورت گرفت و  مسئله واکسن هم با جدیت پیگیری می شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جامعه گردشگری صنعت ایران برنا مشکلات میراث فرهنگی بخش خصوصی ساخت و ساز زهرا سلیمانی جامعه هتل داری وزیر گردشگری و میراث فرهنگی رئیس جامعه هتلداران ایران دلیل شیوع کرونا حمزه زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۶۱۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۱۶ هزار صنعتگر در حوزه صنایع دستی زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ موسوی با بیان اینکه سالانه هفت هزار تن آثار مسی در استان تولید می‌شود، گفت: این میزان تولیدات توسط سه هزار هنرمند فعال در حوزه مسگری انجام می‌شود و همچنین سه هزار هنرمند نیز در زمینه چاقوسازی و دیگر رشته‌ها فعال هستند.

وی در ادامه به فعالیت حدود چهار هزار گیوه دوز در استان اشاره کرد و افزود: هنرمندان گیوه دوز به صورت خانواری در امر تولیدات این هنر دستی فعال هستند که مشارکت قشر‌های مختلف مردم در حوزه صنایع دستی را نشان می‌دهد.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان با بیان اینکه یکی از برنامه‌های مهم این اداره کل در سال جهش تولید با مشارکت مردم، حمایت از هنرمندان صنایع دستی است، گفت: هم اکنون مواد اولیه رشته‌های هنری نظیر مس و ملیله، گران بوده که در حد توان خود حمایت‌های لازم را برای تهیه آنها در دستور کار قرار داده ایم.


وی با بیان اینکه این اداره کل در سال گذشته حدود هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال وام به متقاضیان صنایع دستی پرداخت کرد، افزود: در مجموع با احتساب اعتبارات سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱، این تسهیلات به حدود ۸۰۰ متقاضی اعطاء شد.

موسوی با تأکید بر اینکه پرداخت وام به هنرمندان صنایع دستی در راستای رونق بخشی به کار آنها و تهیه مواد اولیه و خرید تجهیزات انجام می‌شود، گفت: ایجاد اشتغال در بخش صنعت هزینه‌های بالایی دارد، اما در حوزه صنایع دستی با مبلغ کمتری می‌توان اشتغالزایی کرد.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان با بیان اینکه سود بانکی تسهیلات پرداختی چهار درصد و به نوعی قرض الحسنه است، ادامه داد: این نوع تسهیلات برای ایجاد اشتغال خانگی صنایع دستی نقش اساسی دارد و می‌تواند اثرگذاری بهتری داشته باشد.

وی با بیان اینکه پرداخت تسهیلات در تحقق نامگذاری شعار سال بسیار موثر است، افزود: طبق پیش بینی‌ها اشتغال صنایع دستی استان طی امسال به حدود ۷۰۰ نفر خواهد رسید.

موسوی با بیان اینکه مهمترین عامل رونق صنایع دستی، توجه به صادرات است، گفت: یکی از برنامه‌های مهم ما طی امسال صادرات محصولات صنایع دستی به ویژه در حوزه مس، چاقو و ملیله از طریق گمرک استان است.

معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان گفت: هدف این اداره کل صادرات تجمیعی محصولات مختلف صنایع دستی استان است و برنامه ریزی‌ها بر این موضوع مهم بیشتر متمرکز خواهد شد.

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست «گردشگری بدون مرز در فضای همکاری کشورهای عضو اکو»
  •  نشست مشترک مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان برگزار شد
  • نشست مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان
  • فعالیت ۱۶ هزار صنعتگر در حوزه صنایع دستی زنجان
  • دشمن در حال ترویج معضل بی هویتی در جامعه است
  • عزت‌الله ضرغامی دست به اسلحه شد + فیلم | واکنش اطرافیان را ببینید
  • موزه‌ها باید پاسخگوی مشکلات امروز جامعه باشند
  • ضرب‌الاجل مجلس برای دولت/منتظر مدیریت بازار ارز هستیم
  • همه اختیار‌ها را به رئیس کل بانک مرکزی دادیم؛ اما هنوز در سیاست‌ ارزی دچار مشکل هستیم/ جلسه سومی وجود ندارد؛ تا یکشنبه برای دریافت برنامه ارزی منتظر می‌مانیم
  • تامین مالی طرح‌های توسعه‌ای صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکاران است