Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تهران، سومین همایش خوانش فرهنگی قیام امام حسین(ع) همراه با قرائت زیارت عاشورا و مرثیه‌خوانی و گفت‌وگو فرهنگی با حضور حجت الاسلام یوسفعلی شکری نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران، عبدالله مرتضوی مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران و حجت الاسلام محسن محمودی رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران با حضور جمعی از خانواده معظم شهدا و ایثارگران، مرتضی امیری اسفندقه شاعر آیینی و ساجد قدوسیان نقال و تعزیه خوان در حسینیه شهدای منا بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان های استان تهران صبح امروز برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شناخت قیام امام حسین(ع) موجب رسیدن به کمال است

حجت السلام یوسفعلی شکری نماینده و لی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم اظهار داشت: هدف از برگزاری این خوانش دستیبای به اهداف بلند انسان کاملی است که برای همه زمان ها، انسان ها و نسل ها الگوی کاملی بود و اگر انسان هدف و برنامه های خود و روش های مقابله با دشمن و برخورد با یزید، عمر و توده های مردمی که در جبهه عمر سعد بودند، همچنین برخورد های امام سجاد(ع) و حضرت امام حسین(ع) و حضرت زینب(س) را در موقع موعضه بشناسد و هنگام رزم ببیند، درس های بسیاری می توان گرفت.

وی با اشاره به اینکه تشکیل این جلسات و اهداف در نظر گرفته در تشخیص و شناخت انسان ها نقش اساسی دارد در ادامه گفت: شاخصه انسان در بیان حق و باطل و زشت و زیبایی است که بتواند با شناخت آن در جهت خیر و خوبی ها و درستی ها قدم بردارد تا به سوی تقرب الی الله و رسول الله و اهل بیت(ع) حرکت کند و می تواند در این مسیر به کمال برسد.

نماینده و لی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران بیان کرد: انسان با پذیرفتن و دستیابی به این شناخت ها، معرفت ها و الگو ها، از درون بزرگ شده و وقتی قدرت تشخیص حق و باطل را بتواند بدهد، ماندگار می شود.

وی با اشاره به اهمیت شناخت و قدرت تحلیل در فضای مجازی در شناخت ارزش ها گفت: فقط نمیتوان فضای مجازی را محکوم کرد و اصل خبر و اطلاعات دریافتی را با قدرت باید بررسی کرد و انسان برای انجام حرکت درست مکلف است بر اساس دانایی و تشخیص درست اطلاعات را منتشر کند، بنابراین فضای مجازی در کسی که سواد رسانه ای و قدرت تحلیل نداشته باشد ، موجب اسیب رساندن می‌شود.

حجت السلام شکری با بیان اینکه خانواده، مدرسه و محیط زندگی نقش مهمی برای رسیدن انسان بر قوه شناخت و بالابر بردن قدرت تحلیل دارند تا اطلاعات درست و نادرست را از هم تمیز دهد گفت: نبرد سختی در فضای مجازی و پراکنده کردن اطلاعات نادرست وجود دارد و برای روشن کردن فضا و علم و شناخت انسان ها با توجه به اختیاری که دارند و می‌توانند حقوق باطل را از هم تفکیک کنند.

نماینده و لی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به اینکه نیکی کردن به پدر و مادر اهمیت بسیاری در تربیت فرزندان دارد و مسیولین جامعه نیز نقش مهمی در این امر دارند، تصریح کرد: اصلاح ارتباط میان حاکمیت و مردم موجب کاهش آسیب های فضای مجازی می شود و بر رشد جامعه نیز گذار خواهد بود.

استفاده از پتانسیل فضای مجازی در شناخت شهدا و تربیت نوجوان و جوانان

عبدالله مرتضوی، مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان های استان تهران در ادامه مراسم بیان کرد: هدف از خلقت انسان رسیدن به فطرت نورانی است و روبرو شدن حر با اباعبدالله موجب کنار رفتن غبار و آلودگی ها و رسیدن به فطرت الهی شد.

وی گفت: غبارهای آلودگی و تبلیغات منفی فطرت انسان را پوشانده و در تربیت نوجوانان و جوانان تاثیرگذار است و فضای مجازی و رسانه پتانسیل بزرگی در هدایت جوانان دارد.

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان های استان تهران افزود: باید بتوانیم نقشه راه تربیتی برای کشور طراحی کنیم و با باور کردن این راه میتوانیم در تربیت جوانان و نوجوانان تاثیرگذار باشیم و پتانسیل و ظرفیت فضای مجازی نیز تاثیر بسزایی در این امر مهم دارد.

کوتاهی مسؤولان فرهنگی در شناخت شهدا

حجت الاسلام محسن محمودی، رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران در خصوص جایگاه حربن یزید ریاحی در واقعه عاشورا بیان داشت: حر استاد توبه در مکتب عاشورا است و با شناخت الگوها و درسهای نهضت عاشورا شخصیت هایی شناخته می شوند و این امر نقش تربیتی در قیام عاشورا و ریشه معرفتی و تفکر را نشان می‌دهد.

وی گفت: حر چهره شاخص و شخصیتی است که باید زنده نگه داشته شود و مهم این است که این الگو را باید در جامعه ترویج داد.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران افزود: در بین شهدا نیز چهره هایی هستند که حر گونه به میدان آمدند و باید شناخته و ماندگار شوند و باید بتوانیم این الگوها را در قالب هنر، فیلم، مستند و آثار ماندگار هنری و ادبیات و شعر عرضه کنیم تا بتوانیم الگوهای عاشورایی را به جوانان امروزی شناخته تا در این هجمه فرهنگی و الگوهای غربی به بیراهه نرفته و فریب رسانه های بیگانه را نخورند.

حجت الاسلام محمودی خاطر نشان کرد: شناخت فرهنگ و مکتب عاشورا موجب حرکت کردن در مسیر اسلام ناب بوده و در این امر دست پر هستیم اما برخی نهادهای تاثیرگذار که از لحاظ مالی و هنری امکانات داشته اند در سیاستگذاری های فرهنگی و رسانه ای کم کاری و کوتاهی کرده اند.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران تصریح کرد: باید از حر مکتب عاشورایی را آموخت و مسئولین فرهنگی و اجرایی نظام باید از عملکرد گذشته خود توبه کنند و بیشتر به شهدا بپردازند و حق خود را ادا کنند تا جوانان دچار شبه و انحراف نشده و از الگوهای اصیل اسلامی پیروی کرده و این مسیر را طی کنند و در حوزه ارزش‌های اسلامی و در شناخت و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اقدامات بیشتری لازم است انجام دهند.

در پایان مراسم از سه خانواده شهید محرم و یک جانباز و آزاده دوران دفاع مقدس آئین تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شهید امام حسین استان تهران عاشورا رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران حجت الاسلام محمودی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان های استان تهران رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران حجت الاسلام امام حسین ع فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۷۲۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمن از فرهنگ شهادت، هراس دارد

ایسنا/مازندران نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: مهم‌تر از شهادت، فرهنگ شهادت است و دشمن از فرهنگ شهادت هراس دارد.

آیت الله محمدباقر محمدی لائینی امروز در جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت استان مازندران اظهار کرد: بهترین انتقام از دشمن این است که فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه زنده کنیم و جامعه باید به یک جامعه شهید خیز تبدیل شود.

یوسف نوری استاندار مازندران نیز با تاکید بر اینکه نباید خانواده ایثارگر بیکار داشته باشیم، گفت: درصد ایثارگری این عزیزان را باید شرکت‌های دولتی و غیردولتی احساس کنند.

وی با اشاره به اینکه مشکلات شهرستانی باید در شهرستان حل شود و در این جلسات مطرح نشود، افزود: خانواده ایثارگران نباید فاقد مسکن باشند اگر مشکل زمین وجود دارد در سطح شهرستانی پیگیری شود.

استاندار مازندران ذکر کرد: باید از روش‌های نوین برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استفاده کرد و همه دستگاه‌های اجرایی باید پای کار باشند.

سعید کهنسال مدیرکل بنیاد شهید مازندران نیز با بیان اینکه مصوبات ۱۱ جلسه شورای قبلی انجام شده است، گفت: نخبگان ایثارگر به عنوان پیشگامان این عرصه فعالیت می‌کنند.

وی افزود: ۵ سرود با محوریت شهدای بومی منطقه در حال آماده سازی است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران خاطرنشان کرد: تشکیل دبیرخانه کنگره شهدای «غریب در اسارت» در شهریور ماه برگزار می‌شود.

کهنسال تصریح کرد: ۸۱ درصد از گلزار شهدای مازندران ساماندهی نشدند که مصوب شد اداره کل امور شهری و روستایی حمایت لازم را در ساماندهی گلزار شهدا داشته باشند.

سردار سیاوش مسلمی فرمانده سپاه کربلا نیز با اشاره به اینکه ۲۲ کمیته برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در سطح استان مازندران داریم، اظهار کرد: ۵۵ میلیارد تومان اعتبار برای ساخت فیلم سینمایی اختصاص یافت.

او یادآور شد: نمایش هنری «فصل شیدایی» با بازیگری ۱۰۰ نفر در دو منطقه مازندران برگزار خواهد شد.

فرمانده سپاه کربلا مازندران ذکر کرد: ۱۰ هزار و ۴۰۰ تابلو فرش از شهدای مازندران طراحی شده است که در کنگره شهدای مازندران رونمایی و به خانواده‌ها اهداء می‌شود.

هادی ابراهیمی مدیرکل صدا و سیمای مازندران نیز حفظ راه شهدا را وظیفه همه دانست و گفت: اگر دفاع مقدس را درست روایت کنیم، اثرات آن ماندگار می‌شود.

ابراهیمی افزود: دشمن تلاش کرد تا مجاهدت‌های دوران دفاع مقدس فراموش شود و صدا و سیما به عنوان اثرگذارترین عرصه فرهنگی در راستای ترویج معارف و مفاهیم دفاع مقدس، از هیچ تلاشی دریغ نکرده است.

مدیرکل صدا و سیمای مازندران تاکید کرد: استان مازندران باید به عنوان پایتخت یادواره‌های شهدا نام گذاری شود.

وی با اعلام اینکه در سال گذشته بیش از ۸ هزار برنامه در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار کردیم، بیان کرد: بیش از هزار خبر مکتوب در قالب مصاحبه منتشر شد و در رادیو بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ دقیقه برنامه اجرا شد.

مرتضی ساداتی معاون آموزشی جهاد دانشگاهی مازندران نیز با اعلام اینکه طی تفاهم نامه‌ای با بنیاد شهید استان مازندران دوره‌های اموزشی در دو گروه حامیان سلامت(ویژه مراقبین جانبازان) و سالمندیار ( ویژه مراقبین والدین شهدا) توسط این نهاد انقلابی انجام شد، اظهار کرد: این آموزش‌ها با سرفصل‌های فعالیت بدنی، سلامت روان و تغذیه با محوریت سالمندی به مدت ۸ ساعت در روز در شهرستان‌های بهشهر، ساری، بابلسر، محموداباد، نوشهر و تنکابن برگزار شد.

وی افزود: همچنین دوره ویژه پزشکان پایش سلامت بنیاد شهید در دو مرحله با عناوین زخم بستر، خود مراقبتی، اختلالات شنوایی، اختلالات شناختی و اختلالات ادراری به مدت ۸ ساعت در هر روز در شهرستان ساری برگزار شد.

به گفته معاون آموزشی جهاد دانشگاهی مازندران، مجموع آموزش دیدگان توسط جهاددانشگاهی نزدیک به ۵۰۰ نفر بوده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آیا فرشتگان می توانند کاری غیر از عبادت را در پیش گیرند؟
  • دشمن از فرهنگ شهادت، هراس دارد
  • برخورد بدون اغماض با ترک فعل‌ها درباره خدمات‌دهی سلامت به والدین شهدا
  • شهرستان اشکذر میزبان شهید گمنام
  • دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهدا در قائم شهر
  • برخورد با ترک فعل‌ها درباره خدمات دهی سلامت به والدین شهدا
  • تعامل دانشگاه آزاد اسلامی و بنیاد شهید ایلام بی‌نظیر است
  • مستمری والدین شهدا افزایش یافت + جزییات
  • مستمری والدین شهدا افزایش یافت
  • به زودی دغدغه خانواده شهدا هرمز با احداث گلزار شهدا رفع خواهد شد