Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-28@21:44:01 GMT

رکورد ورود سهامداران حقیقی به بورس شکست

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۸۲۹۴۲

رکورد ورود سهامداران حقیقی به بورس شکست

ایران اکونومیست- در معاملات آخرین روز کاری هفته بیشترین ورود پول حقیقی به بورس در 7 ماه اخیر ثبت شد.

 در معاملات امروز بورس تهران شاخص کل بورس با افزایش 24 هزار و 521 واحدی نسبت به روز سه‌شنبه به رقم یک میلیون و 520 هزار واحد صعود کرد. بدین ترتیب شاخص به کانال 1.5 میلیونی بازگشت.

شاخص هم وزن با رشد 8 هزار و 478 واحدی در سطح 455 هزار و 371 واحدی ایستاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین شاخص کل فرابورس 448 واحد بالا آمد و در سطح 22 هزار و 409 واحد قرار گرفت.
رکورد ورود پول حقیقی

روز چهارشنبه پس از 3 روز ارزش خالص تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار مثبت شد و 855 میلیارد تومان پول حقیقی به بورس وارد شد که بیشترین رقم در 7 ماه گذشته است. رکورد پیشین به 128 روز کاری در 25 بهمن 1399 بازمی‌گردد.

در معاملات امروز بیشترین ورود پول حقیقی به سهام صبا (شرکت سرمایه گذاری صبا تامین) تعلق داشت که ارزش تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی آن 52 میلیارد تومان بود. پس از صبا، سمتاز (سیمان ممتازان کرمان) و پارس (شرکت پتروشیمی پارس) بیشترین ورود پول حقیقی را داشتند.

 


افزایش ارزش معاملات خرد

امروز ارزش معاملات کل بازار سهام به رقم 19 هزار و 924 میلیارد تومان رسید که نسبت به روز ‌‌سه‌شنبه 4 درصد افزایش یافته است.

ارزش معاملات خرد نیز با افت 22 درصدی نسبت به روز کاری قبل به رقم 10 هزار و 922 میلیارد تومان رسید.
سهم‌های تاثیرگذار بر شاخص

روز چهارشنبه نمادهای «فارس»، «میدکو» و «پارس» بیشترین تاثیر را در رشد شاخص کل داشتند.

همچنین سه نماد «شبریز»، «وکار» و «وتجارت» نمادهای بزرگ بازار بودند که بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص داشتند.

در جدول پرتراکنش‌ترین نمادهای بورس شبندر صدرنشین است و کدما و شستا در رتبه‌های بعدی هستند. در فرابورس نیز وهامون، دی و کرمان پرتراکنش‌‌ترین نمادها هستند.
افزایش 76 درصدی صف های خرید

در پایان معاملات امروز ارزش صف‌های خرید نسبت به پایان روز کاری گذشته 76 درصد رشد کرد و در رقم هزار و 207 میلیارد تومان ایستاد. ارزش صف‌های فروش نیز 83 درصد کاهش یافت و 42 میلیارد تومان شد.

شرکت نفت سپاهان (شسپا) با صف‌ خرید 213 میلیارد تومانی در صدر جدول تقاضای بازار قرار گرفت. پس از شسپا، نمادهای سپید (شرکت سپید ماکیان) و برکت (شرکت دارویی برکت) بیشترین صف خرید را داشتند.

بیشترین صف فروش نیز به کمرجان (شرکت بازرگانی و تولیدی مرجان کار) تعلق داشت که در پایان معاملات صف فروش 34 میلیارد تومانی داشت.پس از کمرجان، دبالک (شرکت مواد اولیه دارویی البرز بالک) و وسقم (شرکت سرمایه گذاری استان قم) بیشترین صف فروش داشتند.
نقشه بورس بر مبنای ارزش معاملات

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ورود پول حقیقی میلیارد تومان ارزش معاملات روز کاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۲۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزش معاملات بورس انرژی از ۱۲۱ میلیارد تومان عبور کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، از ابتدای اردیبهشت ماه سال جاری و در راستای برنامه وزارت نیرو برای اصلاح نظام مالی صنعت برق، شرکت‌های توزیع برق سراسر کشور موظف شدند بخشی از انرژی برق مورد نیاز خود را از طریق بورس انرژی تهیه کنند.

بر اساس آخرین آمار و ارقام مرتبط با معاملات شرکت‌های توزیع برق در بورس انرژی، در هفته نخست شروع معاملات برق در این بازار تعداد ۱۷۹ معامله صورت گرفت که ارزش این معاملات ۱,۲۱۱ میلیارد ریال بود. در این هفته که حجم معاملات روزانه برق به یک میلیون و ۱۶۶ هزار و ۲۵۸ مگاوات ساعت رسید، همچنین پایین‌ترین قیمت بازار ۸۵۰ ریال و بالاترین قیمت نیز ۱,۲۰۰ ریال بود.

در معاملات هفته نخست ۳۲ شرکت توزیع برق در معاملات اقدام به خرید برق کردند و در مقابل ۱۰ نیروگاه خصوصی و ۱۸ نیروگاه دولتی نیز اقدام به فروش برق کردند که سهم نیروگاه‌های دولتی ۵۴ درصد و سهم نیروگاه‌های بخش خصوصی نیز ۴۶ درصد بود.

با تزریق ۵۰۰ میلیارد تومان به صورت هفتگی به حساب وکالتی شرکت‌های توزیع، امکان معاملات به صورت مستمر با هدف اصلاح جریان مالی و ایجاد شفافیت قیمتی و کاهش نقش دولت در دستور کار قرار دارد.

کد خبر 6089877 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • کاهش ۲۰ هزار و ۱۴۴ واحدی شاخص کل بورس
  • گزارش روزانه بورس امروز ۹ اردیبهشت؛ افت بیش‌از ۲۰هزار واحدی شاخص
  • ورود و خروج سهامداران درصدی ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • سیمان، سنگ آهن و فولاد در صدر معاملات در بورس کالا
  • گزارش روزانه بورس ۸ اردیبهشت؛ رشد ۶۵۲ واحدی در پایان معاملات
  • افزایش ۶۵۲ واحدی شاخص کل بورس
  • رشد هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • ارزش معاملات بورس انرژی از ۱۲۱ میلیارد تومان عبور کرد
  • رشد اندک بورس؛ ارزش بازار به ۷۹ همت رسید
  • رشد بیش‌از ۸ هزار واحدی صبح گاهی بورس