Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، امید حاجتی در جلسه مشترک با هیئت رئیسه مؤسسه رازی که با حضور دکتر کامبیز بازرگان معاون وزیر جهاد کشاورزی برگزار شد بحث کرونا را در حال حاضر مهمترین موضوع کشور عنوان کرد و اظهار داشت: پاندمی کرونا در حال حاضر تمامی فعالیت‌های اقتصادی اجتماعی و فرهنگی و… را در دنیا و در کشور تحت تأثیر قرار داده و گریبانگیر همه مملکت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه مرگ یک نفر می‌تواند کل خانواده را تحت تأثیر قرار می‌دهد، افزود: این امر نشان از اهمیت بحث واکسیناسیون دارد و باید حمایتی همه جانبه و درست در این حوزه داشته باشیم.

مدیرعامل سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها رازی را یک برند جهانی عنوان کرد و گفت: این مجموعه افتخار کشور است چراکه همه مردم کشور نمونه‌ای از واکسن‌های رازی را بدن خود دارند و ایمنی‌های ما در مقابل بسیاری از بیماری‌ها به واسطه زحمات پیشکسوتان این مجموعه است.

وی ادامه داد: مایه افتخار است که در جلسه‌ای با عراقی‌ها اذعان داشتند که سرم‌های درمانی ضدمارگزیدگی و عقرب‌زدگی رازی را به نمونه‌های امریکایی ترجیح می‌دهند.

حاجتی با تاکید بر اینکه با نگاه تخصصی جای ساخت واکسن اینجاست، بیان کرد: به عنوان فردی که موافق و مدافع خصوصی سازی هستم و معتقدم فضای رقابتی بهترین فضا برای رشد و توسعه است، در این موضوع نباید ریسک کنیم و موجب شود تا داشته‌ها و ظرفیت‌های بزرگ و غنی کشور را از بین ببریم.

وی با تاکید بر لزوم استفاده از تمامی ظرفیت‌های موجود برای رشد و توسعه مؤسسه رازی و به دنبال آن تولید واکسن کووید - ۱۹، خاطرنشان کرد: لازم است ضمن توجه به بازارهای هدف جهانی با حمایت از چنین مجموعه‌هایی در کنار نیاز امروز که کنترل شرایط کنونی است به فکر آینده نیز باشیم.

رئیس سازمان هدفمند سازی یارانه‌ها تصریح کرد: مجموعه‌ای مثل رازی نیاز مملکت است و اطمینان داریم اگر هزینه‌ای صرف آن می‌شود، در نهایت به پژوهش و اجرا می‌رسد و آثار آن در رفاه خانواده‌های کشور مشهود است.

وی با بیان اینکه باید اولویت‌ها درست شناسایی و برنامه ریزی شود، افزود: حمایت‌های لازم برای اجرایی شدن تعهد مؤسسه رازی مبنی بر تأمین واکسن کووپارس مورد نیاز انجام خواهد شد. همچنین برنامه‌ریزی برای ورود به بازارهای جهانی و افزایش ظرفیت‌های مجموعه باید در دستور کار قرار گیرد.

حاجتی ابراز امیدواری کرد که با بهره‌گیری از ظرفیت‌های ۱۰۰ ساله مؤسسه رازی و تولید واکسن رازی کووپارس بتوانیم بیماری کرونا را در کشور مدیریت و کنترل کنیم.

کد خبر 5295163

منبع: مهر

کلیدواژه: کوو پارس امید حاجتی واکسن کرونا ویروس کرونا بوشهر هفته دولت واکسن کرونا شیوع کرونا آمار کرونا گرگان کرمانشاه آتش سوزی تالاب انزلی واکسیناسیون مجلس شورای اسلامی اردبیل قزوین مؤسسه رازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۹۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن؛ ۵۰ قربانی شکایت کردند

شرکت بریتانیایی ـ سوئدی آسترازنکا، کوویشیلد را با همکاری دانشگاه آکسفورد ساخت و تولید آن در دوران همه‌گیری کرونا در مؤسسه سرم هند انجام شد. این واکسن در بیش از ۱۵۰ کشور از جمله انگلیس و هند تزریق شد.

 

به گزارش تسنیم، یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد مؤثر است.

با جود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که این واکسن ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود که می‌تواند مرگبار باشد.

تعدادی از افراد در بریتانیا یک شکایت جمعی را ثبت و اعلام کرده‌اند که این واکسن منجر به بروز مرگ و میر و صدمات شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی هستند.

در حالی که آسترازنکا ادعای افراد را رد می‌کرد، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن در موارد بسیار نادر، باعث سندرم لخته خون می‌شود که علامت اصلی ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

دیگر خبرها

  • برای ۴ سال آتی مشکلی برای تامین آب سیستان و بلوچستان وجود ندارد
  • تورم ترکیه به ۷۰ درصد افزایش یافت
  • تسهیلات لازم برای جبران خسارت مردم امامزاده ابراهیم(ع) شفت تامین می‌شود
  • حمایت از ۱۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل / اعطای بورسیه براساس پویایی و تلاش دانش‌آموزان
  • حمایت از ۱۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل/اعطای بورسیه براساس پویایی و تلاش دانش آموزان
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • آبرسانی به ۵۲۰۰ روستا ظرف دو سال انجام شده است
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن؛ ۵۰ قربانی شکایت کردند
  • اعتراف سازنده «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن