Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سید پرویز فتاح روز پنجشنبه در حاشیه افتتاح سومین خط تولید کارخانه  دوده فام دزفول در جمع خبرنگاران افزود: این مبلغ به صورت وام قرض الحسنه در راستای صنایع خرد به مردم واگذار می‌شود.

وی ادامه داد: اقدامات لازم درخصوص ابلاغ این بخشنامه به بانک سینا و چند بانک دیگر انجام شده و ظرف ۱۰ روز آینده اجرایی می‌شود؛ این کار به اشتغال خانگی و کوچک کمک خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس بنیاد مستضعفان درخصوص همکاری این بنیاد درخصوص ساخت مسکن در کشور گفت: دولت قبل اقدام ملی مسکن را مطرح کرد که به نتیجه نرسید.

وی افزود: اکنون شعار دولت آیت الله رییسی، احداث یک میلیون واحد مسکن در سال است که با این شعار و مصوبه مجلس هماهنگ خواهیم بود.

فتاح اظهارداشت: زمین‌هایی در شهرهای مختلف خوزستان داریم که باید تغییر کاربری و زیرساخت‌های آنها فراهم شود؛ در این صورت  آمادگی بنیاد مستضعفان برای ساخت مسکن محرومان را اعلام می‌کنیم.

وی افزود: ارزش ذاتی زمین را در نظر نمی‌گیریم و برای تامین سیمان و وام بلاعوض برای تامین مسکن محرومان نیز تلاش خواهیم کرد.

صادرات افزون بر ۱۲.۵ میلیون دلار از محصولات کارخانه دوده فام دزفول طی سال گذشته

رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به صادرات بیش از ۱۲.۵ میلیون دلار از محصولات کارخانه دوده فام دزفول در سال گذشته گفت: این میزان صادرات از طریق سامانه ارز نیما صورت گرفت.
وی با بیان اینکه بنیاد مستضعفان برای بهره برداری از سومین خط تولید این کارخانه حدود ۲ هزار و ۱۵۰ میلیارد  ریال هزینه کرده است، افزود: برای افتتاح این خط تولید از منابع بانکی استفاده نشده و همه اعتبارات از محل منابع بنیاد تامین شده است.
فتاح با بیان اینکه ۲۰ درصد از این اعتبار بنیاد مسکن در بورس عرضه شده است، از مسوولان استان خوزستان برای حمایت از اجرای  این خط تولید قدردانی کرد.

وی افزود: مقام معظم رهبری بارها بر اقتصاد مقاومتی، کار جهادی، اعتماد جوانان، خوداتکایی و اقدام و عمل تاکید کردند که امروز در این شرکت صنعتی تولید دوده دزفول با همت مسوولان استانی به همه این اهداف رسیده‌ایم.
رئیس بنیاد مستضعفان به افتتاح خط اول  و دوم کارخانه دوده فام دزفول در سال‌های ۹۱ و ۹۲ اشاره کرد و گفت: ۱۰۰ درصد قطعات این کارخانه در ابتدا وارداتی بود ولی ۷۵ درصد قطعات خط تولید جدید با وجود تکنولوژی بالاتر، تولید داخل است که با افتتاح چهارمین خط تولید، این میزان به ۱۰۰ درصد خواهد رسید.
وی دوده را ماده استراتژیک و  مهم صنعت تایرسازی، لاستیک سازی و قطعات لاستیکی کشورها دانست و افزود: امروز با افتتاح خط سوم، ۲۰ هزار تن به ظرفیت تولید این کارخانه در طول سال اضافه می‌شود که در همین هفته اول به راندمان اسمی کارخانه دست یافتیم.

۱۹ کشور خواهان محصول شرکت دوده فام دزفول هستند

فتاح گفت: سال گذشته ۴۱ هزار تن دوده از خطوط اول و دوم، تولید شده که ۶۰ درصد آن صادر شده و ۴۰ درصد از نیاز کشور تامین شده است. 
وی با بیان اینکه ۱۹ کشور خواهان دوده تولید دزفول هستند، افزود: شرکت‌های صنعتی تایر، لاستیک و قطعات لاستیکی می‌توانند برای تامین نیاز خود با  کارخانه دوده فام دزفول قرارداد ببندند، وقتی نیاز داخل برطرف شد صادر خواهیم کرد.
رییس بنیاد مستضعفان کشور با بیان اینکه مشکلی برای صادرات نداریم و هیچ محصولی انبار نمی‌شود، اظهارداشت: ماده اولیه‌ای که در این کارخانه استفاده می‌شود، پسماند یا خروجی شرکت‌های پتروشیمی و  صد در صد تولید داخلی است.
وی با بیان اینکه پسماند یا ضایعات در این کارخانه نداریم، افزود: در این کارخانه هیج بویی احساس نمی‌شود که نشاندهنده تکنولوژی مدرن و استفاده از بالاترین استاندارهای زیست محیطی است. 
فتاح اظهارداشت: تکنولوژی خط سوم تولید این کارخانه در دنیا اول است و اگر مواد اولیه تامین شود فاز چهارم را نیز راه اندازی می‌کنیم.
وی ادامه داد: برای اجرای فاز سوم ۱۸ ماه پیش بینی شده بود که با اقدام جهادی فقط ۹ ماه طول کشید و در واقع کار جهادی، اقدام و عمل اینجا محقق شد.

رئیس بنیاد مستضعفان گفت: این بنیاد همزمان در آبادان بیمارستان طالقانی را با سه هزار میلیارد ریال در حال ساخت دارد که  ظرف ماه‌های آینده بهره برداری می‌شود.
وی با بیان اینکه شادگان را با نظر استاندار به عنوان منطقه هدف تعیین کرده‌ایم، افزود: تداوم فعالیت نیروگاه برق خرمشهر و تامین آب غیزانیه از دیگر اقدامات بنیاد مستضعفان در خوزستان است.

نماینده دزفول در مجلس شورای اسلامی نیز از تلاش بنیاد مستضعفان که قبل از دستور مقام معظم رهبری به قول خودعمل و فاز سوم را اجرا کردند، قدردانی کرد و گفت: با این پیشرفت و جدیت این مجموعه تا چند وقت دیگر شاهد افتتاح فازچهارم این پروژه خواهیم بود.
سیداحمد آوایی افزود: برای حل مشکل مسکن نیز بنیاد قول مساعدت داد که امیدواریم به زودی محقق شود.

به گزارش ایرنا سومین خط تولید شرکت صنعتی دوده فام دزفول با ظرفیت ۲۰ هزارتن در سال روز پنجشنبه در آیینی با حضور رئیس بنیاد مستضعفان کشور بهره برداری شد.

برچسب‌ها توسعه صادرات بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی دزفول خوزستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: توسعه صادرات بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی دزفول توسعه صادرات بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی دزفول خوزستان کارخانه دوده فام دزفول رئیس بنیاد مستضعفان خط تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۹۰۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: رویکرد اشتغال و توانمندسازی مددجویان کمیته امداد مانعی در برابر تولید فقر است و در این باب باید نگاه درست و واقع‌بینانه داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، علیرضا حسین‌نژاد در نشست با منتخب مردم مشگین شهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ۴۴ هزار خانوار تحت حمایت کمیته امداد استان اردبیل هستند اظهار کرد: همه ساله بخشی از این مددجویان با تولید اشتغال و کار شایسته و دریافت تسهیلات بانکی از چرخه حمایت مستقیم خارج می‌شوند که در این راستا سال گذشته خودکفایی ۲۰۰۰ نفری مددجویان کمیته امداد استان را شاهد بودیم.

وی افزود: پرداخت تسهیلات بانکی برای مددجویان معرفی شده دارای طرح اشتغال‌زایی در قالب تبصره ۱۸ در حال پرداخت است که انتظار می‌رود بانک‌های عامل تا نیمه اول سال‌جاری در عمل به تمام تعهدات خود در حوزه پرداخت تسهیلات کم‌بهره همتی مضاعف داشته باشند.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: رویکرد اشتغال و توانمندسازی کمیته امداد مانعی در برابر تولید فقر است و در این باب باید نگاه درست و واقع‌بینانه داشته باشیم.

وی بیان کرد: اشتغال تولید شده برای مددجویان کمیته امداد از جنس اشتغال مولد و پایدار است و با کمترین انحراف همه تسهیلات در مسیر اشتغال مددجویان پرداخت شده است.

وی خاطرنشان کرد: در کنار بحث اشتغال و توانمندسازی مددجویان ساخت مسکن با همت خیران و نهادهای حمایتی و انقلابی در حال انجام است تا هیچ مددجوی فاقد سرپناه در روستاها نداشته باشیم.

حسین‌نژاد منتخب مردم مشگین‌شهر در مجلس با قدردانی از نگاه ویژه کمیته امداد در جهت رفع مشکلات و آسیب‌های مددجویان تحت حمایت این کمیته گفت: امیدواریم مجلس دوازدهم، حامی محرومان و نیازمندان باشد و با قوانین کارآمد به رفع فقر در کشور بیش از گذشته کمک کند.

کد خبر 748005

دیگر خبرها

  • راه اندازی کارخانه تولید پهپاد در چین | تولید MQ-۹ آمریکایی ۳۰ برابر ارزانتر ! | تصاویر
  • جذب حدود ۹ میلیارد ریال حمایت مالی و تشویقی از تعاونی‌های آذربایجان‌غربی
  • راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • قیمت خودرو امروز ۱۶ اردیبهشت +جدول
  • آغاز بکار بنیاد خیریه برنا در استان سمنان
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • گردش دوباره چرخ کارخانه ذوب آهن اسدآباد درخواست کارگران شد
  • یک‌ماه تا افتتاح بزرگترین کارخانه سرب و روی کشور
  • اشتغال ۷۰۰ نفر در کارخانه‌های سیمان خراسان جنوبی