Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، پرویز فتاح صبح امروز پنجشنبه در حاشیه افتتاح سومین خط تولید کارخانه صنعتی دوده فام دزفول اظهار کرد: کارخانه دوده فام دزفول مصداق بارز تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر اقتصاد مقاومتی، خوداتکایی، اعتماد به جوانان، کار جهادی و اقدام و عمل است.

وی با اشاره به افتتاح فاز اول و دوم این کارخانه در سال‌های ۹۱ و۹۲ افزود: حدود ۱۰۰ درصد طراحی و تکنولوژی ساخت دو فاز اول این کارخانه وارداتی بود اما با افتخار اعلام می‌کنیم که ۷۵ درصد تکنولوژی سومین خط تولید کارخانه که امروز بهره‌برداری شد، ایرانی و مدرن‌تر از فازهای قبلی است؛ همچنین تکنولوژی ساخت فاز چهارم این کارخانه ۱۰۰ درصد داخلی خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس بنیاد مستضعفان کشور، دوده را یک ماده استراتژیک در صنعت به‌ویژه صنعت تایرسازی و لاستیک‌سازی برشمرد و گفت: با افتتاح این خط تولید، ۲۰ هزار تن دوده به ظرفیت تولید سالانه این کارخانه افزوده شد و بر اساس اعلام عوامل کارخانه از هفته نخست به راندمان اسمی کارخانه رسیده‌اند؛ بنابراین اگر کار به همین روال پیش برود و ماده اولیه به‌خوبی تأمین شود، سالانه ۲۰ هزار تن به ظرفیت دوده کشور اضافه می‌شود.

فتاح با بیان اینکه ظرفیت اسمی فازهای اول و دوم این کارخانه نیز هر کدام ۲۰ هزار تن است، یادآور شد: در سال قبل ۴۱ هزار تن دوده سخت و نرم در این کارخانه تولید شده است.

۶۰ درصد تولیدات سال گذشته صادر شد

وی با بیان اینکه ۶۰ درصد تولیدات دوده این کارخانه در سال گذشته صادر و ۴۰ درصد نیز صرف نیازهای داخلی کشور شده است، افزود: ارزش صادرات دوده این کارخانه در سال گذشته حدود ۱۲.۵ میلیون دلار بوده که این امر از طریق سامانه ارز نیما انجام شده است؛ ضمن اینکه در حال حاضر ۱۹ کشور در خاورمیانه و دنیا خواهان دوده کارخانه دوده فام دزفول هستند.

وی یادآور شد: تولیدات این کارخانه انبار نمی‌شود و به دلیل استقبال زیاد، همه تولیدات آن مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ صنعت تایرسازی و لاستیک‌سازی کشور می‌توانند برای بهره‌مندی از ظرفیت این ۲۰ هزار تن دوده، قرارداد ببندند و به‌یقین اعلام می‌کنیم که دیگر نباید مشکلی در این صنایع از نظر دوده وجود داشته باشد؛ همچنین از سویی نیاز داخلی که برطرف شد، بر اساس ضوابط اجازه داریم مازاد تولیدات را صادر کنیم.

فتاح بیان کرد: ماده اولیه‌ای که در این کارخانه استفاده می‌شود ۱۰۰ درصد ایرانی و خروجی شرکت‌های پتروشیمی، پالایشگاه و کارخانجات قطران زغال سنگ است؛ همچنین در این کارخانه پسماند و ضایعات وجود ندارد و هر روغنی که وارد کارخانه شود، تبدیل به دوده خواهد شد که یک اقدام ارزشمند و نشان‌دهنده تکنولوژی بالای این پروژه عظیم است.

وی با تأکید بر اینکه کارخانه دوده فام دزفول بالاترین مجوزات زیست محیطی را دریافت کرده است، گفت: خط سوم این کارخانه از نظر تکنولوژی در دنیا حرف اول را می‌زند و اگر حجم مواد اولیه توسط کارخانجات داخلی بیشتر شود، فاز چهارم این کارخانه نیز احداث خواهد شد که در این راستا بیشتر زیرساخت‌ها آماده است.

رئیس بنیاد مستضعفان کشور، مدت زمان احداث خط سوم تولید کارخانه دوده فام دزفول را ۹ ماه برشمرد و افزود: مقرر شده بود که این فاز ظرف ۱۸ ماه افتتاح شود اما این مدت زمان به نصف رسید که نشان‌دهنده کار جهادی و تخصصی است که جای تقدیر دارد.

فتاح با بیان اینکه اعتبار احداث فازهای این کارخانه صرفاً از طریق منابع مالی بنیاد مستضعفان بوده است، گفت: تمام سرمایه‌گذاری این کارخانه توسط بنیاد مستضعفان است و از اعتبارات صندوق ذخیره استفاده نشده است؛ این کارخانه یک شرکت بورسی است و ۲۰ درصد از سهام آن در بورس عرضه شده است که مردم سهامدار آن هستند و ضمن اینکه افتتاح سومین خط تولید نیز به ارتقای سهم ما در بازار سرمایه کمک خواهد کرد.

وی با بیان اینکه با افتتاح سومین خط تولید این کارخانه برای ۴۵۶ نفر اشتغال‌زایی مستقیم و غیرمستقیم فراهم شد، افزود: با افتتاح این خط تولید که به همت متخصصان ایرانی طراحی و راه‌اندازی شده است از خروج ۵.۸ میلیون یورو ارز از کشور جلوگیری شد.

فتاح از تلاش‌ها و همکاری‌های مسئولان دزفول و خوزستان در راستای احداث سومین خط تولید این کارخانه قدردانی کرد.

به گزارش مهر، سومین خط تولید کارخانه دوده فام دزفول صبح امروز با حضور رئیس بنیاد مستضعفان، معاون استاندار خوزستان و جمعی از مسئولان استانی و محلی به بهره‌برداری رسید.

کد خبر 5295256

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری پرویز فتاح رییس بنیاد مستضعفان شهرستان دزفول ویروس کرونا بوشهر هفته دولت واکسن کرونا شیوع کرونا آمار کرونا گرگان کرمانشاه آتش سوزی تالاب انزلی واکسیناسیون اردبیل مجلس شورای اسلامی افتتاح طرح عمرانی کارخانه دوده فام دزفول بنیاد مستضعفان سومین خط تولید تولید کارخانه ۲۰ هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۹۰۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موزه دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر این موزه که در محوطه‌ی طبقه هم‌کف دانشگاه افتتاح شد، شامل گنجینه‌ای ارزشمند از آثار، قطعات، ابزارآلات، تصاویر و سایر اقلام مرتبط با فعالیت‌های علمی و تحقیقاتی دانشگاه که جنبه تاریخی و هویتی دارد، در معرض دید دانشگاهیان قرار گرفته است.

علاوه بر افتتاح موزه و بازدید معاون رییس جمهور و هیات همراه از دانشگاه، طی نشستی یک توافق نامه همکاری نیز به امضای طرفین رسید.

در آیین امضای توافق‌نامه همکاری با دانشگاه صنعتی امیرکبیر و افتتاح موزه این دانشگاه، روح االه دهقانی معاون علمی رییس جمهور با تاکید بر حمایت از استادان محور و الگو در تربیت دانشجویان توانمند، نوآور و اثرگذار گفت: یکی از حلقه‌های مفقوده در دانشگاه‌ها که به واسطه اشتغال استادان دانشگاه به آموزش، فعالیت های فناورانه و تولید علم تا حدی به فراموشی سپرده شده، موضوع شاگردپروری است. بیشتر استادان دانشگاه‌های مطرح و فنی کشور، غالبا سرگرم تولید علم و توسعه فناوری بوده و کمتر روی پرورش، تربیت و بالندگی شخصیت و هویت دانشجویان تمرکز داشته‌اند.

وی افزود: این در حالی است که استادانی داریم که از توانمندی و ظرفیت بسیار بالایی در تربیت و رشد دهی دانشجویانی که آینده‌ساز کشور شوند، برخوردارند.

رییس بنیاد ملی نخبگان افزود: معاونت علمی ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان از استادانی که در کنار کار علمی خود، شاگردپروری می کنند و برای دانشجویان وقت می گذارند، حمایت می‌کند.

دهقانی فیروزآبادی با تاکید بر اینکه نیاز مبرم امروز عرصه آموزش عالی کشور وجود استادان الگو و محور است، افزود: استادان الگو و پرورش دهنده، می‌توانند هویت‌بخش دانشجوی ما باشند و اتصال تاریخی دانشجویان با ظرفیت‌ها و هویتشان را برقرار کنند. این جنس استادان می‌توانند آگاهی لازم را درمورد گذشته، پیشینه و وضعیت کشور به دانشجویان بدهند و به واسطه این پرورش و آگاهی بخشی، امید و انگیزه را در نیروی انسانی دانش آموخته گسترش و تسری بدهند.

وی تصریح کرد: معاونت علمی ریاست جمهوری با همین رویکرد و در قالب یک طرح غیر فراخوانی که از ۶ ماه قبل آغاز شد، روند شناسایی ۱۱۰ استاد شاگردپرور را در قالب کمیته‌های نخبه محور که بیشتر متشکل از دانشجویانی هستند که با بنیاد ملی نخبگان در ارتباط هستند و شناخت خوبی روی این جنس استادان دارند، آغاز کرد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور به تقدیر از استادان برگزیده همزمان با سالروز گرامیداشت معلم اشاره کرد و افزود: این ۱۱۰ استاد شناسایی شده اند که همزمان با روز گرامیداشت معلم (دوازدهم اردیبهشت ماه)، طی مراسمی تقدیر می شوند و یک جایزه پژوهشی ۱۰ میلیارد ریالی شامل هدیه نقدی تا اعتبار استفاده از خدمات به شکل دلخواه به ایشان اعطا می شود و از استادان برگزیده، ثبت تجربه و خاطره نگاری می شود.

دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه این طرح به صورت سالیانه اجرا می شود و از این تعداد، ۱۰ استاد برتر از گرنت تشویقی برخوردار می شوند، افزود: امیدواریم اجرای این طرح به ایجاد انگیزه در استادانی که به موضوع شاگردپروری اهمیت می‌دهند کمک کند و زمینه برای تربیت نخبگان و افراد توانمند که در توسعه علمی و فناورانه مجدانه کار می کنند اثرگذار باشد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به نقش راهبردی و دستاوردهای ارزنده دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ابتدای تاسیس تاکنون اشاره کرد و گفت: این دانشگاه در مقاطع گوناگون کشور افتخار آفرین بوده و چه قبل از انقلاب و چه در دوران پیروزی انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و پس از آن نقش مهمی در سازندگی و توسعه امروز کشور ایفا کرده است.

کد خبر 6092341

دیگر خبرها

  • جهش تولیدات صنعتی با کمک بخش نخبگانی از طریق تقویت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع بزرگ
  • رشد ۱۰۴ درصدی تولیدات پتروشیمی شیراز
  • سعدمحمدی: خریداری ۱۵ دستگاه تراک یکصد تنی برای معدن جانجا
  • امیدآفرینی در جامعه یکی از مهمترین دستاوردهای تلاش‌ها و تولیدات کارگران عزیز کشور است
  • رویداد صدرا با حضور ۳۱ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد دزفول گشایش یافت
  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان ایجاد می‌شود
  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان آماده راه‌اندازی است
  • موزه دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد
  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود
  • آتش‌سوزی گسترده یک کارخانه بزرگ در جنوب تهران