Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی عباسی با اشاره به اولویت های شورای ششم در حوزه شهرسازی گفت: شهر تهران نیاز به مسکن دارد و متناسب با نیاز باید ساخت و ساز داشته باشیم.

مهدی عباسی، رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران با اشاره به اولویت های دوره ششم به خبرنگار برنا گفت: اولویت ما در حوزه شهرسازی رفع بلاتکلیفی مردم است همچنین از دیگر اولویت ها رفع هزینه های افسار گسیخته عوارض، تسهیلگری فرآیند صدور پروانه و مراحل گواهی های ساختمان اعم از پایان کار و عدم خلافی ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: هر چیزی که به شفافیت و حقوق برابر کمک کند، برای ما اولویت دارد.

عباسی تصریح کرد: نمی گذاریم اخلالی در زیست شهر ایجاد شود ولی منافاتی با تولید مسکن در شهر تهران ندارد. شهر تهران نیاز به مسکن دارد و متناسب با نیاز باید ساخت و ساز داشته باشیم.

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی با اشاره به نگاه جریمه محور در خصوص تخلفات گفت: باید تخلفات را بررسی کنیم و بر اساس آن تصمیم بگیریم. 

او ادامه داد: به سمت تراکم فروشی نمی رویم اما تسهیل گری در فرآیندهای ساخت و ساز داریم. 

عباسی با اشاره به تصمیم گیری در خصوص گودهای پرخطر اظهار کرد: تکلیف گودهای پرخطر مشخص است و باید پس از زمان مدنظر و گذشتن از استاندارد پایدار سازی، گودها توسط مالکین و یا شهرداری تهران تعیین تکلیف شود. 

عضو شورای شهر تهران در پایان افزود: قانون پیش بینی لازم برای تامین بودجه جهت تعیین تکلیف گودها را داشته و به دلیل اینکه گودهای پرخطر با جان مردم سر و کار دارد برای ما دارای اولویت است.

//انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: معماری شورای شهر تهران حقوق مسکن شهر تهران ساخت و ساز استاندارد شهرداری تهران شورای شهر بودجه معماری و شهرسازی عوارض ساختمانی مهدی عباسی شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۰۲۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سایه برج ها از سر باغ گیاه شناسی کوتاه می شود

به گزارش همشهری آنلاین، مهدی عباسی در خصوص وضعیت ساخت و سازهای صورت گرفته در اطراف باغ گیاه‌شناسی گفت: باید تدبیری اندیشیده شود تا آسیبی به باغ وارد نشود. البته این وضعیت به این معنا نیست که تعاونی‌ها واحدهای آپارتمانی خود را نسازند؛ بلکه تعاونی‌ها می‌توانند واحدها را براساس تعهدات خود و مطابق با پروانه صادره انجام بدهند.

او ادامه داد: زمین در آن محدوده زیاد است؛ هم تعاونی زمین زیادی در اختیار دارد و هم دستگاه‌های دیگر زمین دارند و باید ساخت و ساز در جانمایی درست صورت بگیرد. اینکه در مجاورت باغ گیاه شناسی ساخت و ساز انجام شود، خلاف قانون است و امکان پذیر نیست.

عباسی به این موضوع هم اشاره کرد که قرار بر این شده تا برای ساخت و سازهایی که از این به بعد صورت می گیرد، محدودیت ارتفاع لحاظ شود و بیش از چهار یا پنج طبقه مجوز ساخت صادر نشود.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران تأکید کرد: دستگاه‌ها با یکدیگر توافق کردند که اگر در زمین‌های تعاونی قابلیت جانمایی باقی مانده پروژه نباشد، در زمین‌های مجاور ساخت و ساز صورت بگیرد.

کد خبر 847359 منبع: خبرگزاری شهر برچسب‌ها منطقه ۲۲ برج گیاه‌ شناسی دریاچه چیتگر

دیگر خبرها

  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست
  • سندرم تراکم،بلای جان کلانشهرها/ ضرورت تغییرالگوی ساخت مسکن از آپارتمان‌های ‌انبوه به خانه‌های یک طبقه حیاط‌دار
  • سایه برج ها از سر باغ گیاه شناسی کوتاه می شود
  • بازدید مدیرکل راه و شهرسازی استان از پروژه‌های نهضت ملی مسکن شهرستان تفتان
  • تغییر الگوی ساخت مسکن نیازی جدیست
  • افتتاح ۸۴۰۴ واحد نهضت مسکن ملی در آذربایجان‌شرقی
  •  ساخت ۳۰ هزار مسکن در حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  • وزیر راه و شهرسازی: نوسازی بافت فرسوده از سیاست‌های اصلی دولت است / امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در منطقه ۱۷ تهران
  • امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران