Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا -

بانوی فداکار مرودشتی که با همت و عزم والا در عرصه جهادی حضور داشته، همچنان در خط مقدم خدمت به محرومان فعالیت می‌کند.
نقش زنان در جامعه همواره جز، یکی از شاخصه های اساسی در تحول و توسعه پایدار است ، مشارکت زنان در فعالیتهای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی، نقش بسزائی در توسعه و نوسازی هر کشوری دارد پس هر جامعه ای که تلاش کند موانع و مشکلات زنان را مرتفع سازد به طور حتم زمینه‌های دستیابی به رشد و شکوفایی جامعه در همه عرصه‌ها را فراهم می سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حضور و مشارکت زنان در عرصه های خانوادگی و اجتماعی به عنوان نیمی از نیروهای انسانی در جوامع بشری از پیش نیازهای توسعه یافتگی به شمار می‌رود که در صورت حمایت از این قشر فعال و تاثیر گذار می توان هر روز شاهد سازندگی و تحول در کشور باشیم.
در صورتی که فرصت هایی برای ایجاد مشارکت عادلانه همه اقشار جامعه از جمله زنان فراهم شود و این قشر از مزایای اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و آموزشی بهره مند گردند به یقین می توان به پیشرفت و آبادانی در بیش از پیش جامعه امیدوار بود .
حضور زنان در میدان های سیاسی و اجتماعی، راه اندازی مشاغل کارآفرینی همچنین همگرایی و مشارکت با مردان در حوزه های مختلف همواره کارگشای بسیاری از موانع و مشکلات بوده است.
زنان شهرستان مرودشت هم در کنار دیگر زنان در کمک به شکل گیری انقلاب اسلامی همچنین پشتیبانی از رزمندگان در دوران هشت سال دفاع مقدس هم پا به پای مردان، جدای از خانه داری و فرزندپروری، با پذیرش مسوولیت های مختلف ثابت کرده اند که دست کمی از مردان ندارند و بعضا موفق هم بوده اند.
به سراغ یکی از زنان موفق شهر مرودشت رفته هر چند که زن است اما غیرت و همتی مردانه دارد، در اکثر صحنه های سیاسی و اجتماعی جامعه حضور پر رنگ دارد خانه اش را تبدیل به انجمن خیریه کرده و به دنبال دستگیری از مستمندان و گره گشایی از مشکلات آنان است.
فاطمه پاک نیت، خوشحال کردن مردم مستضعف و نیازمند را از شیرین ترین لحضات زندگیش می داند و می‌گوید: ما خانوادگی در کارهای خیریه مشارکت داریم و بخشی از مایحتاج روزانه نیازمندان را تهیه می‌کنیم که تاکنون هم توانستیم زمینه ازدواج جوانان بسیاری از خانواده ها را فراهم کنیم.
او ادامه می دهد: سال 83 که در حوزه علمیه قم تحصیل می کردم در یکی از روزهای ماه مبارک رمضان به اتفاق دیگر دوستان در حالی که پای منبر آیت الله مکارم بودیم و ایشان در مورد ثواب نگهداری و سرپرستی ایتام سخنرانی می کرد، پس از اتمام سخنرانی وی، در کنار درب ورودی حرم مطهر حضرت معصومه (س) شناسنامه‌های گذاشته بودند که هر کسی تمایل دارد سرپرستی یتیمی را بر عهده بگیرد.
وی بیان می کند: سخنرانی آیت الله مکارم مرا به شدت تحت تاثیر قرار داد بود و همین شد که جرقه ای عظیم در ذهنم ایجاد شود، با ذوق من یکی از شناسنامه ها را من برداشتم و به خوابگاه رفتم و موضوع را با همدوره‌ای‌هایم در میان گذاشتم و با موافقت آنها، هر ماه مبلغی را جمع آوری و به حساب وی واریز می کردیم.
پاک نیت پس از فراغت از تحصیل به شهر و دیار خود باز می‌گردد و همکاری با ستاد امر به معروف شهرستان را آغاز می کند که اولین اقدام معنوی وی حضور در بین معتکفین در مساجد و همکاری با آموزش و پرورش برای اقامه نماز جماعت ( امام جماعت) در مدارس و توجیه معنوی و دینی دانش آموزان می باشد.
همکاری با برپاکنندگان خیمه های معرفت و مهدویت در تخت جمشید طی ایام نوروز، از دیگر حرکت های معنوی و اعتقادی این جهادگر با موضوعات عفاف و حجاب و برپایی نمایشگاه پوشش های اسلامی می باشد و در کنار این خیمه ها هم موفق به جذب 35 حامی جهت یتیمان تحت پوشش کمیته امداد شده که ادامه دار هم بوده است.
پس از واگذار کردن یکی از گروه‌های جهادی با 240 عضو نیازمند به هیئت امنا یکی از مساجد مرودشت مبادرت به تشکیل گروه جهادی دیگر به نام باب الحوائج می کند که اکنون 75 خانواده به صورت مستقیم و تعدادی هم به صورت پراکنده تحت پوشش دارد که مهمترین حمایت در زمینه هزینه های درمان، بدهی و بسته های کمک معیشتی، تهیه لوازم التحریر و کمک به آزادی زندانیان جرایم غیرعمد می باشد.
این نیکوکار به جمع آوری مبلغی به ارزش 255 میلیون تومان در مدت زمان 5 ماه اشاره می کند و اظهار می دارد: به جز دستگیری و پرداخت هزینه های نیازمندان در همین مدت یک زندانی با بدهی 2 میلیون تومان و یک زندانی با بدهی 5 میلیون تومان از زندان آزاد کردیم و به آغوش خانواده اش بازگرداندیم.
او می گوید: هر چند بیماری کرونا روزبه‌روز زورآزمایی می‌کرد و قصد غلبه و خانه‌نشین کردن ما را داشت اما توکل به خدا مهمترین پشتوانه ما بود که انگیزه ما دوچندان می کرد که باعث شد بیکار ننشینیم و ترفندی دیگر به کار گرفته و در فضای مجازی گروه هایی با عناوین مختلف از جمله محرومان، دانشجویان، رانندگان و عمومی تشکیل دهیم و هم اکنون بیش از 700 مخاطب داریم که اغلب خیر هستند و هر روز هم به آنها افزوده می شود.
پاک نیت ادامه می دهد: یکی از مادران دانشجویان نیازمند به عمل جراحی نیاز داشت که با ارسال پیام در گروه دانشجویان موفق شدیم بیش از 10 میلیون تومان هزینه درمان وی را مهیا و به حساب فرد مذکور واریز نماییم.
یکی دیگر از اقدامات خیرخواهانه این بانوی فداکار اشتغال و کارآفرینی جهت افراد نیازمند می باشد که توانسته است با کمک خیرین 11 دستگاه چرخ ریسندگی که قابلیت و فرآوری پشم به نخ را دارند خریداری و در اختیار افراد نیازمند و جویای کار قرار دهد.
این بانوی کارآفرین و خلاق با وجود بیماری کرونا و عدم برگزاری کلاسهای آموزشی توانسته است به صورت حضوری کلاس ها رامجازی انجام برگزار کند تا مبادا کار آموزش و توانمندسازی راکد بماند.
گزینش بانوان جویای کار و قرار دادن آنها در لیست انتظار به معرفی آنها به اشخاص معتمد و همچنین ادارات، نهادها و کارخانه ها به ویژه نگهداری از سالمندان از دیگر اقدامات این گروه جهادی می باشد.
دیگر رهاورد این بانوی فداکار، تشکیل گروه امر به معروف به نام واجب فراموش شده است که در کنار برپایی ایستگاه سه‌شنبه‌های مهدوی، چهار شنبه های زینبی و پنج‌شنبه‌های حسینی، تشکیل گروه‌هایی از خواهران در قالب آمران به معروف سازماندهی و با حضور میدانی در پاساژها، بازار بوستان ها و با تذکر لسانی و ارشاد و راهنمایی افرادی که حجاب شایسته ای ندارند، با اهدا گیره روسری، گل و بروشورها و تراکت هایی با موضوع و مضمون اهمیت حجاب آنها را مجذوب خودشان کرده و ضمن دعوت آنها به گروه‌های مجازی دینی و مذهبی، ارتباطشان را با آنها قطع نمی کنند. مهمترین آرزوی این بانوی فداکار ظهور امام زمان (عج) و شهادت در راه خدا است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بانوی فداکار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۱۶۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دوی نمادین با بزرگسالان اتیسم به میزبانی ۳ شهر

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما به نقل از کمیته ملی المپیک، «هم‌مسیر اتیسم» دوی نمادین با هدف آگاهی‌بخشی اتیسم است، گروه‌های مختلف جامعه مسافتی را با بزرگسالان اتیسم هم‌قدم شده و متعهد می‌شوند اتیسم را به جامعه معرفی کنند.
 
اولین رویداد «هم‌مسیر اتیسم» اردیبهشت سال گذشته در تهران توسط انجمن اتیسم ایران شکل گرفت و امسال ۷ اردیبهشت همزمان در سه شهر و با مشارکت وزارت ورزش و جوانان، کمیته ملی المپیک برگزار شد.
 
مدیرعامل انجمن اتیسم ایران گفت: آگاهی‌بخشی برای اتیسم ضروری است، خانواده‌های اتیسم در جامعه‌ای آگاه می‌توانند از انزوا خارج شده و فعالیت‌های عادی یک زندگی را انجام دهند.
 
صالح غفاری افزود: بزرگسالان اتیسم دغدغه‌های زیادی دارند که نه درک می‌شود و نه شنیده می‌شود. ظاهرشان عادی است، اما دنیا را طور دیگری می‌بینند و لمس می‌کنند. علی‌رغم توانمندی‌هایی که دارند شغل مناسبی نداشته و اکثرا در بازه بیست تا چهل سالگی نیز در کنار خانواده هستند و به استقلال نمی‌رسند. اگر جامعه‌ای آگاه و کسب‌وکار‌های دوستدار اتیسم داشته باشیم، شرایط برای حضور این عزیزان فراهم می‌شود.
 
«هم‌مسیر اتیسم» هر سال هم‌زمان با ماه جهانی آگاهی‌بخشی اتیسم برگزار شده و گروه‌های مختلف می‌توانند با بزرگسالان اتیسم و خانواده‌هایشان هم قدم شوند.

دیگر خبرها

  • ایران اکسپو فرصتی برای معرفی طرح‌های سرمایه‌گذاری کرمان است
  • کیفیت قابل‌قبول هوای تهران در یازدهمین روز اردیبهشت ۱۴۰۳
  • هدف از تحمیل بی‌حجابی به جامعه چیست؟
  • بیش از ۳ میلیون از جامعه کارگری را زنان تشکیل می دهند
  • نقش زنان در معنابخشی به زندگی خانوادگی و اجتماعی
  • رسانه‌های بیگانه چگونه زنان را عامل رسیدن به اهداف خود می کنند؟
  • کارگران در خط مقدم جبهه اقتصادی و تولید هستند
  • ببینید | پیام مقاومت به شیوه بانوی فلسطینی
  • برگزاری دوی نمادین با بزرگسالان اتیسم به میزبانی ۳ شهر
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی بسیج در سیل بم