Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید مرتضی شهابی روز یکشنبه در نشستی خبری افزود: در راستای اجرای طرح جامع و تفصیلی مشهد با هدف توسعه متوازن و پیشرفت جنوب شرق مشهد، از ظرفیت اراضی کارخانه قند شیرین مشهد استفاده شده است.

وی ادامه داد: این اراضی حدود ۷۱۳ هکتار است که بخشی از آن در محدوده قانونی مشهد و بخشی از آن در حریم مشهد قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر پروژه طرح چهارباغ شیرین گفت: برای ۱۵۰ هکتار از این اراضی کاربری‌های متفاوت از جمله فضای سبز، تاسیسات شهری ، کاربریهای عمومی و انتفاعی و غیر انتفاعی و درمانی تعریف شده است.
شهابی افزود: مشهد به سمت غرب توسعه پیدا کرده و در غرب توسعه یافته اما در جنوب شرق و شرق کمتر توسعه یافته است و در عمل مشهد نامتوازن توسعه یافته و از طرفی این بخش از مشهد ظرفیت های بالایی دارد که استفاده نشده است و اکنون از این فرصت برای توسعه استفاده خواهد شد.
وی اضافه کرد: در جلسات متعدد به این نتیجه رسیدیم که از اراضی شیرین برای توسعه این بخش از مشهد استفاده کنیم و در مجموع ۱۵۳.۵ هکتار برای توسعه این منطقه مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد و تلاش می‌شود در این پروژه‌ها عدالت رعایت شود و برای تمامی دهک ها واحدهای اقامتی ایجاد می‌شود، همچنین توسعه زیرساخت های زیارتی یکی دیگر از اهداف اجرای این پروژه هاست.
مدیر پروژه طرح چهارباغ شیرین گفت: ۵۶ هکتار از این اراضی به پروژه بازسازی محله چهار باغ مشهد با استفاده از نشانهای معماری اسلامی و به ویژه معماری مشهد اختصاص یافته است، همچنین در راستای ایجاد تعادل در سکونت اقشار و دهکهای مختلف درآمدی در کنار این پروژه، ۷.۵ هکتار به پروژه اقامتی برای ساخت هزار و ۸۵۰ واحد اختصاص یافته و عملیات آن آغاز شده‌ است.
شهابی افزود: ۹۳ هکتار زمین نیز به ازای عوارض ورود به محدوده به شهرداری مشهد واگذار شده است که حدود ۱۹ هکتار آن به بیمارستان ۶۶۰ تختخوابی شیرین و مرکز خدمات سلامت شرق مشهد تبدیل خواهد شد یعنی زمین به شهرداری تحویل داده شده و شهرداری با مصوبه  شورای اسلامی شهر مشهد این زمین را برای ساخت بیمارستان به دانشگاه علوم پزشکی مشهد واگذار کرده است. 
وی ادامه داد: ۴۵ هکتار از این اراضی برای فضای سبز و تاسیسات شهری اختصاص یافته است که این اقدامات به توسعه محله طرق نیز کمک خواهد کرد و بر اساس توافق صورت گرفته با شهرداری ۱۲ هکتار از این اراضی برای بازآفرینی منطقه طرق استفاده خواهد شد.
مدیر طرح چهار باغ شیرین ادامه داد: مذاکرات با شهرداری ۲ سال زمان برده است و مصوبه کمیسیون ماده پنج دریافت و از سوی شورای عالی شهرسازی و معماری مصوبه ابلاغ و در طرح های جامع و تفصیلی مشهد نیز لحاظ شده است.
شهابی در درباره حفظ درختان در این طرح اظهار کرد: براساس طراحی صورت گرفته نه تنها باغهای موجود در این منطقه حفظ می‌شود بلکه فضای سبز باغ با توجه به مالکیت های خصوصی که پیدا می‌کند از کیفیت بیشتری برخوردار می‌شود.

وی افزود: در حال حاضر بیش از سه میلیارد تومان برای نگهداری باغهای موجود هزینه می‌شود و بهترین تصمیم این بود که با حفظ کاربری باغی شرایط بهره‌برداری از آن تغییر کند و به صورت مطلوب استفاده و بهره برداری شود.
مدیر طرح چهار باغ شیرین مشهد درباره حجم سرمایه‌‎گذاری این پروژه گفت: پنج هزار متر مربع ابنیه عمومی پیش‌بینی شده که با بهترین کیفیت ساخته خواهد شد و برای ایجاد این ابنیه و تاسیسات و مشاعات و زیرساخت‌ها ۱۵۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شده است.
شهابی به دسترسی های این پروژه اشاره کرد و افزود: این پروژه در مکانی قرار گرفته که با حداقل زمان ممکن امکان دسترسی به حرم مطهر رضوی و بزرگراه های مختلف فراهم است و ساکنان برای رسیدن به مقاصد تقریبا با هیچ گره ترافیکی مواجه نخواهند بود.
پروژه چهارباغ شیرین در اراضی شرکت صنعتی و کشاورزی قند شیرین در خروجی مشهد در حاشیه بزرگراه شهید شوشتری کیلومتر یک قرار دارد.

محله چهار باغ مشهد یکی از محله های قدیمی و البته زیبای مشهد است که تا اویل دهه ۲۰ از بهترین محلات شهر بوده است.

این محله در زمانهای مختلف و قبل از این که دیگر محله ها توسعه یابند محل زندگی حاکم شهر مشهد بود و بیشتر خانه های این محله مربوط به زمان تیموری است.

علت نام گذاری این محله را به "چهار باغ" وجود باغهای بزرگ در حیاط خانه های این منطقه می دانند. 

محله زیبا و جذاب چهارباغ از سمت غرب با خیابان آزادی، از سمت شرق با مجموعه تجاری بازار مرکزی آستان قدس رضوی، از سمت شمال به بالاخیابان، کوچه چهار باغ و کاروانسرای ملک، از سمت جنوب با بازار بزرگ، مسجد ازبک ها، کوچه ارگ، کوچه شوکت ‌الدوله و کوچه پنجه راه دارد. 

برچسب‌ها شهرداری مشهد مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد شورای اسلامی شهر مشهد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرداری مشهد مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد شهرداری مشهد مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد شورای اسلامی شهر مشهد هکتار از این اراضی باغ شیرین خواهد شد چهار باغ طرح چهار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۲۲۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بندر کنگ نماد حفظ و صیانت از فرهنگ و معماری بومی است

ایسنا/هرمزگان استاندار هرمزگان گفت: بندر کنگ نماد حفظ و صیانت از فرهنگ و معماری بومی است.

مهدی دوستی استاندار هرمزگان ظهر امروز هشتم اردیبهشت در دیدار با معتمدان و فعالان سیاسی، اقتصادی و اجتماعی بندر کنگ با شمردن زیبایی‌های بصری و تاریخی این شهر اظهار کرد: بندر کنگ نماد و تبلور زیبایی و هنر سنتی مردم هرمزگان است و تصویری که از این بندر و مردمان شریف آن به ذهن می‌رسد همدلی، انصاف، تعادل، زیبایی و تاریخ عمیق منطقه است.  

وی با اشاره به اینکه استان هرمزگان به سرعت در مسیر صنعتی شدن و توسعه قرار گرفته است، افزود: در استان طرح‌های صنعتی و پالایشگاهی متنوعی از جمله در حوزه فولاد آغاز شده که در سالیان آتی سبب توسعه صنعتی استان خواهد شد.  

استاندار هرمزگان نگرانی مهمی که در مسیر توسعه وجود دارد را لطمه دیدن فرهنگ و هویت تاریخی و بومی استان بر شمرد و گفت: نگران هستیم که توسعه صنعتی خدشه‌ای به هویت، فرهنگ و معماری بومی و در کنار آن به محیط زیست استان وارد کند که سعی داریم با طرح‌های درختکاری، کنترل و ساماندهی فاضلاب و انتقال پساب شهر بندرعباس در مسیر صیانت از محیط زیست گام برداریم.

دوستی همچنین تربیت نیروی انسانی را وجه مهم توسعه پایدار دانست و بیان کرد: احداث دانشکده پزشکی درشرق و غرب، راه‌اندازی ۲۸ هنرستان جوار صنایع و هنرستان انرژی اتمی در حوزه صیانت از نیروی انسانی اجرا شده تا نگرانی‌ها در این حوزه‌ها کاهش یابد.  

نماینده عالی دولت در استان هرمزگان، هویت و فرهنگ را شاخص غالب در خلق مزیت‌ها برشمرد و گفت: در هر مسئله‌ای مردم پای‌کار بوده‌اند اتفاقات مهمی رقم خورده و شما مردم فهیم بندر کنگ از فرهنگ و معماری خاص منطقه صیانت کرده‌ و عاشقانه هوای هویت و معماری بومی را داشته‌اید که بسیار قابل تقدیر و لازم است که فرهنگ و معماری بندرکنگ بعنوان «نماد» معرفی شود.

وی بر ایجاد کمیته تخصصی برای بندر کنگ تاکید و اظهار کرد: موارد مطرح شده بررسی و در خرداد ماه جلسه ای به‌منظور تصمیم‌گیری در بندرکنگ برگزار می‌کنیم تا بتوانیم نقشه راه توسعه را شهر ترسیم و بر مزیت‌هایی همچون گردشگری، تجارت و شیلات شهر تمرکز کرده و زنجیره‌های ارزش را بر روی این مزیت‌ها تعریف کنیم.  

مهدی دوستی همچنین با تاکید بر اینکه نیاز است از ظرفیت بخش خصوصی در حوزه سرمایه‌گذاری در این شهر استفاده شود، افزود: پیشنهاد می‌کنم همایش سرمایه‌گذاری ویژه بندرکنگ برگزار و در آن از سرمایه‌گذاران و علاقمندان به فعالیت در حوزه‌های مختلف اقتصادی دعوت شود تا با مزیت‌های نسبی و ظرفیت‌های منطقه بهتر آشنا شوند.  

به گزارش ایسنا، در این جلسه جمعی از معتمدان و فعالان حوزه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی و اجتماعی بندرکنگ در کنار مسئولان شهرستان بندرلنگه در سخنانی مطالبات و درخواست‌های مردم از استاندار هرمزگان را مطرح کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۶ محله در حاشیه مشهد میزبان رویداد یکصدا ایران شدند
  • آرزو‌های شیرین برای محله‌ای در دروازه تاریخ /دروازه ری در انتظار لباس نو
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد
  • گام بلند استارتاپ «طرح تو طرح» برای نوآوری دیجیتال در معماری
  • بندر کنگ نماد حفظ و صیانت از فرهنگ و معماری بومی است
  • استغاندار هرمزگان: نگران توسعه صنعتی هرمزگان هستیم
  • آیین نقاره زنی در اردبیل احیا می‌شود
  • آرزوهای شیرین برای محله‌ای در دروازه تاریخ / «دروازه ری» در انتظار لباس نو
  • برد شیرین پاریزه ر کردستان