Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-29@01:57:16 GMT

بار‌های ویروسی سرعت عفونت کرونا را تعیین می‌کنند

تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۲۴۴۹۰

بار‌های ویروسی سرعت عفونت کرونا را تعیین می‌کنند

کووید-۱۹ خیلی سریع می‌تواند از فردی به فرد دیگر که در زیر یک سقف زندگی می‌کنند، سرایت کند.     به گزارش پول نیوز، محققان دانشگاه کارولینای شمالی اعلام کردند که کووید-۱۹ خیلی سریع می‌تواند از فردی به فرد دیگر که در زیر یک سقف زندگی می‌کنند، سرایت کند. همچنین نتایج این تحقیق برخی اطلاعات ضروری را در مورد چگونگی و چرایی آسیب بیشتر جوامع رنگی پوست نسبت به سایر جمعیت در طول همه‌گیری ارائه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



محققان ۱۰۰ فرد مبتلا به کروناویروس مثبت را در یک منطقه محلی بین آوریل تا اکتبر ۲۰۲۰ ردیابی کردند. این شرکت کنندگان با ۲۰۸ همخانه زندگی می‌کردند.

به غیر از ۷۳ نفر از افرادی که آزمایش آنان در زمان رسیدن محققان مثبت بود، گروه تحقیق، آزمایش‌های PCR را به صورت هفتگی برای همه همخانه‌ها به مدت سه هفته پس از مثبت شدن آزمایش همخانه‌های آنان ارائه کردند. در نهایت، محققان به این نتیجه رسیدند که میزان حمله ثانویه در بین همخانه‌ها ۳۲ درصد است.

جسیکا لین، محقق ارشد این تحقیق، استادیار گروه پزشکی کارولینای شمالی (UNC) و بخش بیماری‌های عفونی دانشکده پزشکی UNC می‌گوید: «ما فکر می‌کنیم این تعداد در واقع بسیار بیشتر از میزان اعلام شده است. گاهی اوقات ما به سراغ خانواده‌ها می‌رفتیم تا افراد را آزمایش کنیم، اما چهار یا پنج روز پس از علائم اولیه بیماری، کروناویروس مثبت بودند. در آن زمان بسیاری از اعضاء خانواده قبلا آلوده شده بودند، اما از آنجا که این عفونت قبل از رسیدن ما به آنجا رخ داده بود نمی‌توانستیم آن را در داده‌های خود وارد کنیم.»

این تحقیق مدت‌ها قبل از ظهور نوع دلتا کرونا انجام شده است و با در نظر گرفتن این موضوع، محققان فرض می‌کنند که میزان فعلی عفونت در بین همخانه‌ها بسیار بیشتر است.

بار‌های ویروسی و سرعت عفونت

اکثر عفونت‌های ثانویه به سرعت اتفاق می‌افتند و در اولین هفته از آزمایش اولیه مثبت کووید-۱۹ رخ می‌دهند. علاوه بر این، چنین مواردی دارای بار ویروسی نازوفارنکس مشابهی هستند که به میزان ویروس منتقل شده در بینی و گلو اشاره دارد.

پروفسور لین اضافه می‌کند: به این معنی که بار ویروسی مورد مهمی است. بار ویروسی بالاتر به این معنی است که احتمال انتقال ثانویه در خانواده وجود دارد و بار ویروسی نیز نشان می‌دهد که چگونه بیمار می‌تواند از ویروس بیمار شود.

محققان میزان تراکم زندگی یا میزان زندگی افراد در یک خانواده معین را در میزان عفونت‌ها بررسی کردند. آنان دریافتند، ۴۴ درصد از شرکت‌کنندگان مورد بررسی اسپانیایی یا غیر سفیدپوست بودند و محققان دریافتند که خانواده‌های اقلیت تمایل بیشتری به زندگی با یکدیگر دارند بنابراین خطر ابتلا به عفونت ثانویه در آنان بیشتر است.

وی خاطرنشان کرد: پیروی از دستورالعمل‌های بهداشت عمومی در برخی شرایط زندگی بسیار دشوار است. اگر چندین نفر و نسل‌های مختلف دارای فضا‌های مشترک یا اتاق مشترک باشند، جداسازی یا حتی رعایت فاصله فیزیکی تقریبا غیرممکن می‌شود.

در مجموع، محققان توصیه کردند: افراد باید واکسن کووید-۱۹ را دریافت کنند. هرچه تعداد افراد واکسینه‌شده که زیر یک سقف زندگی می‌کنند بیشتر باشد، احتمال عفونت بیشتر، کمتر است.

پروفسور لین در پایان ابراز کرد: محل زندگی خانواده‌ها واقعا اصلی‌ترین جایی است که اکثر افراد به بیماری مبتلا می‌شوند. ویروس از خانواده و دوستان و آنانی که در کنار آنان احساس امنیت می‌کنیم، انتقال می‌یابد. وقتی واکسن دریافت کنید فقط از خود محافظت نمی‌کنید بلکه از افراد مهم اطرافتان نیز محافظت می‌کنید.

منبع: مشرق نیوز

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: کرونا عفونت بار های ویروسی سرعت عفونت بهداشت بار ویروسی همخانه ها کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۲۴۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرمولی برای اینکه در زندگی موفق باشیم

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، به نظر می رسد فرمول رسیدن به آرزوهایمان این است که موانع را کنار بزنیم و مسیر را پیش روی خود هموار کنیم. این داستانی است که توسط بسیاری از سخنرانان انگیزشی و خودیاری نقل شده است.

بیشتر بخوانید: چه زمان‌هایی در زندگی باید نه بگوییم؟

اما طبق یک مطالعه جالب در کالج اقتصاد دانشگاه هاروارد حقیقت شگفت انگیزی در مورد انگیزه و موفقیت طولانی مدت مطرح شده است. محققان این دانشگاه اثر پذیرش در بین همه افراد مذکر و مونث را مطرح می‌کنند.

طبق این مفهوم رسیدن به موفقیت به بهترین وجه لزوما پاک کردن موانع نیست بلکه پذیرش آنهاست که همیشه همراه اصطحکاک و چالش است.

محققان هاروارد این قضیه را با ارائه شغلی برای رانندگان کامیون در حمل و نقل بارهای مشتری‌ها امتحان کردند. از بین ۲۷هزار راننده ثبت نام کرده در دپارتمان حمل و نقل ایالت اورگان دو مرحله ثبت نام سخت و آسان ترتیب دادند و در مراحل بعد معلوم شد کسانی بیشتر به کار خود متعهد ماندند که مراحل ثبت‌نام سخت‌تری را پشت سر گذاشته بودند.

محققان هاروارد می‌گویند: چه چیزی می تواند موانع اضافی را جذاب کند؟ این تحقیق چندین نظریه را پیشنهاد می‌کند. شاید مقاومت اولیه مالکیت روانی ما را بر اعمالمان تقویت کند و نتایج را شخصی‌تر و در نتیجه مهم‌تر کند.

تلاش لازم برای غلبه بر موانع ممکن است تمرکز ما را بیشتر کرده و جاه‌طلبی را کاهش دهد. پیامدهای تاثیر پذیرش برای هدف گذاری و دستیابی، چه از نظر شخصی و چه از نظر حرفه ای، جالب است. این نشان می دهد که موفقیت پایدار و تغییر رفتار ممکن است از پاک کردن همه چالش ها نشات نگیرد، بلکه از معرفی دقیق موانعی که نیاز به مشارکت فعال و تعهد ما دارند، ناشی شود.

منبع: اطلاعات آنلاین

انتهای پیام/

کد خبر: 1228744 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • فرمولی برای اینکه در زندگی موفق باشیم
  • بالا رفتن سن سالمندی از دیدگاه عموم
  • چرا افراد مسن سرعت حرکت بدنشان کم می‌شود؟
  • با عفونت دستگاه ادراری بیشتر آشنا شوید
  • شخصیت سالم یا ناسام؛ مساله این است؟
  • نانوحباب‌های مغناطیسی در کامپیوتر‌ها قابل استفاده می‌شوند
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • نانوحباب‌های مغناطیسی در کامپیوترها قابل استفاده می‌شوند
  • چرا با افزایش سن سرعت حرکت ما کم می‌شود؟