Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از مسئولان وزارت کشور عراق از آمادگی نیروهای امنیتی این کشور برای تامین امنیت انتخاباتی که قرار است در دهم اکتبر آینده برگزار شود، خبر داد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از السومریه، «سعد معن» مسئول رسانه‌ای وزارت کشور عراق از آماده بودن شرایط امنیتی برای برگزاری انتخابات زودهنگام پارلمانی عراق در موعد مقرر آن خبر داد و اعلام کرد: کمیته عالی امنیتی حمایت از انتخابات به شکل گسترده و سریع و با استقرار در سراسر عراق، به وظایف خود در زمینه تامین امنیت انتخابات عمل می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طی نشستی که با مسئولان امنیتی و فرماندهان پلیس در استان صلاح الدین برگزار شد، طرح امنیتی ویژه حمایت از مراکز رای گیری و کل استان‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

معن گفت:طرح امنیتی با هدف تشویق رای دهندگان برای حضور در پای صندوق های رای گیری است. فضای امنیتی برای برگزاری انتخابات در موعد مشخص شده فراهم و مهیاست.

از سوی دیگر سرلشکر «عبدالامیر الشمری» رئیس کمیته عالی امنیت انتخابات عراق به جزییات نشست با فرماندهان امنیتی در الانبار، نینوا، دیالی و صلاح الدین درباره آمادگی‌های امنیتی ویژه انتخابات اشاره کرد و گفت: در نشستی که برگزار شد، طرح‌های امنیتی بررسی شد و اقدامات انجام شده بسیار خوب است.

وی افزود: ما در این نشست بر امنیت مراکز و حوزه های رای گیری و نیز حفاظت از رای دهندگان تاکید شد.

حملات داعش در کرکوک رئیس پلیس عراق را به کرکوک کشاند

یک منبع امنیتی از حضور سرلشکر «صالح العامری» رئیس پلیس عراق در کرکوک به منظور اطلاع از زوایای حادثه تروریستی اخیر که طی آن شماری از نیروهای پلیس کرکوک به دست داعش کشته شدند، خبر داد.

العامری دستور تشدید اقدامات اطلاعاتی و رفع نیاز همه نیروها در منطقه و حمایت قوی از آنها به منظور وارد کردن ضربات مهلک به تروریست‌های شکست خورده و پاکسازی مناطق آنها از داعش را داد.

از سوی دیگر «صفاء الاعسم» کارشناس امنیتی عراقی به دلایل تشدید حملات داعش در کرکوک پرداخت و گفت: اوضاع امنیتی در کرکوک و مناطق مورد مناقشه با اربیل بسیار نگران کننده است و این به سبب حملات تروریستی است که با انگیزه بازگردانیدن نیروهای پیشمرگه به کرکوک است.

وی افزود: نیروهای پیشمرگه قبلا نتوانستند که امنیت را برای کرکوک به ارمغان بیاورند و با شهروندان تعامل خوبی نداشتند. بازگشت پیشمرگه نه تنها به ثبات عراق کمکی نمی‌کند بلکه دستاوردی برای احزاب کرد است.

حشد شعبی سریعا ماموریت امنیتی «مخمور» را برعهده گیرد

«خالد الجبوری» عضو شورای عشائر جنوب موصل گفت: به نظر می رسد که راهکاری برای مقابله با تروریستها در مخمور وجود ندارد و طرح امنیتی حساب شده نیست.

وی افزود: باید نیروهای حشد شعبی ماموریت اداره امنیت مخمور و کوهای «قراجوغ» و همه مناطق جنوب موصل را برعهده بگیرند زیرا تنها طرفی است که توان مقابله با تهدیدات داعش که خطر بزرگی شده را دارد.

از سوی دیگر «رشاد کلالی» از مسئولان اتحادیه میهنی کردستان در مخمور هم گفت: داعش به تحرکات خود در مخمور و حومه آن ادامه می‌دهد. داعش به شیوه جدید که ایجاد پست بازرسی جعلی و برتن کردن یونیفرم نیروهای ارتش و پیشمرگه است برای ربودن غیرنظامیان روی آورده است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: امنیت انتخابات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۲۶۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنگ‌اندازی واشنگتن در توافق راهبردی عراق و ترکیه

سیاست های ابهام برانگیز و دوپهلوی آمریکا علیه گروه‌های تروریستی در سال‌های اخیر به ترکیه انگیزه داده تا با نادیده گرفتن آمریکا، به اقناع بغداد برای همکاری در این زمینه بپردازد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، به نقل از پایگاه خبری الجزیره، «صالحه علام»، نویسنده و پژوهشگر مسائل ترکیه در یادداشتی از سنگ اندازی آمریکا در توافق راهبردی عراق و ترکیه پرده برداشت.

روز دوشنبه سوم اردیبهشت ماه، محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق پس از بازگشت از آمریکا، میزبان رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه بود. در این سفر، 26 توافقنامه در زمینه های مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و توریستی به امضا رسید. پنج توافقنامه از 26 توافقنامه امضا شده، روابط راهبردی، همکاری بر سر مسائل نظامی، امنیتی، مبارزه با تروریسم و ساخت ابزارآلات جنگی را در بر می‌گیرد.

مذاکرات ترکیه و آمریکا

آمریکا در مذاکرات اخیر با مقامات امنیتی و دیپلماتیک ترکیه پیشنهاد مقابله مستقیم و غیرمستقیم با گروه‌های تروریستی مشترک (داعش و پ ک ک) را مطرح کرد. این پیشنهاد با مخالفت قاطع ترکیه روبرو شد.

آنکارا اعلام کرده همکاری با یک سازمان تروریستی برای مبارزه با یک سازمان تروریستی دیگر و یا همکاری موردی کشورهای هم‌پیمان با سازمان‌های تروریستی را نمی‌پذیرد. تضاد شدید میان آنکارا و پ.ک.ک که سال‌هاست جنگ شدیدی علیه ترکیه را از درون اردوگاه‌هایش در سوریه و عراق اداره می‌کند، باعث شده آنکارا استدلال‌های آمریکا را نپذیرد.

توافقات امنیتی و نظامی عراق و ترکیه نگرانی گروه‌های مختلف کردی از جمله گروه تروریستی پ.ک.ک و یگان‌های مدافع خلق (ی.پ.گ) را برانگیخته و باعث شده آمریکا نیز برای جلوگیری از مقابله جدی با این گروه ها به میدان بیاید. با این وجود آمریکا نگران پیامدهای احتمالی همکاری نظامی و امنیتی میان بغداد و آنکارا است که می‌تواند به حضور ی.پ.گ و پ.ک.ک در مرزهای عراق، سوریه و ترکیه پایان دهد.

در بهمن ماه سال گذشته «یاشار گولر»، وزیر دفاع و «متین گوراک»، رئیس ستاد کل ارتش ترکیه در سفر به بغداد، موفق به کسب رضایت مسئولان عراقی در رابطه با اعلام منع فعالیت پ.ک.ک در مرزهای عراق شدند. به همین دلیل روابط عراق و ترکیه از منظر امنیتی و نظامی بهبود یافت.

بنا بر ادعای رسانه های ترکیه، مطابق توافق دو کشور، به زودی عملیات نظامی به رهبری نیروهای نظامی ترکیه در عمق 30 الی 40 کیلومتری خاک عراق علیه نیروهای تروریستی مخالف دولت ترکیه آغاز خواهد شد؛ این موضوع مخالفت شدید آمریکایی ها را به همراه داشته است.

نگاهی به توافق‌های جدید بین ترکیه و عراق

دلایلی که بایدن حاضر نشد با اردوغان دیدار کند

 

در همین راستا آنکارا اخیراً ابتکار جدیدی را آغاز کرده که عبارت از حل و فصل کردن پرونده تروریسم بدون مداخله واشنگتن است. سیاست دو پهلو و ابهام برانگیز آمریکا علیه گروه‌های تروریستی در سال‌های اخیر به ترکیه انگیزه داده تا با نادیده گرفتن آمریکا، به اقناع بغداد برای همکاری در این زمینه بپردازد. به نظر می‌رسد این تحولات سرآغاز تغییراتی مهم در سیاست های کشورهای عراق، سوریه و ترکیه در قبال گروه‌های کُردی فعال در این سه کشور خواهد بود.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • مسئول «پلیس اسلامی داعش» در عراق به دام افتاد
  • سنگ‌اندازی واشنگتن در توافق راهبردی عراق و ترکیه
  • آمریکا برای تداوم حضور نظامی در عراق، داعش را بهانه کرده است
  • اعلام آمادگی ایران برای همکاری دفاعی و امنیتی با هند
  • سپاه نبود داعش تا پشت درب پارلمان اروپا و قلب آمریکا نفوذ می‌کرد
  • جزئیات جدید از انسداد مرزها برای افزایش امنیت کشور
  • آمادگی نیروهای مسلح کشور برای پاسخگویی خطای دشمن
  • تحقق شعار سال نیازمند استفاده از نیروهای دانش بنیان است
  • فیلم/ سرکوب تحصن دانشجویان توسط نیروهای امنیتی آمریکا
  • طالبان: سه کشور همسایه زمینه داعش در منطقه را فراهم کرده‌اند