Web Analytics Made Easy - Statcounter

 محمد مهرافزون روز دوشنبه در نشست با مدیران مدارس فنی و حرفه ای و کار و دانش بروجرد افزود: تخصیص سرانه بسیار اندک به هنرستان‌ها در حالی است که یکی از محورهای مهم در سند تحول، توسعه رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کار و دانش است.

وی بیان کرد: ارتقا توان کار آفرینی و مهارت افزایی نسل آینده افق دور دست سند تحول بنیادین است که ترسیم‌گر ایرانی توسعه یافته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهرافزون اظهار داشت: بهره وری در آموزش وپرورش، استفاده موثر و بهینه از منابع و نیروی کار و اطلاعات  برای دستیابی به خروجی های بیشتر است که در آموزش و پرورش نیروی انسانی و منابع مالی مناسب یکی از مهم ترین مواردی می باشد که در رسیدن به این بهره وری نقش اساسی و مهمی ایفا می کند و بهینه سازی بیش از آنکه متوجه خلق امکانات تازه و ایجاد ظرفیت‌های جدید باشد متوجه اصلاح و بهبود وضعیت موجود است.

مدیر آموزش و پرورش بروجرد پیرامون سرانه های آموزشی مدارس اضافه کرد: ضعف و کاستی‌های موجود در نظام تامین و تخصیص منابع مالی در آموزش و پرورش سبب دور شدن مدارس از دستیابی به اهداف مصرح در سند تحول می شود.

وی ادامه داد: در مدارس با تنگناهای مالی مواجه هستیم و متأسفانه سرانه های آموزشی درحدی برای مدارس ما نمی باشد تا بتوانند با خیال آسوده تجهیزات و وسایل لازم را برای رفاه آموزشی و پرورشی دانش آموزان فراهم نمایند وکمبود اعتبارات و عدم تزریق بودجه‌های سرانه‌ای دست و پای مدیران مدارس در فراهم سازی بسترهای آموزشی بسته است که امیدواریم باکمک مدیران در سطوح بالاتر و وزارت  با رایزنی با نماینده ها سعی نمایند این چالش هاو مشکلات را درحد امکان مرتفع نمایند.

وی گفت: کیفیت مدارس از میان بخش‌های گوناگونی که در آموزش و پرورش به‌طور رسمی فعال هستند به‌ عنوان یک نهاد اجتماعی حساس، نقش مهمی در تحقق هدف‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بر عهده دارند، نمی توان نادیده گرفت و لازمه تحقق این هدف‌ها، ایجاد و تقویت محیط‌های آموزشی با کیفیت ،امکانات وتجهیزات است.

مهرافزون اظهار داشت: بر اساس سند تحول بنیادین همه ی ما فرهنگیان و دست اندرکاران تعلیم و تربیت وظیفه داریم دانش آموزان را به سمت رشته های مهارتی و فنی هدایت کنیم و این کار نیازمند به یک طرح ریزی مستحکم برای پیشرفت این دانش آموزان می باشدتا بتوانیم برای پیاده‌سازی آن سند در عرصه عمل در بدنه نظام آموزشی گام برداریم.

مدیر آموزش و پرورش بروجرد گفت: بدیهی است با تخصیص چنین سرانه‌ها و سایر  بودجه‌هایی که برای توسعه رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کار و دانش و برون‌سپاری آموزش‌های مهارتی هنرستان‌ها لحاظ می‌شود؛ توسعه مورد نیاز کشور در این بخش رخ نخواهد داد.

 مهر افزون در باب عمده مشکلات فیزیکی مدارس اظهار داشت: در این مورد می توان به مشکلات سرویس بهداشتی، آسفالت های فرسوده، سیستم های گرمایشی و ایزوگام اشاره کرد که اکثر مدارس با آن دست و پنجه نرم می کنند و برای حل این مسائل نیاز به اختصاص منابع مالی است که امیدواریم با همت مسوولان و همه همکاران شاهد رفع آن باشیم.

برچسب‌ها بروجرد مدارس هنرستان لرستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بروجرد مدارس هنرستان بروجرد مدارس هنرستان لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۳۰۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمیرالله حسینی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل در آیین تکریم و معارفه مدیران کل قدیم و جدید اداره امور مدارس سمای واحد بابل اظهار کرد: این مدارس دارای ظرفیت مناسب برای افزایش دانش‌آموزشی بر مبنی سیاست‌های معاونت مهارت و علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی است که با توجه به امکانات موجود و همکاری انجمن اولیا توان افزایش جمعیت دانش‌آموزی را دارد.

وی افزود:‌ با توجه به هوشمندسازی مدارس سما، تجهیزات و امکانات دانشگاه، همدلی و اتحاد و وفاق کارکنان مدارس سما مردم به سما اعتماد کردند، باید به این اعتماد مردم پاسخ مثبت بدهیم و جمعیت دانش‌آموزشی را افزایش دهیم. معلمان و مدیران در تعالی و شکوفایی دانش آموزان نقش بسزایی دارند، نخبه پروری در سما ضروری است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل گفت: در راستای اهداف دانشگاه و گام دوم ملی دانشگاه و سند تحول این واحد دانشگاهی در حوزه مدارس سما و علوم تربیتی طبق سیاست‌های دانشگاه حرکت می‌کند. مدیران و معلمان مدارس سما باید برنامه محور باشند، هم‌اندیشی و همفکری مسئولان مدارس با خانواده‌ها سبب تقویت علمی و آموزشی دانش‌آموزان می‌شود.

حسینی تأکید کرد:‌ شهرستان بابل یکی از شهر‌های پرجمعیت استان بوده و دارای ظرفیت دانش‌آموزشی بالای است، مدیران و معلمان با نهادینه کردن دستاورد‌های علمی، فرهنگی و امکانات مدارس سما واحد بابل در جذب حداکثری تلاش مضاعف کنند.

به گزارش آنا، در این مراسم با قدردانی از تلاش بابک حسین زاد و مهدی بیگلری‌‎فیروز به‌عنوان مدیرکل اداره امور مدارس سمای واحد بابل معرفی شد. بیکلری پیش از این رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل را به عهده داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • واژه ای به نام سمپاد به گوشتان خورده است ..
  • اساس و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و پرورش و تربیت نسل جوان است
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • هزینه ۲۰۰ میلیارد ریالی دولت سیزدهم برای تجهیز هنرستان‌های بام ایران
  • کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش
  • سرانه فضای ورزشی مدارس اردبیل ۲.۵ برابر شد
  • گشایش نمایشگاه هفته مشاغل هنرستان نوآوران فولادشهر