Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-02@02:14:54 GMT

ورود اولین داروی چینی کرونا به فاز آزمایش بالینی

تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۳۷۲۳۱

ورود اولین داروی چینی کرونا به فاز آزمایش بالینی

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری ایسکانیوز، نائب رئیس گروه بیوتکنولوژیک ملی چین (CNBG) به عنوان زیرشاخه شرکت داروسازی «سینوفارم»، اعلام کرد که اولین داروی کرونا جهان، تولید شده بر اساس ایمونوگلوبولین های سرم انسانی ساخته شده از پلاسمای بیماران بهبود یافته کرونایی وارد فاز آزمایش های بالینی می شود.

در بیانیه رسمی منتشر شده در حساب وی چت کمیسیون نظارت و مدیریت دارایی های دولتی شورای دولتی چین به نقل از «جو جینگ‌جین» (Zhu Jingjin) سرپرست آزمایشات بالینی CNBG آمده است که پلاسمای نقاهت پیشتر در برنامه درمانی ملی کووید-19 گنجانده شده و اثربخشی بسیار خوبی برای بیماران با وضعیت حاد و وخیم ابتلا به کرونا را نشان داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس، آخرین نمونه واکسن های نسل دوم کووید-19 تولید شده توسط CNBG که به صورت ویژه برای واریانت های مختلف دلتا و بتا طراحی شده‌اند نیز نتایج اولیه خوبی نشان داده‌اند.

بیش از 2.1 میلیارد دوز واکسن کرونا تا روز شنبه اخیر در سراسر کشور چین تزریق شده و این در حالیست که سینوفارم به عنوان تولید کننده اصلی واکسن در این کشور، روز گذشته (یکشنبه 5 سپتامبر/14 شهریور ماه) از ارائه یک طرح رسمی برای گرفتن تائید تزریق دوز بوستر و تقویت کننده خبر داد.

گلوبال تایمز به نقل از CNBG نوشت که داروی ضد کووید-19 جدیدی که از پلاسمای بیماران بهبود یافته کرونایی و یا افراد واکسینه شده غیر آلوده تولید می شود، حاوی آنتی بادی های خنثی کننده کرونا با قدرت بالاست؛ این دارو مطالعات پیش بالینی و آزمایشات حیوانی را تکمیل کرده که نتیجه آنها رهایی قابل توجه از علائم کرونا و آسیب ناشی از ابتلا به عفونت ویروسی کروناست؛ این دارو به زودی وارد فاز سوم می شود.

با این حال، کارشناسان هشدار داده‌اند که پیشگیری و واکسیناسیون همچنان کارآمدترین ابزار برای متوقف کردن چرخه ابتلا به عفونت ویروسی کروناست و در این بین، داروهای ویژه می توانند به صورت محدود کمک کننده باشند.

«تائو لینا» ناظر واکسن کرونا در شانگهای در این رابطه می گوید: «به محض آلوده شدن انسان به ویروس کرونا، این ویروس از سلول های انسان برای تکثیر مداوم ویروس های جدید استفاده می کند و ایمونوگلوبولین های انسانی می توانند صرفا ویروس های خارج از سلول را خنثی کنند و ایمنی سلولی از طریق واکسن ها ضروری است.»

یک استاد ایمونولوژیست دیگر مستقر در پکن که تمایلی به افشای نامش نداشته است، نیز گفت که این داروی جدید ضد کووید-19 ممکن است حاوی خطر ابتلا به عفونت های ناشی از سایر ویروس ها مانند هپاتیت B و اچ آی وی و همچنین سایر بیماری های واگیردار از طریق خون باشد.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

کد خبر: 1109966 برچسب‌ها کرونا

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کرونا کووید 19

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۳۷۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین؛ وزیر بهداست درمان و آموزش پزشکی امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت درباره کمبود دارو برای بیماران تالاسمی با تأکید بر اینکه بنای ما و اولویتمان این است که با تقویت شرکت‌های دانش بنیان، داروی مورد نیاز و کمبودها را تامین کنیم، گفت: در زمینه داروی بیماری تالاسمی، افزایش تولید داشته‌ایم، ولی تمایلی برای استفاده از داروی خارجی وجود دارد که این را باید پزشک تشخیص دهد.

خدمات پزشکی به کودکان تا ۷ سال رایگان شد

دکتر عین اللهی همچنین با اشاره به اینکه حوادث و بیماری‌ها در هفت سال نخست زندگی می‌تواند در بقیه عمر باقی بماند و سلامت فرد را مختل می‌کند، گفت: بر این اساس به پیشنهاد وزارت بهداشت، در هیئت دولت این طرح به تصویب رسید که خدمات رایگان به کودکان تا زیر ۷ سال در مراکز دولتی داده شود تا از این طریق سلامت آن ها ایمن شود. این موضوع به همه بیمارستان های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

وزیر بهداست در خصوص ابهام‌ها و ادعاهایی که در خصوص عوارض واکسن آسترازنکا در میان مردم مطرح می‌شود از دادن پاسخ صریح و مشخص خودداری کرد و صرفا گفت: کمیته علمی داریم که متشکل از ۶۰ نفر از بهترین دانشمندان کشور است. بیشترین واکسن مصرفی ما سینوفارم بود که از چین وارد شده بود. سینوفارم کم عارضه ترین واکسن بود و در کشور حدود ۱۵۵ میلیون دوز از این واکسن استفاده شد. کمیته واکسن ما عوارض را رصد می کند و ما حداقل عوارض را در کشور داشتیم. اگر واکسن مصرف نمی شد، ضایعاتی زیادی داشتیم، اما موفق شدیم کرونا را کنترل کنیم.

آرش خلیل خانه

دیگر خبرها

  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • زاکانی: ورود اولین نمونه قطار چینی در خرداد به تهران | تمام قراردادهای ما ضمانت بانکی دارد | می خواهند قراردادمان با چین را منحل کنند اما نمی توانند
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی