Web Analytics Made Easy - Statcounter

آژانس دارویی اتحادیه اروپا در حال مطالعه روی داده های مربوط به لزوم تزریق دُز تقویت کننده واکسن کرونای فایزر است.

به گزارش ایسنا، تنظیم کنندگان مقررات دارویی اروپا روز گذشته (دوشنبه) اعلام کردند داده های مربوط به تزریق دُز تقویت کننده واکسن فایزر را ارزیابی می کند که شش ماه پس از تزریق دُز دوم در افراد ۱۶ سال به بالا تزریق می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تولیدکنندگان دارو درخواستی را به آژانس دارویی اروپا (EMA) ارسال کردند تا ارزیابی سریع داده ها را اجرایی کند و انتظار می رود نتیجه آن در چند هفته آینده اعلام شود.

روز جمعه شرکت مدرنا اعلام کرد که تایید مشروط واکسن تقویت کننده را از آژانس دارویی اروپا درخواست کرده است.

همچنین آژانس دارویی اروپا روز دوشنبه اعلام کرد که داده های مربوط به استفاده از دُز اضافی واکسن های mRNA را در افرادی با سیستم ایمنی ضعیف ارزیابی می کند.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز، هفته گذشته، مرکز پیشگیری و کنترل بیماری ها در اروپا اعلام کرد که نیازی فوری به تزریق دُزهای تقویت کننده واکسن های کووید -۱۹ برای افرادی که به طور کامل واکسینه شده اند، وجود ندارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آژانس دارویی اروپا واکسن کرونا کرونا در جهان کروناویروس آژانس دارویی اروپا تقویت کننده تزریق د ز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۳۸۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس مدارگرد «مارس اکسپرس» از لشکر عنکبوت‌ها روی مریخ!

عکسی که مدارگرد «مارس اکسپرس» از منطقه‌ای در نزدیکی قطب جنوب مریخ ثبت کرده است، ویژگی‌هایی را روی سطح سیاره سرخ نشان می‌دهد که به عنکبوت شباهت دارند.

به گزارش ایسنا، ویژگی‌های فصلی و عنکبوت‌مانندی روی مریخ دیده شده‌اند که از میان شکاف‌های سطح آن سر برآورده‌اند.

به نقل از اسپیس، مدارگرد «مارس اکسپرس»(Mars Express) آژانس فضایی اروپا، عکس جدیدی را از ویژگی‌های کوچک و تاریک ثبت کرده است که به عنکبوت‌ شباهت دارند. این ویژگی‌ها ‌مانند گروهی عنکبوت به نظر می‌رسند که در منطقه‌ای از مریخ موسوم به «اینکا سیتی»(Inca City) واقع در نزدیکی قطب جنوب سیاره سرخ در حال حرکت هستند.

این پدیده زمانی ظاهر می‌شود که نور خورشید بهاری، لایه‌های دی‌اکسید کربن رسوب‌کرده در زمستان تاریک مریخ را گرم می‌کند. در بیانیه آژانس فضایی اروپا آمده است: یخ دی‌اکسید کربن در لایه زیرین به گاز تبدیل می‌شود. گاز جمع می‌شود و در نهایت به شکل یخ با ضخامت تا یک متر درمی‌آید.

گاز آزادشده، غبار تیره را از زمین زیرین خود به سمت بالا می‌برد و در نهایت گرد و غبار را وادار می‌کند تا پیش از نشستن روی سطح، مانند آب فوران‌کرده از یک آبفشان، از لایه‌های بالایی یخ پرتاب شود. این امر، ساختارهای ترک‌خورده و عنکبوت‌مانند را در اندازه ۴۵ متر تا یک کیلومتر ایجاد می‌کند.

اینکا سیتی که به طور رسمی با نام «آنگوستوس لابیرینتوس»(Angustus Labyrinthus) شناخته می‌شود، یک شبکه‌ خطی از برآمدگی‌ها را به نمایش می‌گذارد. مقامات آژانس فضایی اروپا در ادامه بیانیه گفتند: ما هنوز دقیقا مطمئن نیستیم که اینکا سیتی چگونه شکل گرفته است. ممکن است تپه‌های شنی به مرور زمان به سنگ تبدیل شده باشند. شاید موادی مانند ماگما یا ماسه از میان ورقه‌های شکسته سنگ مریخ نفوذ کرده باشند یا این که برآمدگی‌ها می‌توانند سازه‌های پیچ در پیچ مرتبط با یخچال‌ها باشند.

عکس جدید اینکا سیتی با «دوربین استریو وضوح بالا»(HRSC) مدارگرد مارس اکسپرس در ۲۷ فوریه ۲۰۲۴ در طول فصل پاییز مریخ گرفته شده است. «سیستم تصویربرداری رنگی و استریو از سطح»(Cassis) نصب‌شده روی مدارگرد «اگزومارس»(ExoMars) آژانس فضایی اروپا نیز در روز چهارم اکتبر ۲۰۲۰ از همین ویژگی‌های عنکبوت‌مانند در نزدیکی قطب جنوب مریخ عکس گرفته بود. اعتدال بهاری بعدی در ۱۲ نوامبر ۲۰۲۴ خواهد بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • عکس مدارگرد «مارس اکسپرس» از لشکر عنکبوت‌ها روی مریخ!