Web Analytics Made Easy - Statcounter

"شجاع احسانی" روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه این مراکز برای سنجش بینایی ۴۶ هزار کودک پیش‌بینی شده است اظهار داشت: کودکان سالم در غربالگری کارت سلامت دریافت می‌کنند اما برای کودکان مشکوک به مداخلات بعدی ارجاع داده می شوند که خدمات آن رایگان است.

وی با اشاره به اینکه برنامه پیشگیری از تنبلی چشم و سایر اختلالات بینایی ویژه کودکان از ۱۵ اردیبهشت ماه همزمان با سراسرکشور در همدان نیز آغاز شده است ادامه داد: این طرح در سال های گذشته در آبان ماه برگزار می شد که به دلیل شیوع ویروس کرونا تغییر زمان داده و با دامنه زمانی گسترده تری انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست معاونت توسعه و پیشگیری سازمان بهزیستی استان همدان افزود: تمامی این مراکز در ساعات اداری و پایگاه دائمی شهرستان همدان در ساعات بعدازظهر نیز آماده پذیرش و ارائه خدمات به مراجعه کنندگان است.

احسانی اظهار داشت: طرح های غربالگری پیشگیری از معلولیت ها با توجه به دستورالعمل های تدوین شده از سوی بهزیستی کشور اجرا می شود و خانواده ها با توجه به اهمیتی که اجرای این طرح در پیشگیری از نابینایی و کم بینایی در بزرگسالی دارد باید با رعایت دستورالعمل های بهداشتی به پایگاه‌های تعیین شده در هر شهرستان مراجعه  و از سلامت چشمان کودک خود مطمئن شوند.

وی با اشاره به اینکه زمان طلایی درمان اختلالات بینایی به جهت شکل گیری ساختمان چشم سه تا ۶ سال است‌، از والدین تقاضا کرد: فرزندان خردسال خود را سالی یک بار در معرض بینایی‌سنجی قرار دهند زیرا با مراجعه یک بار نمی‌توان به سالم بودن چشم استناد کرد.

سرپرست معاونت توسعه و پیشگیری سازمان بهزیستی استان همدان خاطرنشان کرد: طرح غربالگری بینایی با رعایت کامل شیوه نامه های بهداشتی، بدون تماس فیزیکی و با استفاده از دستگاه اپتیک پلاس(Plass optik) انجام می شود و پایگاه ها مجاز به استفاده از E چارت نیستند.

احسانی یادآور شد: در سال گذشته با شناسایی ۲ هزار و ۲۰۰ کودک مشکوک به تنبلی چشم، برای مداخلات بعدی به سطوح بالاتر از جمله بینایی سنج و به چشم پزشک ارجاع داده شدند و برای ۲۰۰ نفر نیز عینک تهیه شده است.

وی اظهار داشت: در صورت نیاز به جراحی چشم برای کودکان بی بضاعت هزینه آن در مراکز دولتی را سازمان بهزیستی تقبل می کند.

تنبلی چشم یا «آمبلیوپی» نوعی اختلال بینایی است که دید را کاهش می دهد و پیشرفت آن منجر به کم بینایی و حتی نابینایی می شود بنابراین این اختلال در یادگیری و تمرکز کودکان تاثیرات سوء دارد و فرد را در معرض حوادث قرار می دهد.

به گزارش ایرنا، حدود یک سوم جمعیت استان همدان به صورت مستقیم و غیرمستقیم از خدمات حمایتی و درمانی سازمان بهزیستی استفاده می کنند.

۴۵ هزار و ۵۳۰ معلول زیر پوشش خدمات سازمان بهزیستی استان همدان قرار دارند که همدان با ۱۷ هزار و ۶۳۶ نفر و فامنین با هزار و ۳۳۲ نفر بیشترین و کمترین آمار جمعیتی را به خود اختصاص داده اند.

برچسب‌ها سازمان بهزیستی همدان طرح غربالگری تنبلی چشم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان بهزیستی همدان طرح غربالگری تنبلی چشم سازمان بهزیستی همدان طرح غربالگری تنبلی چشم سازمان بهزیستی استان همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۴۸۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند

 مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در اختتامیه این همایش اظهار کرد: کاربرد هوش مصنوعی به منظور هوشمندسازی خدمات از اولویت های سالجاری سازمان امور دانشجویان در حوزه مشاوره و سلامت است.

مصطفی صالحی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری با این مضمون که باید به‌گونه‌ای عمل کنیم تا ایران جزو ۱۰ کشور برتر هوش در دنیا قرار گیرد، گفت: همگام با پیشرفت سریع فناوری‌های دیجیتالی، با پیدایش تحول‌های جدید در این زمینه و ظهور هوش مصنوعی در کاربردهای واقعی، انقلابی در فناوری اطلاعات رخ داده است، به طوری که بسیاری از کارها در جهان امروز، با بکارگیری ابزارها و روش‌های هوشمند انجام می‌شود.

وی افزود: طی سالهای گذشته بسیاری از دانشگاه های کشور گام های کوچک یا بزرگی به سمت هوشمندسازی برداشته اند و تلاش می شود با گسترش این اقدامات، بهبود سطح کمی و کیفی ارائه خدمات به دانشجویان احساس شود.

مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم بیان کرد: در این راستا، پروژه های هدفگذاری شده در سالجاری با تمرکز بر بکارگیری ابزارهای هوش مصنوعی در حوزه مشاوره و سلامت شامل دستیار هوشمند (ربات گفتگو محور) مشاوره، اعتبارسنجی و تحلیل داده‌های کارنامه های جسم و روان به منظور سنجش ریسک روانی، جسمی و تحصیلی دانشجویان و پیش بینی رفتارهای پر خطرشان است.

مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان نیز در این مراسم ضمن قدردانی از تمامی دست اندرکاران برگزاری این همایش سه روزه، اظهار کرد: چالش های فراروی مراکز را با همکاری و همفکری یکدیگر باید برطرف کنیم و همه دانشگاهها مکمل همدیگر باشیم.

 ابراهیم نعیمی تصریح کرد: همه دانشگاه‌ها باید شورای سلامت و سبک زندگی را تشکیل داده و جریان سلامت در حوزه دانشجویی را پویا نگه دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • تجمع دانشجویان همدانی در حمایت از آزادی خواهی دانشجویان جهان
  • نخستین دوره مربیگری سطح یک اسکواش در همدان برگزار می‌شود
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • سفره همدانی‌ها با نان سبوس‌دار کامل می‌شود
  • مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند
  • مشارکت مردمی در بهزیستی خراسان جنوبی ۱۱۶ درصد افزایش یافت
  • خراسان رضوی دومین استان دارای خدمات روانشناسی
  • رویکرد ما برای ارتقاء بهداشت روانی باید جامعه‌محور شود
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان