Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

اکبر نیکزاد در مراسم معارفه خود که ظهر امروز (چهارشنبه) در ساختمان بنیاد مسکن برگزار شد، افزود: با روحیه جهادی و انقلابی بنیاد مسکن سالانه ۲۰۰ هزار واحد روستایی را ساخته و نوسازی کرده است و تاکنون نیمی از خانه‌های روستاهای کشور بازسازی شده‌اند و اگر این کار انقلابی انجام نشده بود با زلزله‌های بالای ۵ ریشتر شاهد اخبار ۱۰۰ هزار نفری کشته ها در روستاها بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، وی با بیان اینکه موضوع مسکن دغدغه رئیس جمهوری است، افزود: ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی کار سختی است اما دغدغه رئیس جمهوری و وزیر انقلابی است و بنیاد هم در این مسیر دولت را همراهی می‌کند.

نیکزاد اعلام‌کرد: در راستای همراهی با طرح ساخت میلیونی مسکن علاوه بر ساخت ۲۰۰ هزار واحد روستایی، ۲۰۰ هزار واحد مسکن را در شهرهای زیر۱۰۰ هزار نفر می سازیم، بر این اساس مجموعاً سالانه ۴۰۰ هزار واحد از طرح ساخت یک میلیونی مسکن دولت سیزدهم بر عهده بنیاد مسکن گذاشته شده است.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: با وزیر راه و شهرسازی توافق کردیم اگر در شهرهای بالای صد هزار نفر هم نیاز به کمک بنیاد داشت برای ساخت مسکن آن شهرها هم وارد عمل شویم.

نیکزاد با بیان اینکه در چند روز اخیر با مدیران استانی بنیاد مسکن موضوع ساخت ۴۰۰ هزار واحد پیگیری شده است، گفت: قرار شد تأمین مصالح، همکاری شهرداری‌ها و همکاری نظام مهندسی برای ساخت این تعداد واحد جذب شود و مشکلی برای ساخت ۴۰۰ هزار واحد مسکونی نخواهیم داشت.

وی با تاکید بر اینکه در اجرای این ساخت و سازها سلیقه مردم اعمال می‌شود، گفت: این ۴۰۰ هزار واحد را هم با محوریت مردم اجرا می‌کنیم. وام ارزان قیمت خواهیم داد، مصالح ساختمانی به وفور در اختیار عاملان فروش قرار می‌گیرد همچنین با شهرداری‌ها بر سر تخفیف صدور پروانه ساختمانی و نظام مهندسی‌ها بر سر تخفیف تعرفه‌های نظام مهندسی توافقاتی داشته‌ایم.

نیکزاد درباره تسهیلات ساخت واحدهای مسکونی گفت: وام مسکن روستایی ۱۰۰ میلیون تومان است که با نرخ سود ۴ درصد و به روستاییان پرداخت می‌شود همچنین پیشنهاد کرده ایم که برای ساخت هر واحد مسکونی در شهرها ۲۵۰ میلیون تومان تسهیلات به متقاضیان اعطا شود که در صورت موافقت و تصویب این پیشنهاد، سرعت ساخت واحدهای مذکور افزایش خواهد یافت.

وی ادامه داد: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی یکی از سالم‌ترین نهادهای کشور است و شورای مرکزی این بنیاد بر عملکرد آن نظارت دارد. بنیاد مسکن ۲۱ فروردین ۵۸ با فرمان تاریخی حضرت امام آغاز به کار کرد.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی این نهاد را نعمتی برای جمهوری اسلامی دانست و افزود: بنیاد مسکن یک ریال هزینه جاری بر دوش دولت ندارد و بار سنگین بازسازی ناشی از حوادث طبیعی را نیز به دوش می‌کشد این در حالی است که هم زمان ساخت مسکن و راهسازی برای روستاها را نیز پیگیری می‌کند، اما همواره آماده است تا هر حادثه‌ای رخ دهد بلادرنگ وارد حوزه بازسازی شود.

وی سند دار کردن خانه های روستایی را یکی از عملکردهای موفق بنیاد مسکن دانست و گفت: این نهاد علاوه بر اینکه در بازسازی فوری خانه های آسیب دیده در سیل پیش قدم است و بعد از هر حادثه ای تا آخر آن در کنار مردم است، در امر خدمات رسانی به روستاها و سند دارکردن خانه ها کارنامه بسیار موفقی دارد.

به گزارش ایرنا، اکبر نیکزاد بر اساس مصوبه شورای مرکزی این بنیاد در تاریخ ۱۴ شهریور ۱۴۰۰ برای یک دوره ۴ ساله به سمت ریاست بنیاد مسکن انتخاب شده است.

«حجت الاسلام و المسلمین حسین روحانی نژاد» نماینده مقام معظم رهبری در بنیاد نیز در مراسم معارفه رئیس جدید این نهاد انقلابی با تجلیل از تلاش‌های «علیرضا تابش» رئیس قبلی بنیاد که چندی قبل در اثر ابتلا به کرونا درگذشت، گفت: ویژگی ساختاری بنیاد روحیه جهادی، تلاش بی وقفه برای محرومان است که در روحیات رئیس جدید نیز به خوبی دیده می شود.

وی اظهار امیدواری کرد که در دوره مدیریت جدید، فعالیت‌های بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در حوزه‌های ساخت مسکن محرومان، بازسازی مناطق آسیب دیده، تولید مصالح ساختمانی مرغوب و ساخت راه‌ها و عمران روستایی سرعت یابد.

روحانی نژاد بنیاد مسکن را برای مشارکت در طرح ساخت میلیونی مسکن مشتاق دانست و گفت: برنامه ریزی برای شروع ساخت و سازها در حال انجام است.

«عزیزالله مهدیان» سرپرست سابق بنیاد مسکن نیز در این مراسم با ذکر خاطراتی از  تلاش‌های رئیس فقید بنیاد، گفت: بنیاد مسکن و حساب ۱۰۰ امام یادگار بنیانگذار انقلاب اسلامی است که هیچگونه وابستگی به بودجه دولتی ندارد و باید پاسداشته شوند.

به گفته وی فقط در یک سال و نیم گذشته ساخت ۱۱۶  هزار واحد مسکونی توسط بنیاد در نقاط مختلف کشور آغاز شده که بالغ بر ۸۵ هزار واحد از آنها تکمیل شده و بقیه نیز تا پایان امسال تکمیل خواهند شد.

سرپرست سابق بنیاد مسکن گفت: این حجم عظیم ساخت و ساز نمایانگر توانایی بنیاد مسکن برای اجرای طرح‌های توسعه مسکن در کشور است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی اکبر نیکزاد بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ۴۰۰ هزار واحد واحد مسکونی برای ساخت خانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۵۲۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۰ هزار واحد صنعتی به چرخه تولید بازگشتند

ایسنا/مازندران معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: با تلاش و تسهیلگری دولت سیزدهم بیش از ۱۰ هزار واحد صنعتی به چرخه تولید بازگشتند.

حجت الاسلام صحبت الله رحمانی امروز، ۸ اردیبهشت در سی و پنجمین جشنواره امتنان از نخبگان جامعه، کار و تولید مازندران در ساری با عنوان اینکه دولت سیزدهم، دولت صادق و عمل است، اظهار کرد: با مجموع اقدامات تاثیرگذار دولت سیزدهم، نرخ بیکاری در کشور از ۹.۲ دهم درصد اکنون به کمتر از هفت درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه در این دولت اقدامات مطلوبی نیز در راستای رفاه بیش از پیش جامعه کارگری انجام شده است، افزود: منویات رهبر معظم انقلاب در امر تولید باید سرلوحه و اولویت کاری مردم و مسئولان قرار گیرد.

رحمانی با اشاره به نام‌گذاری امسال از سوی رهبر فرزانه انقلاب با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» تصریح کرد: تحقق منویات رهبری نیازمند اتحاد و همدلی مردم و مسئولان و استفاده بهینه از امکانات و ظرفیت‌های موجود است.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: همسو با تحقق منویات رهبری، بانک‌های عامل به ویژه بانک‌های خصوصی نیز باید منابع خود را به سمت رونق تولید سوق دهند.

حجت الاسلام رحمانی با اشاره به جایگاه والای کارگران در دین مبین اسلام و نظام اسلامی، گفت: جامعه کارگری همانند گذشته پای نظام اسلامی ایستاده‌اند و از هیچ تلاش و کوششی برای به حرکت درآوردن چرخ‌های اقتصاد کشور دریغ نمی‌کنند.

معاون وزیر تعاون در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه نظام اسلامی هم اکنون در جنگ اقتصادی با دشمنان است، اعلام کرد: دشمنان برای ضربه زدن به این انقلاب و نظام با بسیج تمام امکانات و ظرفیت‌های موجود، جنگ سخت اقتصادی را علیه نظام اسلامی راه اندازی کردند.

حجت الاسلام رحمانی افزود: همه باید به این باور برسند که کشورمان در جنگ نابرابر اقتصادی است و باید همه با هم منسجم شویم در این صورت می‌توانیم در برابر توطئه‌های سازمان یافته بدخواهان نظام اسلامی به پیروزی برسیم.

وی با عنوان اینکه در جنگ تحمیلی با مشارکت مردم به پیروزی رسیدیم، گفت: اکنون در این جنگ نوین دشمن، امور اقتصادی باید به مردم واگذار شود.

دولت سیزدهم پیگیر رفع مشکلات کارگری و تسهیل در تولید است

استاندار مازندران با بیان اینکه در دولت سیزدهم اقدامات قابل توجهی در راستای بهبود وضعیت معیشت کارگران صورت گرفته است، گفت: دولت مردمی سیزدهم بدنبال  رفع مشکلات جامعه کارگری و تسهیل‌گری در تولید است.

یوسف نوری نیز با بیان اینکه بی‌شک با رفع مشکلات کارگران و تسهیل‌گری در تولید که دولت سیزدهم مصمم به انجام آن است و افق روشنی برای نظام اسلامی ترسیم خواهد شد، اظهار کرد: دولت سیزدهم با افزایش حقوق و مستمری، گام موثری را در راستای بهبود وضع معیشتی جامعه کارگری برداشته است.

وی افزود: جامعه کارگری هم اکنون از مزایای طرح طبقه‌بندی مشاغل بی‌بهره است؛ این مشکل باید با اهتمام بیشتر مسئولان و دولتمردان رفع شود.

نماینده عالی دولت در مازندران با اشاره به شعار سال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم»، اعلام  کرد: باید از تمام امکانات و ظرفیت‌های موجود در راستای تحقق منویات معظم رهبری به خوبی استفاده شود.

نوری توضیح داد: نرخ بیکاری در کشور با کمتر از هفت درصد در اختیار مازندران است که این مهم در راستای همگرایی، وحدت و اتحاد مردم و مسئولان این خطه امکان پذیر شد.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه کارگران در خط مقدم تولید و عامل مهم برای توسعه و پیشرفت هستند، افزود: در نظام اسلامی کارگران از شان و منزلت والایی برخوردار هستند.

استاندار مازندران از کار به عنوان عمل صالح نام برد و بیان کرد: پیامبر اکرم حضرت محمد(ص) بر دستان پینه بسته کارگران بوسه می‌زدند و این افتخار بزرگی برای جامعه کارگری است.

این مسئول با بیان اینکه ظرفیت‌های نخبگانی زیادی در مازندران وجود دارد باید برای توسعه استان از این ظرفیت استفاده شود، خاطرنشان کرد: در استانی که از ظرفیت بالایی برخوردار است، زیبنده نظام اسلامی نیست که بیکار داشته باشد.

وضعیت مسکن در استان مازندران خوب نیست

علی بابایی کارنامی نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی نیز ناامنی شغلی را از دغدغه‌های مهم کارگران دانست و اظهار کرد: کارگران مازندران نسبت به کاری که انجام می‌دهند مزد ناچیزی دریافت می‌کنند؛ نسبت دریافت مزد درآمد کارگر نسبت به تمام استان‌های دیگر کمتر است.

وی با اشاره به اینکه کارگران یکی از شاخص‌های توسعه پایدار در جامعه هستند، افزود: مسکن کارگران از دیگر دغدغه جامعه کارگری است، وضعیت مسکن در استان مازندران خوب نیست و در جامعه کارگری سخت‌تر است.

بابایی کارنامی تصریح کرد: استان مازندران علاوه بر کشاورزی از صنعت خرد برخوردار است که کارگران در آن نقش‌آفرین هستند.

وی یادآور شد: در فراکسیون کارگری مجلس تلاش می‌کنیم تا بخشی از مشکلات جامعه کارگری و بازنشستگان را مرتفع کنیم.

در پایان این آیین از ۲۰ نفر از نخبگان جامعه کار و تولید مازندران با اهدای هدایایی تجلیل شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • تداوم پرداخت تسهیلات خرید یا ساخت مسکن ایثارگران در سال ۱۴۰۳
  • سمنان پیشرو در نهضت ملی مسکن/ ۱۹ هزار واحد مسکونی در دست ساخت است
  • بیش از ۱۰ هزار واحد صنعتی به چرخه تولید بازگشتند
  • وعده صادق خروجی دانشگاه‌ها بود
  • آغاز ساخت هزار و ۶۸۰ واحد مسکونی در مراغه
  • آغاز ساخت یک هزار و ۶۸۰ واحد مسکونی در مراغه
  • آغاز عملیات طرح یک هزار و ۶۸۰ واحدی نهضت ملی مسکن در مراغه
  • عزم دولت سیزدهم برای حل مشکل مسکن جدی است
  • ۱۵۰۰ واحد مسکونی ویژه محرومان مشهد در حال ساخت است