Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از لیورابدو آکادمی گنکور روز سه‌شنبه(۷ سپتامبر) به معرفی فهرست نخست نامزدهای جایزه گنکور ۲۰۲۱ که شامل اسامی  ۱۶ رمان و نویسنده می‌شوند پرداخت.

امسال اعضای آکادمی جایزه گنکور به سرپرستی دیدیه دکوئن را امانوئل اشمیث، پاسکال بروکنر، پاول کنستانت، پاتریک رمبو، طاهر بن جلون، کامیی لورنز، فرانسوا شاندرناگو، فیلیپ کلودل و  پییر آسولین تشکیل می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفتنی است که فهرست مرحله دوم و سوم این جایزه به ترتیب در روزهای ۵ و ۲۶ اکتبر معرفی می‌شوند و ۳ نوامبر برنده نهایی انتخاب خواهد شد.
 
اسامی ۱۶ نامزد نهایی جایزه گنکور عبارتند از:

«سفر به شرق» نوشته کریستین آنگوت از انتشارات فلاماریون
«کارت پستال» نوشته آنه برست از انتشارات گراسه
«بچه رذل» نوشته سورژ شالاندون از انتشارات گراسه
«میلکواکی افسرده» نوشته لوئی فیلیپ دلمبرت از انتشارات Sabine Wespieser
«نامزد همیشگی» نوشته اگنس دسارثه از انتشارات لولیویه
«در سفر بی‌بازگشت» نوشته دیوید دیوپ از انتشارات سوئی
«پذیرش» نوشته کلارا دوپان مونو از انتشارات استوک
«آرام سخن بگو» نوشته السا فوتورینو از انتشارات مرکور دو فرانس
«اگر فقط یک نفر باقی بماند» نوشته پاتریک فرانسیشی از انتشارات گراسه
«خورشید تلخ» نوشته لیلیا هاسین از انتشارات گالیمار
«در بهار هیولاها» نوشته فیلیپ ژانادا از انتشارات Mialet-Barrault
«پیشگوی اتامپس» نوشته آبل کوئنتین از انتشارات آبزروتوار
«بچه‌های کادیلاک» نوشته فرانسوا نودلمن از انتشارات گالیمار
«آتش» نوشته ماریا پورچت از انتشارات فایارد
«پنهان‌ترین خاطره مردان» نوشته محمد مبوگار سار از انتشارات فیلیپ ری
«دختری که صدایش می‌زنیم» نوشته تانگوی ویل از انتشارات مینوئی
 
سال گذشته اروه لوتلیه برای رمان «نابهنجار» موفق شده جایزه گنکور ۲۰۲۰ را از آن خود کند.

جایزه «گنکور» مهم‌ترین و معتبرترین جایزه ادبی در فرانسه به شمار می‌آید که در پی وصیت ادمون دو گنکور به سال ۱۸۹۶ بنیان گذاشته‌ شد و هر ساله به بهترین کتاب داستانی به زبان فرانسه تعلق می‌گیرد که طی همان سال منتشر شده باشد.

اگرچه برنده این جایزه تنها مبلغی ناچیز معادل ۱۰ یورو دریافت می‌کند؛ اما جایزه غیررسمی «گنکور» که فروش بالای رمان برنده را برای نویسنده‌اش به ارمغان می‌آورد، بسیار باارزش‌تر از جایزه اصلی است.  

از برندگان سرشناس این جایزه می‌توان از «مارسل پروست» در سال ۱۹۲۹، سیمون دوبووار در سال ۱۹۵۴ و «پاتریک مودیانو»، برنده نوبل ادبیات سال ۲۰۱۴ نام برد.

کد خبر 625597 برچسب‌ها جایزه ادبی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: جایزه ادبی جایزه گنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۵۵۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظر مولر درباره حواشی هوینس-توخل: اهمیتی نمی‌دهم!

به گزارش "ورزش سه"، باشگاه بایرن مونیخ پیش از دو دیدار رفت و برگشت مقابل رئال مادرید در مرحله نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان اروپا وارد حاشیه عجیبی شده است.

هوینس، رئیس افتخاری باشگاه، روز جمعه در مصاحبه‌ای درباره مشکلاتش با توخل او را مربی بسیار خوبی خواند اما درباره تفاوت نگرش او با مربی مدنظر او گفت:«او نگرش متفاوتی دارد. او فکر نمی‌کند که بتواند روی پیشرفت بازیکنانی مانند دیویس، پاولوویچ یا موسیالا کار کند. اگر جواب نداد باید یک بازیکن دیگر بخرید. من فکر می‌کنم باید روی بازیکنان سخت کار کنید و به آنها اعتماد‌به‌نفس بدهید.»

این مصاحبه هوینس باعث انتقادات زیادی شده است اما بازیکنان بایرن و خود توخل از صحبت درباره این موضوع خودداری کرده‌اند. توخل در پاسخ به سوال خبرنگاری گفت:«من دیروز از این صحبت‌ها با خبر شدم و آنها را خواندم. قبل از بازی در این مورد صحبت کردم. من سوال شما خبرنگاران را درک می‌کنم، اما تمرکزم روی بازی سه‌شنبه است. ۱۰ روز آینده برای همه ما فوق‌العاده مهم است. هیچ زمانی برای چنین بحث‌هایی وجود ندارد. همه چیز باید در مورد رئال مادرید، اشتوتگارت و سپس رئال مادرید باشد.»

توماس مولر هم دیدگاهی مشابه توخل داشت و تصمیم گرفت پاسخ دقیقی به سوال خبرنگار ندهد. وقتی پاتریک واسرزیر، خبرنگار اسکای، نظر ستاره آلمانی را در مورد اختلاف هوینس و توخل پرسید، او گفت:«پاتریک، تو یکی از بهترین خبرنگاران ورزشی هستی. ما هیچ اهمیتی به این حواشی نمی‌دهیم. من قبلاً از اولی کان نقل قول کرده‌ام «من ذره‌ای اهمیت نمی‌دهم» می‌دانم همانطور که من سعی می‌کنم در موقعیت‌های گلزنی حضور داشته باشم، تو هم به دنبال نتیجه‌گیری و پاسخ سوالاتت هستی. درک می‌کنم.»

دیگر خبرها

  • نظر مولر درباره حواشی هوینس-توخل: اهمیتی نمی‌دهم!
  • معرفی برگزیدگان نخستین جشنواره ملی کیش بهشت خانواده‌ها
  • انتشارات شهید کاظمی با ۶۰ عنوان جدید به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • «رخ» از مسکو جایزه گرفت/ جایزه بزرگ جشنواره مراکش برای «برنده‌ها»
  • اسامی داوران مرحله استانی اعلام شد/ داورانی از جنس هنر و تجربه
  • بوکس جوانان و امید آسیا؛ معرفی حریفان نمایندگان ایران
  • تحویل مشعل المپیک به فرانسه
  • اعلام فراخوان جایزه ملی داستان و بازآفرینی در اصفهان
  • المپیاد ملی آموزش هنر نخستین گام در جهت رقابت بین آموزشگاه‌ها
  • جایزه ۱۰ میلیون دلاری آمریکا برای معرفی سه «هکر ایرانی»