Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور عشایر خراسان رضوی گفت: تا پایان سال جاری، ۱۴۵۰ دستگاه پنل خورشیدی تولید برق بین عشایر استان توزیع خواهد شد. از مجموع ۱۴۵۰ دستگاه پنل خورشیدی تولید برق تاکنون تعداد ۶۰۰ دستگاه همراه با آموزش و نصب در اختیار عشایر استان قرار گرفته است.

به گزارش قدس آنلاین، محمد نبوی فرد در خصوص توزیع پنل‌های خورشیدی تولید برق میان عشایر استان اظهار کرد: عشایر به علت ویژگی ییلاق و قشلاق از سه شاخص آب، برق و گاز کمتر برخوردار هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از طرفی برق‌رسانی به مساحت‌های دور و محل اتراق عشایر با خانوارهایی با جمعیت پایین مقرون به صرفه نیست.

وی افزود: یکی از برنامه‌های سازمان امور عشایر خراسان رضوی ارتقاء شاخص‌های رفاهی عشایر است و بهترین شیوه برای برخورداری عشایر از نعمت برق، استفاده از انرژی‌های پاک است که به مراتب شامل هزینه‌های کمتری نیز برای دولت است.

مدیرکل امور عشایر خراسان رضوی درباره مزایای استفاده از پنل‌های خورشیدی تولید برق عنوان کرد: پنل‌های خورشیدی تولید برق به راحتی قابل حمل هستند و ایمنی آن‌ها از نظر جابه‌جایی و جلوگیری از خطر دزدیده شدن در سطح بالایی قرار دارد.

نبوی فرد درخصوص توزیع پنل‌های خورشیدی تولید برق در سطح خراسان رضوی تصریح کرد: در این راستا سازمان امور عشایر کشور در نظر دارد تا ۲۰ هزار دستگاه پنل خورشیدی را میان عشایر کشور توزیع کند و بر همین اساس قرادادی را برای ساخت این تعداد پنل‌های خورشیدی  با شرکت برق منعقد کرده است.  از این تعداد پنل‌های خورشیدی تولید برق سهم خراسان رضوی در سال گذشته ۱۰۰۰ دستگاه بود که به همت شرکت  برق۱۱۵۰ پنل خورشیدی تحویل داده شد.

وی ادامه داد: در سال جاری نیز ۳۰۰ دستگاه پنل خورشیدی برای عشایر استان تخصیص یافته است. به  طور کلی تاکنون جمعا ۱۴۵۰ دستگاه پنل‌های خورشیدی تولید برق سهم خراسان رضوی در سال‌های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ بوده است.

مدیرکل امور عشایر خراسان رضوی در ادامه با اشاره به توزیع پنل‌های خورشیدی در سطح استان گفت: از مجموع ۱۴۵۰ دستگاه پنل خورشیدی تولید برق تاکنون تعداد ۶۰۰ دستگاه همراه با آموزش و نصب در اختیار عشایر استان قرار گرفته است.

نبوی فرد با بیان اینکه «سایر پنل‌های خورشیدی سهیمه استان نیز توزیع می‌شود»، عنوان کرد: ۱۱۵۰دستگاه‌ پنل‌های خورشیدی تولید برق موجود تقسیم شهرستانی شده است و فرآیند تحویل آن هر روز  در حال انجام است. تا ۱۵روز آینده یعنی تا قبل از  شروع  قشلاق عشایر استان بقیه دستگاه‌ها نیز ضمن آموزش به عشایر در استان تحویل داده خواهد شد.

وی درباره قیمت دستگاه‌های پنل خورشیدی نیز تصریح کرد: قیمت این دستگاه‌ها ۹۸ میلیون ریال است که ۹۰ درصد آن توسط تسهیلات بلاعوض پرداخت شده و ۱۰ درصد آن پرداختی خود عشایر است.

منبع: ایسنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: پنل خورشیدی دستگاه پنل خورشیدی تولید برق پنل های خورشیدی تولید برق امور عشایر خراسان رضوی خراسان رضوی عشایر استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۵۷۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه دستگاه ماشین آتش‌نشانی روز دنیا به شهرک شکوهیه تحویل شد

وحید آشتیانی ضمن اشاره به لزوم ارتقاء ایمنی شهرک‌های صنعتی میزبان صنایع کوچک و بزرگ در قم گفت: شهرک شکوهیه از جمله مناطق مهم صنعتی استان قم به شمار می‌رود که واحد‌های تولیدی متعددی در رسته‌های مختلف را میزبانی می‌کند به همین دلیل این شهرک نیازمند زیرساخت‌های ایمنی با استاندارد‌های بالای جهانی است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان قم افزود: هم اینک شهرک شکوهیه دارای ۲ ایستگاه آتش‌نشانی با هشت دستگاه ماشین بوده و در هر لحظه شبانه‌روز، آماده خدمت‌رسانی به واحد‌های صنعتی است.

آشتیانی عنوان کرد: همچنین با توجه به احتمال بروز حریق‌های سنگین در شهرک شکوهیه، مخازن آب این خودرو‌ها نیز متناسب با موارد صنعتی و دارای گنجایش ۱۱ هزار لیتر آب هستند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان قم با بیان اینکه به روز رسانی و ارتقا کمی و کیفی این ایستگاه‌ها در دستور کار شرکت قرار دارد گفت: ماشین‌های خریداری شده مجهز به مدرن‌ترین و قوی‌ترین پمپ‌های آب‌پاش روز دنیا بوده و تجهیزات مربوط به اطفاء حریق‌های صنعتی شامل مانیتور و فریزر‌های بنزینی در آنها تعبیه شده‌است.

آشتیانی تاکید کرد: وجود این سه دستگاه ماشین آتش نشانی باعث می‌شود اطفا حریق در شهرک صنعتی شکوهیه به‌سرعت انجام پذیرد و از توسعه آتش سوزی بسمت واحد‌های مجاور جلوگیری شود.

استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.

شهرک‌های صنعتی قم به دلایل مختلف همچون داشتن امکانات مناسب برای ایجاد واحد تولیدی، نزدیکی به پایتخت و بازار‌های بزرگ ایران و نیز دسترسی به شاهراه‌های ارتباطی کشور همواره مورد توجه سرمایه‌گذاران و فعالان بخش خصوصی برای فعالیت‌های اقتصادی است و به همین دلیل توسعه زیرساخت‌ها در این شهرک‌ها از اهمیت فراوانی برخوردار است.

شهرک صنعتی شکوهیه قم مهمترین کانون انجام فعالیت‌های صنعتی و تولیدی در این استان است که به دلیل موقعیت جغرافیایی و قرار گرفتن در مرکز و قلب کشور، بسیاری از صنعتگران و سرمایه‌گذاران علاقه‌مند به فعالیت اقتصادی در آن هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • تصادفات مشهد ۸۲ مصدوم بر جا گذاشت
  • سه دستگاه ماشین آتش‌نشانی روز دنیا به شهرک شکوهیه تحویل شد
  • «گل‌غلتان» آیینی زیبا با عطر مدهوش‌کننده گل محمدی
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی
  • الحاق ۴۳ دستگاه خودرو و موتورسیکلت به ناوگان فرماندهی مرزبانی خراسان رضوی
  • سوانح رانندگی در خراسان رضوی ۱۱ نفر را راهی بیمارستان کرد
  • تصادفات در مشهد یک کشته و ۴۳ مصدوم بر جای گذاشت
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • تحویل بیش از ۳۸۰ دستگاه کولر به مدارس خوزستان