Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-27@15:10:05 GMT

در نماینده مجلس با رییس مجلس سوییس چه گذشت؟

تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۶۲۳۱۸

در نماینده مجلس با رییس مجلس سوییس چه گذشت؟

، «احمد نادری» رییس گروه اتحادیه بین‌المجالس جهانی در دیدار با رییس مجلس سوییس به تاثیر تحریم‌های ظالمانه آمریکا و تاثیر آن بر سلامت مردم ایران در شرایط همه‌گیری بیماری کرونا مطرح پرداخت و تصریح کرد: ارتقاء روابط پارلمانی ایران و سوییس نقش بسیار زیادی در توسعه روابط دو کشور دارد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس، در این دیدار بر لزوم تبادل تجربیات در شرایط کرونایی تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دیدار «اندرس ابی» رییس مجلس سوییس، گفت: علاقه بسیار زیادی به شناخت بیشتر ساختار و فرهنگ ایران دارد و در مهرماه سال جاری به ایران سفر می‌کند.

رییس مجلس سوییس، با اشاره به اینکه دیدارهایی که در سفر خود به ایران انجام می‌دهد قطعا به شناخت وی کمک می‌کند، ادامه داد: تمام تلاش خود را برای رفع تحریم‌ها، ارسال دارو و واکسن به ایران می‌کند.

رضاخواه: تحریم‌های آمریکا ارسال واکسن به ایران را دچار مشکل کرد

دبیرکل اتحادیه بین المجالس مجلس عدم پایبندی آمریکا و اروپا به تعهدات خود باعث شرایط فعلی برجام دانست و گفت: با شرایط تحریمی ایران، آمریکا  وضعیتی را فراهم کرده که کشور های مختلف نتوانند به راحتی به کشور ما واکسن ارسال کنند.

«مجتبی رضاخواه» دبیرکل اتحادیه بین المجالس مجلس شورای اسلامی در دیدار با رازا کواکچی رییس IPU و رییس گروهی APAترکیه، گفت: جمهوری اسلامی ایران از فصل جدید رابطه با کشور ترکیه بسیار خرسند است و ما نیز خواستار گسترش سطح رابطه هستیم و امیدواریم با همکاری های پارلمانی این سطح رابطه را گسترش دهیم.

نماینده مردم تهران ری شمیرانات اسلامشهر و پردیس در مجلس ادامه داد: ایران در حال حاضر به صورت رسمی پذیرایی ۳ میلیون مهاجر افغانستانی است  و ما تلاش کردیم شرایط برای آنها با مردم ایران برابر باشد و از یارانه های مختلف در کشور استفاده می کنند. علی‌رغم تمامی هزینه‌های حضور خواهران و برادران افغانستانی مهاجر در ایران ، اما کمک‌های خارجی به ایران تعلق نگرفته است.

وی با اشاره به اینکه لازمه پذیرش پناه‌جویان حمایت از آنها است و یکی از این اقدامات تامین واکسن می‌باشد، ادامه داد: در دوران کرونا باید واکسن به صورت یکسان در اختیار همه قرار بگیرد اما با شرایط تحریمی ایران، آمریکا  وضعیتی را فراهم کرده که کشور های مختلف نتوانند به راحتی به کشور ما واکسن ارسال کنند. اخیرا با رایزنی‌های انجام شده در حال واردات واکسن هستیم و این تاخیر در واردات واکسن جان افراد بسیار زیادی را به خطر انداخته که مسئولیت آن بر عهده آمریکا و تحریم‌های ظالمانه است.

رضاخواه تصریح کرد:  امیدواریم همه کشورها با درک متقابل از شرایط جهان تلاش کنند که از یک‌جانبه گرایی آمریکا کاسته شود و چند جانبه گرایی در جهان حاکم گردد،  زیرا همانگونه که شاهد هستیم هر دو گروه در کشور افغانستان با سلاح هایی می جنگند که آمریکا در اختیار آنها قرار داده است. کشورهای منطقه برای افزایش صلح و ثبات در منطقه باید از اقدامات آمریکا جلوگیری کنند.

دبیرکل اتحادیه بین المجالس مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد:  اگر همه طرف‌ها به تعهدات خود عمل کنند توافقات می توانند نتیجه بخش باشند اما عدم پایبندی آمریکا و اروپا به تعهدات خود باعث شد که برجام در شرایط فعلی قرار بگیرد.

در ادامه این دیدار رییس IPU و رییس گروهی APA ترکیه، گفت: دوستی با ایران برای ما بسیار حائز اهمیت است و دوست داریم روابط ما دوستانه باقی بماند و رو به گسترش حرکت کند. آنچه برای ما و شما اهمیت دارد برقراری ثبات و امنیت در منطقه است.

وی ادامه داد: شرایط افغانستان برای ما نگران کننده است و این عدم ثبات در این کشور باعث می‌شود پناهجویان زیادی به ایران، ترکیه و سایر کشورهای منطقه مهاجرت کنند و ترکیه شرایط پذیرش پناهجوی بیشتر را ندارد. دوست ندارم از کلمه پناهجویان استفاده کنم زیرا آنها خواهران و برادران ما هستند و ما مسلمان هستیم و به کلمه ایثار و از خودگذشتگی ایمان داریم اما باید کشور ترکیه نیز شرایط لازم را داشته باشد.

وی در ادامه با اشاره به وضعیت شیوع ویروس کرونا اظهار داشت شرایط کرونا به همه مردم جهان نشان داد که چه میزان انسان‌ها به صورت زنجیروار به یکدیگر وابسته و متصل هستند. ترکیه تمامی مهاجران سوری را نیز واکسینه کرده و با آنها همانند مردم کشور ترکیه رفتار شده است و بعد از یک سال و نیم قصد داریم کلاس های آموزشی را به صورت حضوری برگزار کنیم.

رییس IPU مجلس ترکیه، افزود: در خصوص کشور افغانستان تلاش می‌کنیم شرایط به گونه‌ای باشد که مردم در کشور خود باقی بمانند و از این کشور خارج نشود ایران نیز  مسلما خواستار چنین مسئله ای است و باید با همسایگان تلاش کنیم شرایط بحرانی این کشور را به ثبات آرامش برسانیم.

کواکچی، گفت: ترکیه نیز از گسترش سلاح های آمریکایی در منطقه که در این کشور نیز در اختیار pkk و سایر گروه ها قرار می گیرد و باعث جنگ های داخلی و بین کشورهای منطقه می شود نگران است. این شرایط پرخطر بوده و لازمه مقابله با آن در کنار هم قرار گیری کشورهای منطقه است تا با همفکری یکدیگر این شرایط پرخطر را از بین ببرند؛ در غیر این‌صورت منطقه دچار تنش بیشتر مانند وضعیت فعلی در سوریه و افغانستان می‌شود.

وی در ادامه از شرایط به وجود آمده بین ایران و آژانس انرژی اتمی ابراز نگرانی کرد و همچنین ابراز امیدواری کرد که این وضعیت هرچه سریعتر برطرف شود./خانه ملت

منبع: فردا

کلیدواژه: احمد نادری رییس مجلس سوییس اتحادیه بین المجالس رییس مجلس سوییس کشورهای منطقه تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۶۲۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیه: آمریکا درباره حقوق بشر به استاندارد‌های دوگانه مبتلاست

وزارت خارجه آمریکا سالانه اقدام به انتشار گزارشی درباره شرایط حقوق بشر در جهان کرده و در آن کشور‌های ناقض حقوق بشر را معرفی می‌کند. با توجه به تجاوز ۲۰۱ روزه اسراییل به غزه که طی آن این باریکه با خاک یکسان و بیش از ۳۴ هزار نفر جان خود را از دست دادند، رژیم صهیونیستی از منظر افکار عمومی جهان در صدر لیست ناقضان حقوق بشر قرار گرفت؛ موضوعی که مقامات آمریکایی با آن موافق نیستند. 

به گزارش خبرگزاری رویترز، ترکیه امروز (چهارشنبه) ایالات متحده را به داشتن استاندارد‌های دوگانه در حوزه حقوق بشر متهم کرده و از ناتوانی وزارت خارجه این کشور در انعکاس جنایات اسراییل در جنگ غزه در گزارش سالانه خود انتقاد کرد. 

در بیانیه منتشر شده از سوی وزارت خارجه ترکیه آمده است: ما عمیقا از اینکه بحران انسانی در جریان غزه در گزارش سالانه وزارت خارجه آمریکا منعکس نشده است، نگران هستیم. این گزارش با انگیزه‌های سیاسی و به دور از بی طرفی نگارش شده است. ما از واشنگتن می‌خواهیم به استاندارد‌های دوگانه خود در این زمینه پایان بخشد. 

وزارت خارجه ترکیه در ادامه آمریکا را متهم به ارتباط با شبه نظامیان کرد سوری متهم کرد؛ جریانی که از سوی آنکارا تروریستی محسوب می‌شود. 

آنکارا در پایان با محکوم کردن جنگ اسراییل در غزه، خواستار استقرار آتش بس فوری در این باریکه شد. این بیانیه همچنین حمایت همه جانبه و بی، چون و چرای کشور‌های غربی از تل آویو در این جنگ را مورد انتقاد قرار داد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • لغو دیدار اردوغان و بایدن
  • کریمی قدوسی و ادعای سلاح هسته ای!
  • سفر برنامه‌ریزی‌شده «اردوغان» به آمریکا لغو شد
  • حماس یک گروه مقاومت در فلسطین است
  • اردوغان: حماس یک گروه مقاومت در فلسطین است
  • افزایش اعتراضات دانشجویی در آمریکا به اقدامات اسرائیل علیه غزه/ رییس مجلس نمایندگان آمریکا رییس دانشگاه کلمبیا را تهدید کرد
  • جنجالی که نماینده مشهد درباره «بمب اتم» برپا کرد؛ کریمی قدوسی کیست؟
  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • ترکیه: آمریکا درباره حقوق بشر به استاندارد‌های دوگانه مبتلاست