Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم جیرفت در مجلس گفت: اینکه چهار نماینده استعفا داده اند تعدادی زیادی نیست، اگر فرمایشات رهبری و توصیه و تذکر ایشان به مجلس نبود از بین حدود 33 نفر اعضای کابینه دولت سیزدهم حداقل 20 نفر را نمایندگان مجلس شکل می دادند از کسب تصدی معاونت گرفته تا وزارتخانه ها.

«ذبیح الله اعظمی ساردوئی»، نماینده مردم جیرفت و عضو کمیسیون کشاورزی در مجلس، در گفت وگو با خبرنگار سیاسی برنا در رابطه با حضور برخی نمایندگان در دولت و انتقادات برخی نمایندگان به این موضوع گفت: نمایندگان زیادی در این دوره از مجلس خارج نشدند، فقط چهار نماینده برای تصدی مسئولیت های دیگر از جایگاه نمایندگی استعفا داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای وزارت کشاورزی گزینه ای بهتر از آقای ساداتی نژاد نداشتیم و باید ایشان به وزارت کشاورزی می رفتند، البته برای وزیر اقتصاد می شد جایگزین دیگری پیدا کرد. 

او در ادامه بیان کرد: آقای قاضی زاده هاشمی هم  4 دوره در مجلس نمایندگی مردم را عهده دار بودند و طبق گفته خودشان به دنبال این هستند که در خدمت خانواده شهدا باشند. در مورد آقای زاکانی هم بحث های زیادی مطرح می شد و در نهایت ایشان ترجیح دادند تا از مجلس خارج شوند. 

اعظمی ساردوئی گفت: اینکه چهار نماینده استعفا داده اند تعدادی زیادی نیست، اگر فرمایشات رهبری و توصیه و تذکر ایشان به مجلس نبود از بین حدود 33 نفر اعضای کابینه دولت سیزدهم حداقل 20 نفر را نمایندگان مجلس شکل می دادند از کسب تصدی معاونت گرفته تا وزارتخانه ها. 

نماینده مردم جیرفت گفت: تذکر رهبری مبنی بر آنکه نمایندگان برای کسب پست های دیگر استعفا ندهند، منجر شد تا نمایندگان مراعات کنند و دولت هم کابینه خود را از میان نمایندگان انتخاب نکند. تعداد زیادی از نمایندگان برای حضور در دولت اعلام آمادگی کرده بودند و برای مصاحبه دعوت از انها صورت گرفته بود که با توصیه رهبری این اتفاق نیفتاد. 

او در خصوص نحوه رویکرد دولت و مجلس در این چهار سال بیان کرد: نمایندگان از همان ابتدا در جلسه با رئیس جمهور مطرح کردند که چک سفید امضا به دولت نمی دهیم، قوه مقننه مستقل است و با توجه به بعد نظارتی مجلس اگر دولت نتواند خوب عمل کند تذکرات و طرح سوالات و ابزارات نظارتی را به کار خواهیم برد اما تا حدالامکان تعامل می کنیم. جامعه انتظار دارد تا این سه قوه با هم تعامل کنند و دعوا و مرافه ای نباشد. ما محکوم به موفقیت هستیم.  7

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کشاورزی برنا دولت مجلس اقتصاد خانواده نمایندگان مجلس وزارتخانه مصاحبه دولت و مجلس رئیس جمهور جامعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۶۴۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حداقل سهم مازندران در هیئت دولت، حضور یک وزیر کشاورزی یا ورزش از نخبگان این استان است

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از مازندران، روز سه‌شنبه ۴ اردیبهشت‌۱۴۰۳، علی بابایی کارنامی، نماینده مردم شهرستان‌های ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی پس از خوش‌آمدگویی به مهمانان آئین تودیع و معارفه استاندار مازندران با اشاره به انتخاب یوسف نوری، استاندار مازندران، بدون مشورت‌های لازم با مجمع نمایندگان استان، افزود: جلساتی در حین و پس از انتصاب با استاندار مازندران از سوی مجمع نمایندگان استان، انجام شد و با شناختی که از ایشان و خدمات ارزنده‌ای که در دولت سیزدهم داشتند دغدغه‌های نمایندگان با ایشان مطرح شد.

وی تصریح کرد: طبیعتاً وظیفه مدیریت استان با دولت است و نظارت بر این روند بر عهده نمایندگان مردم است.

بابایی با تقدیر از زحمات و تلاش‌های فراوان استاندار سابق در مقابله با مشکلات به طریق برنامه‌های ریشه‌ای و استراتژیک افزود: موضوعاتی مانند پسماند زباله، اقتصاد دریاپایه، حفاظت از جنگل، مدیریت تنش آبی، رفع مشکلات کشاورزی، مرکبات، مسکن، کاربری زمین، ساخت و ساز غیرمجاز، بیکاری و غیره از اولویت‌های مهم استان است که امیدواریم با برنامه‌های استاندار مازندران، به انها رسیدگی شود و در ابتدا برنامه‌های ناتمام استاندار سابق به اتمام برسد.

وی با درخواست از وزیر کشور، گفت: مشکلات استان را به هیئت دولت برسانید چون استان مازندران به دلیل شرایط اقلیمی و جغرافیایی خود، میزبان ۲۰ میلیون جمعیت شناور است و این امر نیازمند اختصاص بودجه‌های ملی است.

وی خاطرنشان کرد: به دلیل شرایط ویژه استان، لازم است که استاندار مازندران دارای اختیارات تام باشد تا بتواند تأثیرگذار باشد و بتواند موضوعات فرا استانی را پیگیری و حل کند؛ اینگونه نمی‌شود که درآمد استانی باشد ولی ارائه خدمات، کشوری باشد.

وی با تاکید بر لزوم مدیریت تنش آبی موجود در استان، گفت: با وجود تلاش‌های فراوان استاندار سابق، همچنان کشاورزان مازندرانی مشکلاتی دارند، به عنوان مثال حداقل ۳ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان به دلیل تنش آبی به زیر کشت نرفت؛ حال آن‌که واردات بی‌رویه برنج هم به مشکلات آنان می‌افزاید.

بابایی ضمن اشاره‌ به تصویب منطقه آزاد مازندران، اضافه کرد: منطقه آزاد مازندران، تصویب شد اما نتیجه آن باید به سفره مردم بیاید و مردم، عایدی آن را حس کنند و لازم است که دولت در این زمینه کمک کند.

خبرنگار: مجتبی نجاتی

انتهای پیام/

کد خبر: 1228250 برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی کشاورزی

دیگر خبرها

  • ببینید | سرکار گذاشتن مردم توسط دولت رئیسی به روایت یک نماینده مجلس
  • استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای خدمت به خانواده شهدا
  • نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • حداقل سهم مازندران در هیئت دولت، حضور یک وزیر کشاورزی یا ورزش از نخبگان این استان است
  • پل خورگو وارد فاز اجرا شد
  • عملیات اجرایی پل خورگو آغاز شد
  • موضع دولت درخصوص انتخاب رئیس مجلس دوازدهم
  • قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست / پایان دیرهنگام سکوتِ مجلس مقابل دولت!
  • حسینی: دولت به موضوع انتخاب رئیس مجلس دوازدهم ورود نمی‌کند
  • قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست