Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-05@02:15:13 GMT

راه نجات از بحران گرمایش زمین کشف شد

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۷۲۳۴۱

راه نجات از بحران گرمایش زمین کشف شد

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از د گاردین؛ گزارش‌ها حاکی از آن است که تاسیسات جهانی نیروگاه‌های بادی پس از کووید افزایش می‌یابد، افزایش تولید انرژی دریایی در چین در سال ۲۰۲۱ بیش از ۱۲ گیگاوات خواهد بود.

بر اساس گزارش شورای جهانی انرژی باد (GWEC) ظرفیت مزارع بادی دریایی جهان در سال گذشته ۶.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱ گیگاوات افزایش یافته است که اندکی نسبت به رکورد ۶.۲۴ گیگاوات در سال ۲۰۱۹ کاهش داشته است، اما در سال ۲۰۲۱ به دلیل افزایش باد دریایی در چین به بیش از ۱۲ گیگاوات افزایش می‌یابد. چین برای سومین سال پیاپی با بیش از ۳ گیگاوات شبکه بادی دریایی در سال ۲۰۲۰، پیشتاز شد و به گفته کارشناسان احتمالا تا پایان این دهه از بریتانیا به عنوان دارنده بزرگترین ظرفیت نیروگاه‌های بادی پیشی می‌گیرد.

افزایش ظرفیت نیروگاه‌های بادی در چین

دومین اقتصاد بزرگ جهان در سال گذشته ظرفیت نیروگاه‌های بادی خود را سه گیگاوات افزایش داد که تقریبا نیمی از افزایش ظرفیت جهانی این نیروگاه‌ها است. در حالی که تأسیسات در کشور‌های کوچک آسیایی مانند تایوان و ویتنام به دلیل کووید ۱۹ متوقف شدند. GWEC یک رکورد جدید را برای رشد نیروگاه‌های بادی در سال ۲۰۲۱ پیش بینی کرده که بخشی از آن در رابطه با بلند پروازی‌های چین برای افزودن ۷.۵ گیگاوات دیگر به ظرفیت نیروگاه‌های بادی تا پایان سال ۲۰۲۱ برای استفاده از یارانه‌های دولتی است.

براساس این گزارش، پس از سرمایه گذاری ۸ میلیارد دلاری در بزرگترین نیروگاه بادی دریایی جهان در سواحل یورکشایر انگلستان، انتظار می‌رود این صنعت با رشد چشمگیری همراه باشد. نیروگاه بادی دریایی Dogger Bank، که توسط SSE شرکت خدمات بریتانیایی و غول انرژی نروژی Equinor ساخته می‌شود، از بزرگترین توربین‌های جهان برای تولید برق تجدیدپذیر کافی برای تامین انرژی ۴.۵ میلیون خانه در انگلیس استفاده خواهد کرد.

بن بکول، مدیر اجرایی GWEC گفت که صنعت باد دریایی با کاهش قیمت‌ها و نوآوری در ارتفاعات و اعماق در حال رکوردشکنی است. اما همانطور که گفته شده ما در شرایط اضطراری آب و هوا قرار داریم و باید سرعت گسترش استفاده از انرژی بادی را افزایش دهیم. او گفت انتظار دارد نیروی باد جهانی در دهه آینده 235 گیگاوات افزایش یابد که هفت برابر حجم کنونی است.

 بر اساس تجزیه و تحلیل آژانس بین المللی انرژی و آژانس بین المللی انرژی‌های تجدیدپذیر، جهان ممکن است تا سال ۲۰۵۰ به ۲۰۰۰ گیگاوات انرژی حاصل از باد نیاز داشته باشد تا دمای کره زمین در سطح ۱.۵ درجه سانتی گراد حفظ و از وقوع فجایع ناشی از گرم شدن کره زمین جلوگیری شود.

بیشتر بخوانید

شناخت تکامل گیاهان با مطالعات روی فسیل ها

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نیروگاه بادی تولید برق گرمای زمین انرژی نو ظرفیت نیروگاه های بادی گیگاوات افزایش بادی دریایی سال ۲۰۲۱

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۲۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۹ دریانورد در آب‌های هرمزگان نجات یافتند

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان، اسماعیل مکی‌زاده روز پنجشنبه افزود: در ۲۴ ساعت گذشته و با وجود هشدارهای اعلام شده از سوی این اداره مبنی بر نامساعد بودن شرایط جوی و دریایی برخی از دریانوردان استان مبادرت به دریاروی کردند که این بی‌توجهی آنان باعث ایجاد شرایط اضطرار و خطر برای آنها شد. ‌

وی با بیان اینکه شرایط نامساعد جوی حاکم بر استان از روزها قبل اطلاع‌رسانی شده بود، در توضیح جزیبات انجام چهار عملیات نجات دریایی گفت: در مدت یادشده یک فروندکشتی به دلیل به گل نشستن در چهار مایلی جنوب اسکله بهمن جزیره قشم دچار اضطرار شد که با اعزام تیم جستجو و نجات دریایی(ناجی ۱۹) به محل ۱۳ نفر از سرنشینان این شناور از شرایط اضطرار خارج شدند.

معاون اداره‌کل بنادر هرمزگان توضیح داد: در این مدت یک فروند قایق صیادی نیز با ۶ سرنشین در پنج مایلی جنوب بندر شهید حقانی به دلیل نقص فنی و شرایط نامساعد جوی دچار اضطرار شده بود که توسط ناجی ۱۵ نجات پیدا کرد. ‌

مکی‌زاده اضافه کرد: همچنین یک فروند قایق صیادی با سه نفر سرنشین در ۶ مایلی جنوب شرق جزیره هرمز به دلیل اتمام سوخت و شرایط نامساعد جوی اعلام اضطرار کرده که با اعزام شناور Rib سرنشینان این شناور نیز نجات یافتند.

وی گفت: یک فروند لنج نیز در عملیات دیگری در هشت مایلی جنوب جزیره هرمز دچار حریق شد که هفت نفر از سرنشینان آن نیز توسط قایق های همیار ناجی و ناجی ۱۵ و ۱۹ نجات پیدا کردند.

معاون امور دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد: تمامی دریانوردان، گردشگران و مسافران در صورت بروز شرایط اضطرار می‌توانند بدون گرفتن پیش شماره با مرکز جستجو و نجات دریایی هرمزگان با شماره ۱۵۵۰ تماس بگیرند.

در گستره آبی استان هرمزگان که خلیج فارس و دریای عمان را در دل خود جای داده علاوه بر هشت فروند شناور ناجی ۳۶ ایستگاه همیار ناجی (دریانوردان بومی و با شناورهای صیادی و تجار منطقه) به صورت شبانه‌روزی در امر جستجو و نجات دریایی فعالیت می‌کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • (تصاویر) معجزه معماری در اسلو؛ آپارتمان‌های سازگار با محیط زیست!
  • نجات ۲۹ دریانورد هرمزگان از شرایط اضطرار
  • نجات ۲۹ دریانورد در آب‌های هرمزگان
  • افزایش جذابیت صنعت نیروگاهی کشور برای بخش خصوصی
  • نجات جان ۲۹ دریانورد در آب‌های هرمزگان
  • ۲۹ دریانورد در آب‌های هرمزگان نجات یافتند
  • همکاری با ایران بهترین راه حل بحران انرژی پاکستان است
  • افزایش بیش از ۸۵۰۰ مگاواتی ظرفیت تولید برق کشور
  • فروش برق با نرخ‌های جذاب در بورس انرژی
  • رفع بحران ناترازی انرژی با ۲۰ درصد صرفه‌جویی