Web Analytics Made Easy - Statcounter

سویه‌های مختلف ویروس کرونا سبب شده نگرانی‌ها در مورد این بیماری و مقابله با آن‌ها دشوار شود. خبرگزاری میزان – گسترش مداوم ویروس بیماری «کرونا»، سبب شده تا تعداد حروف الفبای یونانی مورد نیاز برای نامگذاری آنان افزایش یابد.   به گزارش «اکونومیک تایمز»، سویه «دلتا»، سویه غالب بیماری کرونا در جهان، نخستین بار در هند شناسایی شد؛ «دلتا» که توسط سازمان بهداشت جهانی به عنوان سویه «نگران کننده» طبقه بندی شده، انتقال سریع‌تر بیماری شدیدتر را در پی دارد و از قدرت مقابله واکسن‌ها می‌کاهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  افراد آلوده به «دلتا» در بینی خود هزار و ۲۶۰ برابر بیشتر ویروس بیماری را دارند؛ در حالی که مدت زمان لازم برای پیدایش علائم نوع اصلی کرونا، تا ۷ روز بود، «دلتا» تنها ۳ روز زمان لازم دارد و به سیستم ایمنی بدن فرصت کمتری برای پاسخگویی می‌دهد.   «لامبدا»، دیگر سویه جهش یافته بیماری کرونا، که در ابتدا به عنوان تهدید بالقوه جدیدی مورد توجه قرار گرفته بود، در حال عقب نشینی است.   براساس داده‌های GISAID، پایگاه داده‌ای که انواع کرونا را دنبال می‌کند، این سویه در چهار هفته گذشته در سطح جهانی کاهش یافته است. بیشتر بخوانید: سویه مو کرونا چه ویژگی‌هایی دارد؟ نابرابری واکسیناسیون کرونایی و پیامد‌های آن برای جهان «مو»، سویه جدیدی که نخستین بار در کلمبیا شناسایی شد، به دلیل داشتن جهش‌های متعدد در طبقه انواع «مورد علاقه» سازمان بهداشت جهانی قرار گرفته است.   جهش‌های «مو» می‌توانند انتقال پذیری آن را افزایش داده و مقابله با آن را دشوار کنند.   براساس گزارش‎ها، گردش این سویه در جهان در حال کاهش است؛ به همین دلیل تهدید فوری تلقی نمی‌شود.   باید توجه داشت که نکته مهم در موضوع شیوع بیماری کرونا، واکسیناسیون است.   شمار بالای افراد واکسینه نشده، به معنای فرصت بالای گسترش و شیوع و جهش انواع جدید است.   البته واکسن‌های موجود که از بیماری شدید و مرگ جلوگیری می‌کنند، هنوز نتوانسته‎اند مانع انتقال شوند؛ ویروس کرونا همچنان در بینی افراد حتی واکسینه شده‌ها قادر به تکثیر و انتقال از طریق قطرات ریز است.   برخی از محققان بر این باورند که برای شکست دادن کرونا نیاز به نسل جدیدی از واکسن‌ها داریم که بتوانند انتقال را مسدود کنند؛ تا آن زمان جهان در برابر ظهور انواع ویروس کرونا آسیب پذیر خواهد بود.   انتهای پیام/ برچسب ها: حوادث بین الملل کرونا دلتا مو

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا حوادث بین الملل کرونا دلتا مو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۴۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف انتقال محلی مالاریا در خوزستان در ۱۰ سال اخیر

ایسنا/خوزستان مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان با بیان اینکه در ۱۰ سال اخیر موردی از انتقال محلی بیماری مالاریا در استان خوزستان مشاهده نشده است، از حذف این بیماری در استان خبر داد.

همایون امیری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به ۲۵ آوریل روز جهانی مالاریا اظهار کرد: سازمان جهانی بهداشت با نامگذاری روزی به نام روز جهانی مالاریا، بر مبارزه جمعی و آگاهانه با هدف جهانی عاری از مالاریا، تاکید می‌کند. شعار سازمان جهانی بهداشت برای روز جهانی مالاریا در سال ۲۰۲۴، «پیاده‌سازی استراتژی‌های جدید و اقدامات نوآورانه در حذف مالاریا به ویژه در مناطق محروم » تعیین شده است.

 مالاریا یکی از قدیمی‌ترین بیماری‌های عفونی شناخته شده در جهان است و هنوز در بسیاری از کشورها از مشکلات مهم بهداشتی است. انگل این بیماری توسط نیش پشه‌های آنوفل آلوده، از فرد بیمار به فرد سالم منتقل و موجب بروز بیماری می‌شود. پشه آنوفل بومی ایران است.

وی با بیان اینکه در تمام مناطق کشور، گونه‌های مختلف این پشه وجود دارد، گفت: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و جنوب کرمان بیشترین موارد مالاریا بومی کشور را به خود اختصاص داده‌اند.

مهمترین علائم بیماری شامل تب، لرز، تهوع و استفراغ، خستگی و رنگ پریدگی است.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان افزود: با توجه به اهمیت این بیماری، بسیاری از کشورهای جهان از جمله ایران برنامه حذف مالاریا را در دستور کار خود قرار داده‌اند.

امیری گفت: در خوزستان با انجام اقداماتی مانند بیماریابی فعال، اجرای نظام مراقبت سندرمیک و اجرای مراقبت حشره‌شناسی، در ۱۰ سال اخیر هیچ موردی از «انتقال محلی» بیماری مالاریا مشاهده نشده و همه بیماران شناسایی‌شده، در خارج از خوزستان آلوده شده‌اند و این روند موجب شده است خوزستان به هدف حذف مالاریا دست یابد.

وی بیان کرد: بیماریابی فعال در جمعیت‌های هدف به منظور پیشگیری از انتقال بیماری انجام می‌شود و پرسنل بهداشت علاوه بر اینکه در طول ماه در مناطق مختلف کار شناسایی این بیماری را از طریق نمونه‌گیری از افراد مشکوک و بررسی آب‌های راکد رصد می‌کنند، در صورت شناسایی یک فرد مبتلا، اخذ نمونه از اطرافیان وی و همچنین درمان و پیگیری مبتلایان را نیز بر عهده دارند.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان گفت: تمامی مراکز، پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت آمادگی ارائه خدمات بیماریابی و درمان مالاریا را دارند. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • حذف انتقال محلی مالاریا در خوزستان در ۱۰ سال اخیر
  • چرا دانشمندان خوردن روزی دو تخم‌مرغ را توصیه می‌کنند؟
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن