Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس ، حجت‌الله عبدالملکی، طی حکمی، غلامحسین حسینی‌نیا را به سمت ریاست سازمان فنی و حرفه‌ای کشور منصوب کرد.

بدون شک، انتصاب نیرویی علمی و صاحب تجربه  با سابقه ای پربار و درخشان، نوید بخش پویایی و جنبشی جدید در حوزه سیاستگذاری مهارت آموزی کشور خواهد بود.

سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور که قدمتی 40 ساله دارد ، ماموریت و مسئولیت آموزش مهارت، پژوهش، تولید استاندارد آموزشی و ارزشیابی نیروی کار را بر عهده دارد، جامعه هدف این سازمان را کارجویان، شاغلانِ (بنگاه های اقتصادی- اتحادیه ها  و اصناف)، دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی، دانش­ آموزان، سربازان وظیفه، ساکنین مناطق محروم، مرزی و سکونت گاه های غیر رسمی، گروه های در معرض آسیب (از جمله زنان سرپرست خانوار و کودکان کار)، زنان خانه دار، افراد دارای معلولیت، روستائیان، عشایر، زندانیان و خانواده­ های شان، معتادان بهبود یافته، آسیب دیدگان اجتماعی، اتباع خارجی و پناهندگان، و مربیان سایر کشورها تشکیل می دهند و از همین رو جایگاه ویژه و بارزی در این زمینه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فقدان نیروی کار زبده و ماهر، پاشنه آشیل اشتغال کشور است، بالا بودن نرخ فزاینده بیکاری دانش‌آموختگان دانشگاهی، بیانگر نداشتن مهارت های مورد نیاز برای ورود به بازار کار در این قشر است، بر همین اساس، هرگونه سیاستگذاری در این حوزه به طور قطع نیازمند برنامه ریزی مدون و هدفمند برای تربیت نیروی انسانی است.

در اولین گام باید در آموزش های مهارتی بازنگری اساسی صورت گیرد و مهارت های نوین و مورد نیاز بازار به جامعه و قشر جوان آموزش داده شود تا ظرفیت معطل مانده و راکد این بخش در کل ارکان اقتصادی، اجتماعی به حرکت در آید و شاهد انقلابی در  عرصه اشتغال و کاهش بیکاری در کشور باشیم.

انتصاب حسینی نیا با سابقه و تحصیلاتی مرتبط با کارآفرینی و مهارت آموزی، می تواند نویدبخش این باشد که قطار مهارت آموزی در کشور قرار است تغییر ریل دهد و شتاب بیشتری گیرد تا در سایه سیاست‌های متمرکز دولت سیزدهم و هدف‌گذاری دقیق و اصولی به رشد و بالندگی دست یابد. 

وی که سابقه آموزشی در حوزه کارآفرینی دارد و ریاست دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران و آموزش عالی علمی کاربردی را بر عهده داشته کاملا با نیازهای روز جامعه جوان کشور آگاه و آشناست. 

وی که دانشیار پایه 27 دانشگاه تهران است مطالعات و پژوهش‌های بسیاری  در زمینه اشتغال و کارآفرینی و مهارت آموزی  انجام داده و نتایج آن در ده‌ها مقاله علمی پژوهشی و کنفرانسی داخلی و خارجی به چاپ  رسیده است.

علاوه براین، سابقه اجرایی و تجربی حسینی نیا در وزارت تعاون،کار و فاه اجتماعی و جهاد کشاورزی، در کسوت مدیر کل تحقیقات و آموزش، مدیرکل مطالعات و ارزشیابی آموزشی و ترویجی ، ریاست موسسه عالی علمی کاربردی مهارت ، عضویت در شوراهای عالی اشتغال و کار  و سه دوره معاون وزیری و اشراف و تسلط وی بر این حوزه ، این امید را در دل جامعه مخاطب به ویژه جوان و جویای کار زنده کرد که تحولی بزرگ در راه است.برنامه تحولی مشتمل بر 8 محور با تاکید بر نیازهای آموزشی بازار کار و به روزرسانی و اثرسازی این آموزش‌ها در راستای ایجاد اشتغال مولد نقطه قوت این انتصاب است.

امیدواریم رئیس جدید سازمان با سیاستگذاری و برنامه ریزی مبتنی بر نیازهای واقعی، رویکردی نوین و جدیدی را در این عرصه رقم بزند و شاهد تحولی بنیادی در حوزه مهارت آموزی باشیم.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: اشتغال نیروی کار زنان آموزش رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور مهارت آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۴۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج

به گزارش خبرنگار مهر، دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی دوره دوم متوسطه نظری قطب غرب کشور با شرکت مدیران ۱۰ استان غرب کشور در سنندج برگزار شد

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه وزارت آموزش و پرورش صبح دوشنبه در این دوره آموزشی با بیان اینکه بزرگ‌ترین افتخار زندگی ما معلمی است، اظهار کرد: پیامبر گرامی اسلام (ص) بزرگ‌ترین معلم تاریخ و چراغ سعادت جامعه بشریت بود.

نادر کریمی بیرانوند با اشاره به برگزاری دو رویداد مهم در سنندج تحت عنوان نمایشگاه خوداتکایی مدارس شبانه‌روزی کردستان و دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه روزی قطب غرب کشوری، این رویدادها را فرصت ارزشمندی برای تبادل تجربیات عنوان کرد و با اشاره به میزبانی مطلوب کردستان، از دست‌اندرکاران برپایی آن قدردانی نمود.

وی با بیان اینکه مدیران مدارس شبانه‌روزی کردستان در مهارت‌آموزی پیشرو هستند، گفت: مهارت آموزی در آموزش و پرورش در راستای تحقق شعار سال در اولویت است.

وی شعارها را جهت اجرا لازم دانست و با اشاره به الزامات اجرایی شعار سال، آموزش و پرورش را مورد اعتماد خانواده‌ها عنوان کرد و اظهار داشت: برگزاری نمایشگاه خوداتکایی نمادی از امانت‌داری در حوزه دانش‌آموزان است‌.

کریمی شعار «هر دانش‌آموز یک مهارت» را سیاست حاکمیتی عنوان کرد و با اشاره به ظرفیت‌های مدارس شبانه‌روزی افزود: مدارس شبانه‌روزی بهترین ظرفیت برای مهارت‌آموزی است.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش، مهارت‌آموزی را منطبق بر ساحت‌های تعلیم و تربیت عنوان کرد و اظهار داشت: هفته گذشته مهارت آموزی در دولت مصوب شد و دستگاه‌ها مکلف به اجرای کامل این مصوبه شدند.

کریمی تصویب این مهم را گامی ارزشمند برای نتیجه‌بخش شدن تلاش‌ها در تعلیم و تربیت دانست و ابراز امیدواری کرد اتفاقات مثبت در آموزش و پرورش ادامه یابد.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان نیز ضمن خیرمقدم به مهمانانان و قدردانی از واگذاری میزبانی به استان کردستان، در سخنانی خطاب به مدیران مدارس گفت: مدیران مدارس شبانه روزی مهم‌ترین اولویت کاری شما توجه به تربیت و آموزش مهارت‌های زندگی به دانش آموزان این مدارس هست چرا که ظرفیت مدارس شبانه‌روزی برای تعلیم و تربیت در هیچ مدرسه و آموزشگاه دیگری وجود ندارد.

هاشم ناظمی جلال عنوان کرد: ما در این دوره تمام ظرفیت‌های در اختیار را به‌کار گرفته‌ایم تا بتوانیم یک دوره آموزشی در شأن شما مدیران را فراهم آوریم و در نهایت بتوانیم زمینه تبادل تجربه را در میان شما به وجود بیاوریم.

وی افزود: این امر هم جز با عشق و علاقه به کار محقق نخواهد شد.

حجت‌اله موسوی معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان هم در سخنانی اظهار داشت: تمام تلاش ما این است که خاطره خوبی در ذهن‌های شما بنگاریم.

وی در ادامه سخنانش عنوان کرد: این دوره برای تبادل تجربه و در کل یک دوره تعاملی است.

موسوی در خصوص عناوین برنامه‌های این دوره نیز گفت: برای آن سرفصل‌هایی تعیین شده که انتظار می‌رود مدرسان بر اساس سرفصل‌های تعیین شده مطالب لازم را به مدیران ارائه دهند.

گفتنی است؛ این دوره تا ۱۰ اردیبهشت‌ماه ادامه دارد.

کد خبر 6091903

دیگر خبرها

  • آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد اشتغال جوانان است
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • پرسپولیس و پارادوکس مدافعان میانی؛ ستاره‌های منجی یا پاشنه آشیل؟
  • ثبت نام مشوق‌های سربازان ماهر از ۱۵ اردیبهشت‌ماه
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • جزئیات اعطای مشوق‌های مهارت آموزی به سربازان ماهر اعلام شد
  • مشوق‌های سربازان ماهر اجرایی شد
  • مشوق‌های سربازان ماهر اجرایی شد/ تشریح جزئیات بهره‌مندی از تسهیلات قرارگاه مهارت‌آموزی