Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از مدیکال اکسپرس، یک مطالعه منتشر شده توسط The BMJ نشان می‌دهد یک سوم دارو‌های سرطانی که از سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) تایید سریع گرفته‌اند، همچنان در دستورالعمل‌های بالینی توصیه می‌شوند، زیرا آزمایش‌های بالینی تاییدی آن‌ها در مراحل نهایی انجام نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نقطه پایانی اولیه نتیجه اصلی است که در پایان مطالعه سنجیده می‌شود تا مشخص شود آیا یک درمان معین موثر بوده است (به عنوان مثال، تعداد مرگ و میر یا تفاوت در بقاء بین گروه درمان و گروه کنترل). قبل از شروع مطالعه تصمیم گیری می‌شود که هدف نهایی چیست.

محققان می‌گویند دستورالعمل‌های بالینی باید با نتایج آزمایش‌ها پس از تایید دارو‌های سرطانی که تایید سریع گرفته‌اند، مطابقت داشته باشد. مسیر تایید شتاب FDA به دارو‌ها اجازه می‌دهد تا قبل از اثبات اثربخشی آن‌ها، دسترسی بیماران را به دارو‌های جدید امیدوارکننده تسریع کند، اما به عنوان بخشی از این تایید، تولید کننده باید آزمایش‌های پس از تایید را برای تایید مزایای بالینی (بهبود بقاء یا کیفیت زندگی در مورد دارو‌های سرطان) انجام دهد. اگر این آزمایش‌ها فایده‌ای نداشته باشد، می‌توان تایید دارو را پس گرفت.

با این حال آزمایش‌ها پس از تایید می‌تواند چندین سال به تعویق بیفتد و FDA تا همین اواخر در برداشتن گام‌هایی برای کنار گذاشتن دارو یا علائم زمانی که این آزمایش‌ها انجام شده و در اثبات فایده بالینی ناموفق بوده است، کند عمل کرده است؛ بنابراین تیمی از محققان در کانادا و آمریکا تحقیق کردند که چگونه FDA دارو‌های سرطانی را که تایید سریع دریافت می‌کردند، اما آزمایش‌های منفی پس از تایید داشتند، کنترل می‌کند، اما آیا این آزمایش‌های منفی دستورالعمل‌های درمانی را تغییر می‌دهد یا خیر.

آن‌ها پایگاه داده FDA را برای همه دارو‌های سرطانی که از ابتدای برنامه در سال ۱۹۹۲ تا دسامبر ۲۰۲۰ تایید شده بودند، جستجو کردند و ۱۸ نشانه برای ۱۰ داروی سرطانی که در کارآزمایی‌های پس از تایید فایده بالینی نداشتند، شناسایی کردند.

از میان این موارد، تایید ۱۱ مورد (۶۱ ٪) به طور داوطلبانه پس گرفته شد، یکی لغو شد و شش مورد (۳۳ ٪) در برچسب این دارو به طور متوسط ​​به مدت چهار سال باقی ماند، سپس محققان آخرین دستورالعمل‌های FDA و شبکه جامع ملی سرطان (NCCN) را مرور کردند و دریافتند که اکثر این دارو‌ها همچنان مورد تایید سطح بالایی قرار می‌گیرند، حتی گاهی اوقات پس از آنکه تاییدیه مورد نظر حذف یا لغو شد.

این‌ها یافته‌های مشاهده‌ای هستند و محققان به برخی محدودیت‌ها اشاره می‌کنند، مانند اتکا به اطلاعات عمومی و تصمیمات معلق FDA در مورد تاییدیه‌های خاص که ممکن است بر دقت نتایج آن‌ها تاثیر بگذارد.

با این وجود آن‌ها می‌گویند تاکنون این جامع‌ترین مطالعه در نوع خود بوده است و یافته‌ها نشان دهنده عدم انجام مصالحه بین سرعت و شواهدی است که در مسیر تایید شتاب قرار دارد.

آن‌ها اذعان می‌کنند که هجوم اقدامات نظارتی اخیر نشان می‌دهد که FDA در دو سال گذشته توجه بیشتری به این شرایط داشته است، اما خواستار راهنمایی و اصلاحات بیشتر در مسیر تایید سریع هستند تا اطمینان حاصل شود که همه دارو‌های مورد تایید FDA، برای بیماران ایمن و موثر باشد.

بیشتر بخوانید 

مصرف بیش از حد داروهای سرطانی دغدغه سلامت/ متولی سرطان جایگاه خود را پیدا نکرده است

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیماری سرطان داروهای سرطان دارو های سرطانی پس از تایید تایید سریع آزمایش ها دارو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۶۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام جزئیات حمایت مؤثر و مستمر از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی بهادری جهرمی، سخنگو و دبیر هیئت دولت درباره جزئیات حمایت مؤثر و مستمر از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش اظهار داشت: به منظور تکریم، حمایت و پشتیبانی ساختارمند، مؤثر و مستمر از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش کشور، اساسنامه صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش کشور به تصویب هیئت دولت رسید.

وی با بیان این­که این اساسنامه به تایید شورای نگهبان رسیده است، عنوان کرد: اساسنامه صندوق برای اجرا، امروز از سوی دفتر هیئت دولت به دستگاه­‌های اجرایی ابلاغ شد.

سخنگوی دولت ادامه داد: مطابق قانون اهداف، وظایف و اختیارات وزارت ورزش و جوانان مصوب ۱۳۹۹، همه قهرمانان و پیشکسوتان ورزشی در همه رشته­‌ها و همچنین قهرمانان و پیشکسوتان جانباز، نابینا، ناشنوا و معلول باید مورد حمایت قرار بگیرند. این صندوق، در راستای اجرایی شدن این وظیفه قانونی، حمایت مؤثر­تری از قهرمانان و پیشکسوتان ورزشی انجام خواهد داد.

بهادری جهرمی با بیان این موضوع که در اساسنامه صندوق، ۱۱ وظیفه حمایتی برای قهرمانان و ورزشکاران پیش­‌بینی شده است، گفت: زیرساخت اعطای انواع تسهیلات اعتباری، از جمله وام­‌های مسکن، ازدواج و اشتغال طبق این اساسنامه فراهم شده است که پس­ از تأمین منابع می­‌تواند به­ تدریج این موارد اجرایی شود.

وی با بیان این­که بخشی از منابع و فعالیت­‌های صندوق می‌تواند به تسهیل بیمه­‌های اجتماعی ورزشکاران و پیشکسوتان تخصیص پیدا کند، گفت: صندوق حمایت از ورزشکاران و پیشکسوتان، علاوه بر منابعی که در اختیار دارد، می­‌تواند از تسهیلات مالی و اعتباری بانک­‌ها و مؤسسات مالی نیز در راستای حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزشی استفاده کند.

سخنگو و دبیر هیئت دولت با اشاره به این موضوع که مطابق اساسنامه­‌ای که ابلاغ شده، دو نفر از رؤسای فدراسیون­‌های ورزشی نیز عضو هیئت امنای صندوق خواهند بود، گفت: وزیر ورزش و جوانان، رئیس هیئت امنای صندوق است. علاوه بر این، وزرای فرهنگ و ارشاد اسلامی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، رئیس سازمان برنامه و بودجه و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از اعضای هیئت امنای صندوق هستند.

بهادری جهرمی خاطرنشان کرد: ۵ محل برای تأمین منابع مالی صندوق در اساسنامه پیش­‌بینی شده که ردیف‌های مالی در قوانین بودجه سالانه، یکی از این منابع است.

وی در پایان با آرزوی موفقیت برای ورزشکاران ایرانی در میادین ورزشی و به­‌خصوص بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس گفت: قهرمانان و پیشکسوتان ورزشی ایران که با کسب مدال‌های رنگارنگ در میادین ورزشی، پرچم کشور عزیزمان را به اهتزاز درمی­‌آورند، شایسته حمایت­‌های مؤثر و مستمر هستند. دولت سیزدهم به همین­ منظور اساسنامه صندوق حمایت از ورزشکاران و پیشکسوتان ورزش را مصوب و ابلاغ کرد. ان­‌شاءالله با آغاز فعالیت­‌های این صندوق، حمایت­‌های عملی بیشتری از این عزیزان صورت خواهد گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توهین دو وزیر به خرد بدنه دارویی نظام‌سلامت
  • عین‌اللهی: با اولویت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان کمبود دارو را جبران می‌کنیم
  • آزمایشگاه های بالینی پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • پیشنهاد ۵ ساله شدن سقف قراردادهای موقت به دولت رفت
  • رتبه‌بندی داروخانه‌ها بر چه اساسی است؟
  • خبر خوش برای کارگران/ شکل قراردادهای موقت تغییر می‌کند؟
  • با این فناوری انقلابی می‌توان درون سلول‌های سرطانی را مشاهده کرد!
  • ChatGPT در تشخیص آبسه مغزی شکست خورد
  • کمک فوری برای جراحی این مادر سرطانی
  • اعلام جزئیات حمایت مؤثر و مستمر از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش