Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از خواف، مخاطبان در سامانه «فارس من» سوژه‌ای با عنوان «مدیر آبفای خواف روی صندلی مدیریت نمی‌نشیند» را ثبت و درخواست پیگیری داشتند.

سیدحسن رضائیان درباره این سوژه گفت: مردم شهرستان خواف وقتی به امور آب و فاضلاب این شهرستان مراجعه می‌کنند باید رضایت کامل داشته باشند و من وظیفه خود دانستم به جای نشستن روی صندلی مدیریت در جلوی درب ورودی و پشت میز خدمت بنشینم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر امور آب و فاضلاب خواف اظهار کرد: توجه به اینکه خواف پهناورترین شهرستان خراسان رضوی است، امور آب و فاضلاب رسالت تأمین، انتقال و توزیع آب شرب سالم و بهداشتی در گستره این شهرستان پهناور با جمعیتی بالغ بر ۱۶۰ هزار نفر در ۶ شهر و ۸۳ روستای تحت پوشش در مرز شرقی کشور را عهده‌دار است.

وی افزود: اگرچه تمامی خدمات آب و فاضلاب در بستر اینترنت و همچنین دفاتر خدماتی قابل عرضه است اما حضور ارباب رجوع از شهرها و روستاهای تحت پوشش به مرکز شهرستان جهت دریافت خدمات و همچنین رسیدگی به درخواست‌ها را شاهد هستیم.

رضائیان عنوان کرد: از آنجایی که برخی از این مراجعات جهت ملاقات و دریافت راهنمایی‌های لازم با اینجانب است وظیفه خود دانستم جهت ارتباط صمیمی و بی‌پرده با ارباب رجوع روزهایی از هفته کاری را در میز خدمتی که ورودی اداره تعبیه شده است حضور یابم و جهت پیگیری کارها، پاسخگویی و رسیدگی به درخواست و راهنمایی ارباب رجوع پشت میز خدمت در ورودی اداره بنشینم.

مدیر امور آب و فاضلاب خواف افزود:امیدوارم با تداوم این اقدام بتوانم ضمن تکریم ارباب رجوع جایگاه جدیدی را برای ارتباط صمیمی و به دور از تعارفات اداری با مردم عزیز و فهیم شهرستان ترسیم کنم.

وی خاطرنشان کرد: به دلیل وسعت شهرستان، برنامه‌ریزی جهت حضور در ادارات تابعه به‌صورت منظم و مستمر در راستای ارتباط بهتر با مردم شهرها و روستاها که متقاضی دریافت خدمات و یا ارائه راهکار هستند را در دستور کار دارم تا بدین طریق ضمن تسریع در روند کارها و کاهش هزینه و رفت و آمدها از نزدیک با مشکلات موجود روبه‌رو شوم و با استفاده از نظرات کارگشای مردم بتوانم مشکلات آن‌ها را حل کنم و شاهد رضایت مردم باشیم.

انتهای پیام/ ۷۰۰۶۸

منبع: فارس

کلیدواژه: امور آب و فاضلاب ارباب رجوع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۰۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه آبرسانی به شهر ارکواز ملکشاهی امسال تکمیل می شود

به گزارش خبرنگار مهر، محمد محمدی ظهر دوشنبه در مراسم تودیع و معارفه مدیران عامل آبفای استان ایلام بیان کرد: یکی از مهمترین خدمات زیرساختی، زیرساخت‌های آب و فاضلاب است.

محمدی با تاکید بر اینکه به رغم تلاش‌های صورت گرفته، هنوز فاصله زیادی با ایده آل ها داریم، تصریح کرد: در حوزه زیرساختی و در بحث شبکه توزیع، دچار فرسودگی هستیم به گونه‌ای که علاوه بر پرت آب، خدمات رسانی را علی الخصوص در فصل گرما با مشکل مواجه می‌کند.

مدیرعامل آبفای استان اظهار داشت: با پشتیبانی شرکت مهندسی آبفای کشور، حمایت‌های استاندار و نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی بتوانیم مشکلات زیرساختی را مرتفع نماییم.

محمدی در بخش دیگری از سخنان خود به برنامه‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت شرکت اشاره نمود و یادآور شد: پروژه‌ها و برنامه ریزی های خوبی در جهت خدمت رسانی هرچه بهتر، طراحی و در حال اجرا هستند که امیدواریم با تزریق به موقع اعتبارات بتوانیم شاهد افتتاح پیش از موعد آنها در راستای ارائه خدمات در خور هم استانی‌های گرامی باشیم.

وی در خصوص پروژه آبرسانی به شهر ارکواز ملکشاهی گفت: این پروژه با حدود ۱۱ سال قدمت هنوز به بهره برداری نرسیده هر چند اقدامات خوبی انجام شده است از جمله خطوط انتقال، برق رسانی و مخازن احداث شده و در این پروژه فقط احداث تصفیه خانه آب مانده است که با توجه به اینکه ابن پروژه مشکل اعتباری ندارد امسال شاهد بهره‌برداری آن خواهیم بود.

مدیرعامل آبفای استان در خصوص پروژه‌های جهاد آبرسانی اظهار داشت: در سال جاری در قالب این پروژه، ۶۹ روستا تعریف شده که از این تعداد تاکنون ۴ روستا تکمیل و به بهره برداری رسیده است که با اجرای کامل این پروژه، مشکل کم آبی یا تنش آبی روستاها مرتفع خواهد شد.

محمدی، سقایی زائرین اباعبدالله را افتخار مردم استان برشمرد و تصریح کرد: در این خصوص نیازمند نگاه و اعتبارات ویژه هستیم چراکه فاضلاب شهرستان مهران جوابگوی جمعیت ۳۰۰ هزار نفری در روز نخواهد بود که برای تصفیه خانه فاضلاب مهران نیازمند بالغ بر ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار هستیم.

وی در خصوص زیرساخت‌های مسکن ملی گفت: اقدامات خاصی انجام شده اما به دلیل محدودیت منابع نیازمند اعتبارات ملی هستیم تا در اجرای این پروژه با مشکل مواجه نشویم.

در ابتدای این مراسم، محمدسبحان حسنی معاون سیاسی و امنیتی استانداری ایلام گفت: کارهای خوبی در حوزه تامین آب صورت گرفته اما مشکلاتی در شبکه‌های فرسوده به ویژه در شهر ایلام وجود دارد که نیازمند تامین اعتبارات است.

همچنین قاسمی معاون بهره برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور به عنوان دیگر سخنران این مراسم گفت: قبول مسئولیت در شرکت‌های آب و فاضلاب یک نوع ایثار است.

وی ادامه داد: موفقیت حاصل نمی‌شود جز با تلاش و کوشش و همکاری و همیاری همه نیروها که می‌طلبد اقداماتی از قبیل هوشمند سازی شبکه. کاهش آب بدون درامد در شهرها و مخصوصاً در روستاها، پهنه بندی و زون بندی، نشت یابی شبکه و فرهنگ سازی مدیریت مصرف آب را سرلوحه برنامه‌های خود به عنوان مدیریت تقاضا قرار دهیم.

لازم به ذکر است پرویز ناصری مدیرعامل سابق آبفای استان در ابتدای این مراسم ضمن تبریک به محمدی، گزارشی از عملکرد دوره تصدی خود را ارائه کرد.

کد خبر 6092226

دیگر خبرها

  • تعاون به عنوان رکن مهم مشارکت مردم، مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است
  • مشکل کم‌آبی ۶۹ روستای استان ایلام در سال جاری برطرف می‌شود
  • پروژه آبرسانی به شهر ارکواز ملکشاهی امسال تکمیل می شود
  • دوره آموزشی مدیریت مصرف آب ویژه دانش‌آموزان در سنندج برگزار شد
  • ضرورت پاسخگویی به مطالبات و دغدغه مردم خراسان جنوبی
  • برگزاری مسابقه فوتبال به مناسبت هفته سلامت در امور آب و فاضلاب میاندوآب
  • رفع تصرف ۵ هزار متر مربع از زمینهای ملی خواف
  • تکریم بیشتر ارباب رجوع و پیگیری برنامه‌های نظارتی بر محاکم در اولویت دیوان عالی کشور
  • متصدی واحد جمع‌آوری ضایعات در خواف به حبس محکوم شد
  • بازگشایی جاده‌های سیلابی ۶ روستا در خراسان رضوی