Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@02:42:45 GMT

تعاونی های بم نتوانستند خود را در کشور مطرح کنند

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۹۳۹۳۳

تعاونی های بم نتوانستند خود را در کشور مطرح کنند

ایسنا/کرمان رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی بم گفت: مشکلات مالی، تجهیزات و عدم برندسازی دلیل اصلی عدم موفقیت تعاونی های شهرستان است.

"صالح برایی نژاد" در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: تعاونی ها در بخش برندسازی و بسته بندی ضعیف هستند و باید برای ورود به بازار رقابت و عرضه محصولات به بازارهای بین المللی در این بخش خود را تقویت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان بم  ماموریت و هدف کلی سیاستگذاری و برنامه ریزی، اعمال نظارت و انجام اقدامات قانونی به منظور تنظیم روابط کار، حل و فصل مسائل و مشکلات جامعه کارگری، حفظ و صیانت از نیروی کار، افزایش سهم بخش تعاونی در اقتصاد کشور و حمایت از توسعه اشتغال و نیز برقراری نظام جامع رفاه و تامین اجتماعی در چارچوب سیاست های کلی نظام و قوانین و مقررات موضوعه  از کارگران زحمت کش و پرتلاش شهرستان  در واحدهای مختلف را بر عهده دارد.

برایی نژاد با اشاره به نقش تعاونی‌ها در تحقق اهداف و اصول شعار امسال گفت: حمایت از این واحدها برای اشتغال پایدار در استان باید با جدیت بیشتری مورد توجه قرار گیرد.

رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی بم گفت: بیش از ۷۰۴ تعاونی در سطح شهرستان با ۲۰۵ هزار نفر عضو داریم که اکثرا تعاونی های صنایع تولیدی و توزیعی هستند و در زمینه محصولات غذایی، خدمات کشاورزی، فنی مهندسی و تعاونی مصرف فعالیت دارند.

وی با اشاره به اینکه تعاونی های ایجاد اشتغال برای جوانان و بانوان در رشته های خیاطی، صنایع دستی و فرآوری خرما در سطح شهرستان بم موفق هستند، عنوان کرد: تعاونی های بم نتوانستند خود را در کشور مطرح کنند و منابع مالی، برندسازی و تجهیزات از مشکلات اصلی تعاونی ها است.

برایی نژاد با اشاره به آسیب های ناشی از کرونا در تعاونی ها از ادامه فعالیت سامانه درخواست تسهیلات کرونایی خبر داد و افزود: ۴۰ درصد از تعاونی ها شامل صنایع دستی، کشاورزیو صنایع تبدیلی خرما فعال هستند.

وی بیان کرد: با توجه به تحریم‌های ظالمانه علیه کشورمان، ایجاد تعاونی ها یکی از راهکارهایی است که می تواند نقش مهمی در اقتصاد کشور ایفا کنند .

رییس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان کرمان گفت: با توجه به اینکه شرق استان کرمان قطب کشاورزی است، می طلبد ملزومات مربوط به کشاورزی را در خود شهرستان تولید کرد که هم از نظر اقتصادی به نفع کشاورز باشد و چنانچه افرادی بخواهند تولید و شغل ایجاد کنند، از آنها حمایت می کنیم ضمن اینکه بانک رسالت برای ایجاد مشاغل خانگی  تسهیلات با نرخ چهار درصد در اختیار افراد جویای کار قرار می دهد.

وی فرهنگ تعاون را مهم دانست و افزود: متاسفانه فرهنگ تعاون به معنای واقعی جا نیفتاده اگر جا می افتاد، ضریب منافع ملی بیشتر از این بود.

برایی نژاد اظهار کرد: فرهنگ و آموزش، توانمندسازی تعاونی ها، تحکیم تعاملات شبکه ای، توسعه همکاری های بین بخشی، تامین مشوق های منابع مالی، توسعه بازار و برند و نظارت از جمله راهبردهایی است که می تواند تعاونی ها را از عقب ماندگی نجات داده و راه را برای ورود به بازارهای بین المللی و اشتغال زایی بیشتر برای جوانان باز کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها تعاوني بم اقتصاد کشور صنایع تبدیلی و فرآوری خرما رفاه اجتماعی برایی نژاد تعاونی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۳۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۷۷ هزار خانوار کردستانی با کالابرگ الکترونیکی خرید کردند

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: تاکنون ۴۷۷ هزار خانوار کردستانی، دو هزار میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان خرید را از طریق کالابرگ الکترونیکی انجام داده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان، فرزاد پیشکاری، امروز _شنبه پانزدهم اردیبهشت_ در بازدید از فروشگاه‌های متصل به طرح کالابرگ الکترونیکی اظهار کرد: در مرحله سوم طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های اول تا هفتم جامعه به ازای هر نفر ۲۲۰ هزار تومان اعتبار برای خرید ۱۱ قلم کالای اساسی شامل برنج ایرانی، حبوبات، شیر کم چرب، پنیر، ماست کم چرب، مرغ، تخم‌مرغ، روغن مایع، ماکارونی و قند و شکر شارژ شده است و افراد بهره‌مند از این یارانه تشویقی می‌توانند تا ۱۸ اردیبهشت اعتبار آن را هزینه کنند.

وی افزود: خرید باید توسط سرپرست خانوار انجام شود اما محدودیت استفاده از کارت وجود ندارد و از هر کارت بانکی می‌توان خرید کرد، ضمن اینکه یک ماه مهلت استفاده از این یارانه وجود دارد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان گفت: یارانه ۲۲۰ هزار تومانی طرح فجرانه کالابرگ قابل ذخیره شدن برای استفاده در ماه‌های دیگر نیست.

پیشکاری از مردم خواست برنامه کاربردی «شما» را روی گوشی موبایل خود نصب کنند تا اطلاعات دقیق درباره طرح فجرانه کالابرگ را به دست آورند.

وی ادامه داد: ضرورتی ندارد که مردم حتماً ۱۱ قلم کالا را با هم خریداری کنند تا از اعتبار کالابرگ بهره‌مند شوند، بلکه هر قلم را می‌توانند جداگانه خریداری کنند و در هر بار خرید از مقدار تخفیف آن استفاده کنند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: تاکنون ۴۷۷ هزار خانوار کردستانی، دو هزار میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان خرید کالابرگ با یک میلیون و ۶۵۰ هزار تراکنش انجام داده‌اند که یک هزار میلیارد و ۷۰۰ میلیون نقدی و یک هزار میلیارد تومان از اعتبار یارانه‌ای بوده است.

به گزارش ایمنا، بازدیدهای امروز در سراسر استان و به صورت همزمان انجام شده است که در شهر سنندج سه اکیپ مسئولیت بازرسی و نظارت بر فروشگاه‌های عرضه کننده کالا برگ الکترونیکی را برعهده داشتند.

کد خبر 750551

دیگر خبرها

  • صادرات تولیدات تعاونی‌های دانش‌بنیان به کربلا و مسکو
  • تسویه دولت با فروشندگان طرح کالابرگ طی ۴ روز آینده
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد
  • دولت به فروشندگان کالابرگ چقدر بدهی دارد؟ | اعلام زمان تسویه نهایی با فروشندگان
  • تعاونی‌های قم ۲۰ درصد طرح نهضت ملی را می‌سازند
  • جذب حدود ۹ میلیارد ریال حمایت مالی و تشویقی از تعاونی‌های آذربایجان‌غربی
  • تعاونی‌های تولید؛ مصداق مشارکت مردم در اقتصاد
  • مردم خراسان جنوبی هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان در طرح فجرانه خرید کردند
  • احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان
  • ۴۷۷ هزار خانوار کردستانی با کالابرگ الکترونیکی خرید کردند