Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، هادی شه‌ دوست شیرازی مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان فارس گفت: این اداره باید در صنعت گردشگری استان نقش آفرین باشد که به واسطه توسعه گردشگری، میراث‌ فرهنگی مورد توجه قرار می‌گیرد و صنایع‌دستی فاخر تولید و عرضه می‌شود.

او بیان کرد: در استان فارس به‌ واسطه بیماری کرونا محدودیت‌های منابع بسیاری در این اداره کل به‌وجود آمده است و ۶٠ درصد از درآمد حاصل از محل فروش بلیط اماکن به فارس می‌رسید که طی این مدت به صفر رسیده است و همکاران ما به شدت آسیب دیده و نیازمند توجه ویژه‌ای هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان فارس تصریح کرد: در بخش نقلیه با توجه به گستره پهناور استان و نبود خودرو مشکلاتی در حفاظت از آثار و حریم‌های آن به‌وجود آورده که از سازمان برنامه و بودجه استان تقاضا داریم در این زمینه با این اداره‌ همکاری کنند.

شه دوست شیرازی ادامه داد:  با توجه به شهرت جهانی سعدی و حافظ و در پیش بودن یادروز حافظ و نیاز به ساماندهی، خواستار اختصاص بودجه‌ای برای این مجموعه‌های فرهنگی تاریخی هستیم.

او افزود: با توجه به طرح توجیهی سرمایه‌گذاران و تورمی که از سال ۹۶ به‌وجود آمده است باید کمک‌های فنی اعتباری به این طرح‌ها با پرداخت تسهیلات از محل منابع داخلی بانک‌ها انجام شود.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان فارس اضافه کرد: اگر از منابع ملی تخصیصی برای زیرساخت‌های گردشگری در نظر گرفته شود مشکلات زیرساخت‌ها را تا حدودی رفع خواهد کرد.

 حسن نوروزی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان فارس نیز در این نشست با اشاره به ظرفیت‌های فوق العاده استان به خصوص در حوزه گردشگری، مذهبی و صنایع دستی، اظهار کرد: باتوجه به گستره فعالیت‌های صنعت گردشگری در سایر حوزه‌های فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و حتی سیاسی، این صنعت مهم می‌تواند به‌عنوان یکی از مؤثرترین بخش‌ها در رشد و توسعه اقتصادی استان فارس ایفای نقش کند.

او  تاکید کرد: توسعه و تقویت صنعت گردشگری، فرصت تولید، ایجاد اشتغال، فقرزدایی و درآمدزایی برای استان فارس را به همراه دارد.

انتهای پیام/ت

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی صنعت گردشگری گردشگری استان صنعت گردشگری استان فارس صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۹۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جشنواره شکوفه‌های بادام در دژکرد اقلید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،  شهردار دژکرد گفت: دومین جشنواره شکوفه‌های بادام شهر دژکرد بخش سده شهرستان اقلید فارس با اجرای برنامه‌های شاد و متنوع، برپایی سیاه چادر عشایری، غرفه‌های صنایع دستی، نمایش آداب و رسوم، پخت نان و غذا‌های محلی، نمایش محصولات باغی، دارو‌های گیاهی، حبوبات و معرفی مناطق گردشگری دژکرد برگزار شد.

رئیسی افزود: جشنواره شکوفه‌ها با هدف برند سازی بادام دژکرد، معرفی جاذبه‌های گردشگری و صنایع دستی، تولیدات محصولات کشاورزی و جذب سرمایه گذار در زمینه‌های صنایع دستی ، تبدیلی و گردشگری برپا شد.

بیش از ۱۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی شهر دژکرد به کشت بادام دیم اختصاص یافته و این شهر را به بزرگترین بادامستان دیم کشور تبدیل کرده است. 
معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در این جشنواره گفت: امسال به نام «جهش تولید با مشارکت مردم»، نامگذاری شده است و این مهم سرلوحه کار ما قرار دارد، چرا که معتقدیم صنایع دستی و گردشگری، مردمی‌ترین سهم ما در اقتصاد است که همه اقشار می‌توانند در آن نقش آفرینی کنند.
جلالی افزود: هر منظره‌ای که مشاهده می‌شود، هر شکوفه‌ای که بر درخت می‌نشیند، هر نخی که بر تاری و هر کیسه‌ای که بافته می‌شود و هر هنری که خانواده ایرانی از مواد اولیه در دسترس آن استفاده و به هنر تبدیل کرده و رنگ آفریده، در واقع حکمت ایرانی اسلامی و سبک زندگی را رقم زده است.
در حاشیه این مراسم لوح ثبت ملی دو میراث ناملموس مهارت کیسه بافی و شاهنامه خوانی دژکرد به فرماندار شهرستان اقلید اهدا شد.
در شهر دژکرد رشته‌های صنایع دستی کیسه بافی، قالی بافی، گلیم، جاجیم، گبه، چنته، نمکدان، رودوزی سنتی و قلاب بافی فعال است.
شهر دژکرد از توابع شهرستان اقلید با جمعیت حدود ۱۰ هزار نفر با وجود امامزاده شمس‌الدین محمد (ع)، چشمه‌سار‌های چهل شهیدان، پارک ساحلی، چشمه‌سار انگفته، رودخانه سفید، دره باغ گل و باغ‌های بادام، گردو، سیب، هلو، آلو و گیاهان دارویی از مقاصد نوظهور و پرجاذبه استان فارس برای گردشگران است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی و هنرهای سنتی فارس در اکسپو تهران
  • معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی فارس در اکسپو تهران
  • ارگ کریم خانی میزبان صنایع دستی وهنر‌های سنتی فارس شد
  • ‌معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی و هنرهای سنتی فارس در اکسپو تهران
  • نمایشگاه صنایع‌دستی، مشاغل خانگی و صنعت‌کاران سنندج برپا شد
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود
  • برگزاری جشنواره شکوفه‌های بادام در دژکرد اقلید