Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام والمسلمین محمدمهدی عرب‌انصاری در گفت‌وگوی اختصاصی با تسنیم در  سنندج  به تشریح اقدامات انجام‌شده سازمان بازرسی در مقابله با ویروس کرونا در کشور پرداخت و اظهار داشت: از ابتدای شیوع این بیماری، قرارگاه نظارتی تشکیل شد و هدفمان را بیشتر با حمایت از دستگاه‌های مجری به‌ویژه وزارت بهداشت و درمان و مراکز درمانی آغاز کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه رویکرد نظارتی سازمان بازرسی تأمین اقلام بهداشتی و ترغیب مجموعه‌های متولی به‌کمک اقلام سلامت‌محور است، گفت: از همان روزهای اول شیوع ویروس کرونا، مشکل نقدینگی واحدهای تولیدی از سوی بانک مرکزی مرتفع، نظارت‌ها بیشتر، شبکه‌های استانی فعال و غسل اموات انجام شد و برای اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی، با ستاد مدیریت کرونا ارتباط مستقیم برقرار کردیم و تاکنون اقدامات مختلفی انجام داده‌ایم.

معاون نظارت و بازرسی امور فرهنگی و اجتماعی بازرسی‌‌کل کشور در پاسخ به سؤال خبرنگار تسنیم که آیا این سازمان در رابطه با چرایی کمبود داروهای کرونایی و سرم در داروخانه‌ها ورود کرده است یا خیر، تصریح کرد: بله، علت این وضعیت ایجادشده نیز مربوط به تعمیر خط تولید یکی از کارخانه‌ها در تبریز بود که بلافاصله مجوزهایی برای واردات سرم صادر و مشکل رفع شد و خط تولید نیز بنا به الزام کردن سازمان غذا و دارو به‌عنوان متولی این حوزه، فعالیت خود را ادامه داد.

وی از برگزاری جلسات مختلف سازمان بازرسی با وزارت امور خارجه و وزارت بهداشت و مسئولان امر برای تسهیل و تسریع در واردات واکسن از کشورهایی که آمادگی تأمین واکسن را دارند، خبر داد و افزود: حتی از افراد و مؤسسات خصوصی که توانایی واردکردن سرم به کشور را داشتند، حمایت کرده‌ایم.

عرب‌انصاری از تشکیل پرونده‌های تخلف کرونایی در کشور خبر داد و بیان کرد: در بخش‌هایی مربوط به توزیع و ناهماهنگی در تزریق واکسن تذکراتی داده شده است.

معاون نظارت و بازرسی امور فرهنگی و اجتماعی بازرسی‌کل کشور از تشکیل پرونده تخلفات برای عاملان خروج دارو از بیمارستان‌ها در سازمان بازرسی خبر داد و اعلام کرد: این افراد متخلف دارو را از بیمارستا‌ن‌ها خارج می‌کردند و با 20برابر قیمت در بازار به فروش می‌رساندند که در این رابطه 30 نفر شناسایی، بازداشت و به دادستانی معرفی شدند و برخوردهای لازم صورت گرفت.

منبع: الف

کلیدواژه: سازمان بازرسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۰۸۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی

میثم کهربائی گفت: صنعت داروهای گیاهی در کشور با چالش‌های زیادی مواجه است.

وی با عنوان این مطلب که صنعت داروهای گیاهی در کشور نیازمند کمک و حمایت سازمان غذا و دارو است تا بتواند به صنعت ارزآور تبدیل شود، افزود: این صنعت در شرایط کنونی با معضلات و مشکلاتی مواجه است.

کهربائی با اشاره به مشکلات اقتصادی و نرخ ارز در کشور که صنعت داروهای گیاهی را متأثر ساخته است، ادامه داد: حالت انقباضی سازمان غذا و دارو، ندادن قیمت‌های درست و همچنین، ضوابط بسیار دست و پا گیر، در مسیر صنعت داروهای گیاهی؛ موجب شده این صنعت با مشکلات و چالش‌هایی در مسیر رشد و توسعه مواجه شود.

وی تاکید کرد: این قوانین دست و پا گیر باید تغییر کند، زیرا؛ صنعت داروهای گیاهی در کشور با سابقه ۲۰ ساله، همچنان نوپا است و نمی‌تواند شکوفا شود.

کهربائی از صنعت داروهای گیاهی در جهان به عنوان یک صنعت پولساز نام برد و افزود: عدم توجه مسئولان امر به این صنعت در کشور، اعم از ندادن یارانه و ارز به تولید داروهای گیاهی، موجب شده این صنعت در ایران دچار مشکل و چالش شود.

وی ادامه داد: سازمان غذا و دارو، از صنعت داروهای گیاهی حمایت نمی‌کند، ولی با قیمت گذاری دستوری، مشکلاتی را پیش پای صنعت قرار می‌دهد. متأسفانه با مکانیسمی طرف هستیم که اجازه رشد و توسعه صنعت را نمی‌دهد.

کهربائی با انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی کشور، افزود: این سیاست‌ها موجب شده علاقه مندی به تولید از بین برود.

عضو هیئت مدیره انجمن تولید کنندگان داروهای گیاهی، با اشاره به شعار سال ۱۴۰۳ که مشارکت مردم در جهش تولید نامگذاری شده است، گفت: اگر این اتفاق بیفتد و بخش خصوصی در تولید مشارکت داده شود، می‌توان به رشد و بالندگی صنعت دارویی کشور امیدوار بود.

وی افزود: صنعت داروسازی ایران، کم از هند و چین نیست که بازار دارویی منطقه را تسخیر کرده اند. در حالی که ما از وجود دانشمندان و متخصصان مجرب در این حوزه برخورداریم.

کهربائی گفت: ایران، مهد گیاهان دارویی است و می‌توان با دانش فنی کمک کرد از خیلی کشورها در این عرصه جلوتر باشیم. سازمان غذا و دارو به عنوان رگولاتور، در کنار صنعت داروهای گیاهی باشد و روحیه مچ گیرانه را کنار بگذارد.

وی افزود: متأسفانه سیاست قیمت‌گذاری دستوری سبب می‌شود صنعت نتواند به رشد و توسعه برسد و دور نیست آن روزی که محصولات بی کیفیت تولید شود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • این داروها عامل میگرن هستند
  • قیمت خودرو امروز ۱۰ اردیبهشت + جدول
  • کشف بیش از یک تن نان خشک در مشهد
  • فروش اقساطی خودرو کارکرده؛ رونمایی از تب جدید معاملات خودرویی
  • قیمت عجیب حواله‌های خودرو جانبازی؛ 12 میلیارد ناقابل!
  • ثبت ۲۹ هزار سوت زنی فرار مالیاتی فقط برای پزشکان
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • بلایی که با خوردن ۴ استامینوفن سرتان می‌آید
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری