Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، بهرام سرمست استاندار قم روز سه‌شنبه ضمن افتتاح و کلنگ زنی از چند واحد صنعتی در منطقه ویژه سلفچگان قم در بیست و دومین کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان افزود: درحال حاضر ۱۰ واحد راکد و غیر فعال در این منطقه شناسایی و برای رفع مشکلات و راه اندازی مجدد آن‌ها پیگیری‌های بسیار مهمی درسطح مختلف استانی و ملی صورت گرفته است که امیدواریم هرچه زودتر به نتیجه برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار قم با تأکید بر لزوم تسریع در پیگیری و عملیاتی شدن مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید گفت: ایجاد کمیته مانع زدایی از مصوبات کارگروه قبلی در این منطقه بود که خوشبختانه به نتیجه رسیده‌است.

سرمست در ادامه پیگیری میدانی مشکلات واحد‌های تولیدی را یکی از مهمترین سیاست‌ها و اولویت‌های کاری مدیریت استان در سال‌های اخیر برشمرد وعنوان کرد: در راستای این رویکرد و در قالب بازدید‌های مستمر میدانی و جلسات و نشست‌ها، رفع مشکلات اقتصادی، کمک به واحد‌های تولیدی و تزریق نقدینگی برای رشد، احیا و توسعه واحد‌های تولیدی و صنعتی در دستور کار قرار دارد.

او با اشاره به بازدید خود از واحد‌های صنعتی فعال در منطقه اقتصادی سلفچگان تصریح کرد: خوشبختانه سیاست‌های اقتصادی استان در منطقه در حال اجراست و از پیشرفت خوبی برخوردار می‌باشد.

استاندار قم لزوم توسعه و گسترش فاز‌های تکمیلی بویژه ایجاد و احداث فاز سوم منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان را مورد تأکید قرار داده و یادآورشد: بحث ایجاد زیرساخت‌های استراتژیک برای این منطقه به ویژه اتصال آن به راه آهن سراسری از مهم‌ترین اولویت‌هایی است که الحمدلله پس از دریافت اعتبارات به مرحله تعیین پیمانکار رسیده و انجام آن، نوید بخش رشد اقتصادی در استان خواهد بود.

سرمست در قالب برنامه سه‌شنبه‌های اقتصادی، ضمن افتتاح شرکت آرین کامپوزیت آتیه، کلنگ زنی شرکت پترو افق کیان، از چند واحد صنعتی مستقر در منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان بازدید کرد.

منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان در ۵۰ کیلومتری قم در زمینی به مساحت ۲۰۰۰ هکتار در سال ۱۳۷۶ به تصویب هیات وزیران رسید.

این منطقه به‌عنوان مهم‌ترین و نزدیک‌ترین منطقه ویژه اقتصادی به مرکز سیاسی - اقتصادی کشور، واقع در مسیر جاده ابریشم، راه‌آهن سراسری و بزرگراه‌های اصلی شمال - جنوب و شرق - غرب ایران بوده و جهت برقراری ارتباط با اروپا، کشور‌های آسیای میانه و خلیج‌فارس به‌منظور تولید، صادرات و ترانزیت کالا، موقعیتی ممتاز داشته و قادر است نقش تعیین‌کننده‌ای در اقتصاد کلان منطقه و کشور ایفا نماید.

هم‌اکنون ۱۲۲ واحد تولیدی و تجاری در این منطقه فعالیت می‌کند که این رقم نمایان گر فعالیت ۸۷ درصد واحد‌های دارای پروانه بهره‌برداری منطقه است.

از میان این ۱۲۲ واحد ۱۰۰ واحد درزمینهٔ فعالیت‌های تولیدی و ۲۲ واحد نیز درزمینهٔ فعالیت‌های تجاری و خدماتی مشغول کار است.

بخش سلفچگان یکی از بخش‌های پنج‌گانه استان قم است که در فاصله ۴۰ کیلومتری شهر قم قرار دارد.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استاندار قم واحدصنعتی منطقه ویژه اقتصادی اقتصادی سلفچگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۰۸۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، مریم محمدی کاهش آلایندگی، بازگشت آب به چرخه تولید و جلوگیری از آلودگی محیط زیست را از جمله مزیت‌های ایجاد تصفیه‌خانه در واحد‌ها عنوان کرد و افزود: هزینه کردن برای ایجاد تصفیه‌خانه، نوعی سرمایه‌گذاری است که صاحبان صنایع و تمامی واحد‌های صنعتی باید برای موضوعات زیست محیطی هزینه کنند.

او تصریح کرد: واحد‌هایی که پساب و فاضلاب آنها در محیط زیست رها می‌شود و آلایندگی دارند؛ هر چه سریعتر نسبت به ایجاد تصفیه‌خانه و قرار گرفتن واحد در لیست واحد‌های غیرآلاینده اقدام کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان با بیان اینکه استفاده مجدد از پساب و آب‌های خاکستری برای ما قابل توجه و در اولویت است، گفت: امروز که با تنگنا‌ها و کمبود‌های منابع آبی مواجه هستیم، بخش عمده‌ای از فاضلاب واحد‌های صنعتی باید تصفیه و به چرخه تولید بازگردد.

مریم محمدی افزود: صاحبان صنایع باید برای تحقق شعار امسال و مدیریت بسته‌بندی‌های پلاستیکی و کاهش کیسه‌های پلاستیکی تلاش کنند.

دیگر خبرها

  • ممنوعیت خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان‌کار
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • کسب رتبه برتر منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان در بین مناطق ویژه اقتصادی کشور
  • وضعیت آلودگی هوای تهران در روز شنبه هشتم اردیبهشت ۱۴۰۳ | هوا در این منطقه شرقی تهران پاک است
  • احیای منطقه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال/ بندر خشک در جهان‌آباد راه‌اندازی می‌شود
  • بازدید هیات هرمزگانی از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک کشور چین
  • طرح به کارگیری زندانیان رای باز در واحد‌های تولیدی
  • طرح به کارگیری زندانیان رای باز در واحد‌های تولیدی ورامین
  • معطل‌ماندن مردم خارگ در اسکله‌های دریایی قابل قبول نیست
  • گازرسانی به ۱۰۰ واحد صنعتی در کردستان