Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@02:07:42 GMT

زمزمه بازگشت محدودیت‌های کرونایی در انگلیس اوج گرفت

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۱۲۸۰۸

زمزمه بازگشت محدودیت‌های کرونایی در انگلیس اوج گرفت

به گزارش سه شنبه شب ایرنا، ساجد جاوید وزیر بهداشت انگلیس ظهر امروز در مجلس عوام انگلیس حاضر شد تا طرح جدید برنامه دولت را درباره مقابله با کرونا در فصل پائیز و زمستان که احتمال می رود آمار مبتلایان به این ویروس افزایش پیدا کند، ارائه دهد.

او توضیح داد که دولت به عنوان بخشی از «طرح B» ممکن است استفاده از ماسک صورت، دورکاری و گواهی واکسن را اجباری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر بهداشت انگلیس اشاره‌ای به قرنطینه در طرح ۳۰ صفحه‌ای دولت نکرد و افزود: در صورتی که اوضاع کرونا در کشور وخیم نشود نیازی به تشدید محدودیت‌ها نخواهد بود و «طرح A» که بر تداوم واکسیناسیون و مهار شیوع ویروس نظارت دارد پیگیری می‌شود. جاوید با این حال تصریح کرد که باید نسبت به نوسانات و تغییر اوضاع «هشیار» بود و هر دولت مسئول وظیفه دارد تا خود را برای هر احتمالی آماده کند.

بر اساس طرح A  دولت انگلیس،

عملیات واکسیناسیون کرونا برای نوجوانان ۱۲ تا ۱۵ سال و افراد بالای ۵۰ سال از هفته آینده آغاز خواهد شد به شهروندان توصیه می‌شود که بیرون از مکان‌های سرپوشیده ملاقات کنند یا پنجره‌ها را باز بگذارند در مکان های شلوغ از ماسک صورت و از نرم‌افزار سازمان بهداشت برای ردیابی کرونا استفاده شود

وزیر بهداشت انگلیس می‌گوید که بر اساس این طرح مردم می‌توانند به زندگی عادی خود در کنار کرونا ادامه داده و نیازی برای به‌کارگیری محدودیت‌های سخت اجتماعی و اقتصادی نخواهد بود. او با این حال به این نکته اشاره کرد که ویروس کرونا در گذشته نشان داده که به سرعت تغییر تاکتیک داده و به همین خاطر است که دولت طرح B را برای مواجهه با شرایط ناپایدار در نظر گرفته است.

پیش از سخنرانی وزیر بهداشت گروه مشاوران پزشکی دولت موسوم به سیج با صدور بیانیه‌ای هشدار داد که این کشور وارد مرحله مبهمی بلحاظ اوضاع کرونایی شده است. در این بیانیه اشاره شده که مقاومت واکسن در برابر سویه‌های جدید کرونا و اینکه بازگشایی مدارس و کسب وکارها چه تاثیری بر آمارها می‌گذارد مشخص نیست.

بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس عصر امروز با ایراد سخنانی در کنفرانس مطبوعاتی روزانه دولت گفت که اوضاع نسبت به زمستان پارسال پرچالش‌تر است. از یک سو آمار روزانه ابتلا به کرونا رو به افزایش است و از سوی دیگر مردم با دریافت واکسن، در شرایط بهتری برای مقابله با کرونا قرار دارند. به گفته او، بالغ بر ۸۰ درصد افراد بالای ۱۶ سال هر دو نوبت از واکسن ضد کرونا را دریافت کرده‌ و بالغ بر ۹۰ درصد جمعیت بزرگسال دارای آنتی بادی هستند.

جانسون همچنین تاکید کرد که همچنان باید رویکرد منطقی را در قبال مقابله با کرونا از جمله استفاده از ماسک صورت در اماکن شلوغ، فاصله‌گذاری‌ اجتماعی، شست‌وشوی دست و دوکاری را در صورت لزوم رعایت کرد. جانسون به طرح B دولت اشاره کرد و گفت که این برنامه زمانی اجرا خواهد شد که ضروری و در راستای مقابله با کرونا اثر گذار باشد.

نخست وزیر انگلیس به وضوع از سخنان دو ماه پیش خود که اعمال محدودیت‌ها را بعید توصیف کرده بود عقب نشینی کرد و برای توجیه آن گفت: زمانی که بیشتر مردم جامعه واکسینه شده و دارای ایمنی هستند، تغییرات کوچک می‌تواند اثرات چشمگیری داشته باشد و به ما اطمینان دهد که دوباره به دوران قرنطینه بازنگردیم.

وی بر حفظ آنچه دستاوردهای چند ماه اخیر خواند تاکید کرد و گفت:‌ کرونا هنوز وجود دارد و این بیماری متاسفانه همچنان یک تهدید به شمار می‌رود.

طبق آمار منتشر شده از ابتدای شیوع کرونا در انگلیس تاکنون ۷ میلیون و ۲۵۶ هزار و ۵۵۷ نفر به این ویروس مبتلا شده و ۱۳۴ هزار و ۲۶۱ نفر جان باخته‌اند.

برچسب‌ها ویروس کرونا بوریس جانسون واکسن کرونا انگلستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا بوریس جانسون واکسن کرونا ویروس کرونا بوریس جانسون واکسن کرونا انگلستان مقابله با کرونا وزیر بهداشت محدودیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۲۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بوتسوانا درخواست انگلیس برای توافق ضد مهاجرتی را رد کرد

کشور بوتسوانا در جنوب آفریقا انعقاد توافق ضد مهاجرتی مشابه رواندا که دولت انگلیس برای مهار هجوم مهاجران به این کشور پیشنهاد داده بود را رد کرد. - اخبار بین الملل -

گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ"، کشور بوتسوانا انعقاد توافق ضد مهاجرتی مشابه رواندا با انگلیس را رد کرد. این ترتیب این کشور آفریقای جنوبی با قرارداد اخراج پناهندگان با بریتانیا مخالف کرده است.

چند روز پیش، پارلمان بریتانیا طرح بحث برانگیز اخراج پناهجویانی که با قایق به انگلیس می آیند به رواندا در شرق آفریقا را تصویب کرد. بوتسوانا، یکی دیگر از کشورهای آفریقایی که محافظه‌کاران در زمان نخست‌وزیری ریشی سوناک می‌خواستند به چنین توافقی برای اخراج پناهجویان با آن دست یابند، اکنون این پیشنهاد را رد کرده است.

"لموگانگ کواپه"، وزیر امور خارجه بوتسوانا اخیراً پس از این تصمیم پارلمان بریتانیا به کانال تلویزیونی نیوزروم آفریقای جنوبی گفت: ما خودمان مشکلات کافی برای مقابله داریم. کواپ گفت: در چنین شرایطی، آوردن مهاجران ناخواسته از کشوری دیگر به بوتسوانا «ناعادلانه» خواهد بود. بوتسوانای نسبتاً ثروتمند و کم جمعیت با جمعیت فقط 2.5 میلیون نفر در منطقه ای به وسعت فرانسه زندگی می کنند و از جمله، مهاجران را از ایالت بحران زده همسایه زیمبابوه جذب می کند.

آسوشیتدپرس گزارش داد، دولت بریتانیا اخیرا در حال مذاکره با پنج کشور برای انعقاد توافق اخراج پناهندگان بوده است: رواندا، بوتسوانا، ساحل عاج، ارمنستان و کاستاریکا از جمله این کشورها هستند. روزنامه بریتانیایی "ایندیپندنت" اکنون گزارش داده است که حداقل در ارمنستان هم مردم نسبت به این مسئله بدبین هستند. سخنگوی وزارت امور خارجه این کشور در ایروان نیز به این روزنامه گفت که تاکنون "بحث اساسی" با لندن در مورد این موضوع صورت نگرفته است.

در حالی که سازمان های حقوق بشری به شدت از توافق بریتانیا و رواندا انتقاد می کنند، در خود این دولت آفریقای شرقی نیز انتقاداتی به این مسئله وجود دارد.

"فرانک هابینزا"، رئیس حزب اپوزیسیون سبز پیشرو در این کشور بارها خاطرنشان کرده که حقوق بشر باید محافظت شود. وی روز پنجشنبه به خبرگزاری آنادولو ترکیه گفت: کشورهای ثروتمندی مانند بریتانیا باید به تعهدات بین‌المللی خود عمل کنند و از پناهجویان استقبال کنند و آنها را به کشورهای ثالث نبرند.

پارلمان بریتانیا شب سه شنبه با وجود انتقادها ومخالفت ها قانونی را تصویب کرد که در آن رواندا به عنوان کشور سوم امن معرفی شد. این قانون به دولت محافظه کار لندن اجازه می دهد تا پناهجویانی را که به طور نامنظم وارد این کشور آفریقای شرقی شده اند، اخراج کند. آنها باید در آنجا درخواست پناهندگی بدهند.

فعالان حقوق بشر این قانون را نقض تعهدات بین المللی می دانند. دولت ایرلند نیز به شدت از این پروژه انتقاد کرد.

نمایندگان پارلمان آلمان نیز اقدامات ضد مهاجرتی دولت بریتانیا را محکوم کرده بودند. در نامه ای به سوناک، نخست وزیر بریتانیا، 13 سیاستمدار حزب سوسیال دموکرات، سبزها و اتحادیه احزاب متحد مسیحی به ویژه از بیانیه دولت بریتانیا مبنی بر اینکه "دیگر نمی خواهد به دستورات موقت دادگاه حقوق بشر اروپا احترام بگذارد عصبانی و نگران بودند.

با این قانون جدید دولت "ریشی سوناک"، نخست وزیر انگلیس دیگر نمی خواهد به مهاجرانی که به طور نامنظم وارد این کشور می شوند این فرصت را بدهد که برای پناهندگی در انگلیس درخواست دهند. در عوض، آنها باید بتوانند به رواندا اخراج شوند و در آنجا درخواست پناهندگی دهند و صرف نظر از منشاء واقعی هیچ برنامه ای برای بازگشت آن ها به انگلیس وجود ندارد.

هدف از این مقررات جلوگیری از عبور پناهندگان از کانال انگلیسی مانش با قایق های کوچک است. دولت بریتانیا برای این معامله میلیون ها دلار به رواندا می پردازد. دادگاه عالی انگلیس این پیمان پناهندگی را غیرقانونی اعلام کرد. منتقدان این کشور آفریقای شرقی را به نقض حقوق بشر متهم می کنند.

این قانون جدید قصد دارد با اعلام رواندا به عنوان کشور ثالث امن و جلوگیری از درخواست تجدیدنظر در دادگاه های بریتانیا علیه اخراج، حکم دادگاه عالی را لغو کند. سازمان شورای پناهندگان که برای پناهنجویان در این کشور کمپین می کند، از این طرح انتقاد کرد و نسبت به هزینه های بالا، هرج و مرج و رنج انسانی هشدار داده است. این سازمان گفت که دولت به این ترتیب خطر گرفتار شدن ده ها هزار نفر در این سیستم را ایجاد می کند.

بعد از تصویب قانون اخراج پناهندگان به رواندا در پارلمان انگلیس سازمان ملل و شورای اروپایی هم انتقاد شدیدی به آن وارد کرده واین کشور را به نقض حقوق بشر متهم کردند.

موافقت پادشاه انگلیس با قانون ضد مهاجرتی روانداانتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زمزمه صدور حکم جلب دادگاه لاهه برای نتانیاهو
  • انگلیس قصد دارد ارتش خود را با موشکهای ساخت داخلی مجهز کند
  • بوتسوانا درخواست انگلیس برای توافق ضد مهاجرتی را رد کرد
  • دولت انگلیس بخشی از محور نسل‌کشی در غزه است
  • ابراز خشم و انزجار از رژیم صهیونیستی و حامیانش در لندن
  • خروش مردم انگلیس در حمایت از فلسطین
  • ضرورت افزایش تولید برق و کاهش محدودیت‌های برق صنایع
  • دولت و بذرپاش، نمایندگان مجلس را دور می‌زنند؟
  • لسترسیتی به لیگ برتر انگلیس بازگشت
  • موافقت پادشاه انگلیس با قانون ضد مهاجرتی رواندا