Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@01:51:25 GMT

هنر ریسندگی در لرستان احیا شد

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۱۴۳۴۲

هنر ریسندگی در لرستان احیا شد

ایسنا/لرستان مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان از تشکیل دوره‌های آموزشی ریسندگی برای زنان باسابقه عشایر به منظور افرایش تربیت مربیان ریسندگی خبر داد.

سید امین قاسمی امروز ۲۳ شهریورماه، اظهار کرد: ‌در این دوره شرکت‌کنندگان از شهرهای مختلف استان در این سری کلاس‌های آموزشی شرکت کرده و ریسندگی با دوک‌های نیمه‌صنعتی را فراگرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: ‌در این روش هیچ‌گونه تغییری در روند تولید نخ دست‌ریس به وجود نیامده و تنها دوک‌ها به‌جای دست با استفاده نیروی برق‌کار می‌کنند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان خاطرنشان کرد: پس از تربیت مربیان کارآزموده در پنج شهر و سه روستای استان، توسط مربیان تربیت‌شده در مرکز استان دوره‌های آموزشی برگزار شد و بدین ترتیب مجدداً ریسندگی سنتی در استان احیا شد.

قاسمی اضافه کرد: استفاده از ظرفیت‌های بالای تولید پشم در استان لرستان در رونق و اشاعه هنر دیرین ریسندگی مؤثر است و همچنین موجب ایجاد اشتغال و درآمدزایی پایدار برای بانوان استان خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری ریسندگی میراث فرهنگی لرستان میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۴۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز طرح حامیم در دانشگاه علوم پزشکی تبریز

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی دبیر برگزاری طرح حامیم گفت:سهمیه آذربایجان شرقی برای این طرح ۳۷۰ نفر بود اما با استقبال خوب دانشجویان و نام نویسی بیش از ۹۰۰ نفر برای شرکت در طرح حامیم توانستیم ۴۱۰ نفر را بپذیریم.

حجت الاسلام خیری هدف از برگزاری این دوره آموزشی را تقویت بنیه فکری دانشجویان، انس و الفت هر چه بیشتر دانشجویان و اساتید برای تبادل اطلاعات فرهنگی و راهکار‌های تعمیم مناسب آنها، امیدآفرینی و ایجاد روحیه شور و نشاط و طراوت بیشتر میان دانشجویان اعلام کرد و گفت: بنا داریم با اجرای این طرح فعالان فرهنگی دانشگاه به صورت میدانی در عرصه‌های مختلف دانشگاه حضور یافته و با شناسایی توانمندی‌ها و ظرفیت‌های دانشگاهیان نیرو‌های توانمند دانشگاه علوم پزشکی تبریز را به همگان معرفی می کنیم تا زمینه شبکه سازی بزرگ برای ارتباط دانشجویان با یکدیگر و گسترش دامنه شناسایی دیگر دانشگاهیان توانمند هم فراهم شود.

وی گفت: این دوره آموزشی ویژه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز است و در ۳ قسمت حضوری با ۸ جلسه آموزشی و با حضور اساتید مجربی از تهران در حوزه‌های مختلف و قسمت مجازی مربوط به ارزیابی دانشجویان و اردوی تفکیکی ویژه دانشجویان دختر و پسر شرکت کننده برگزار خواهد شد.

نقی پور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز هم در افتتاح دوره آموزشی طرح حامیم با تاکید بر مثبت نگری و تاثیر آن در پیشبرد همه امور با تکیه بر انرژی و توانایی‌های فردی گفت: این نگرش در میان دانشجویان و اساتید دانشگاه علوم پزشکی تبریز جاری و ساری است و به یقین همین دانشجویان توانمند در ارتقای سلامت آتی جامعه نقش آفرین خواهند بود همچنان که صعود صد پله‌ای دانشگاه علوم پزشکی تبریز در نظام رتبه بندی ۲۰۲۴ تایمز هم موید این مهم است.

دیگر خبرها

  • آغاز طرح حامیم در دانشگاه علوم پزشکی تبریز
  • هوش مصنوعی به فوتبال ایران می‌آید؛ دوره‌ای فشرده برای مربیان برگزار شد
  • ۱۷۰ مربی برای برگزاری دوره‌های هویت در مدارس مرکزی آموزش دیدند
  • ۱۱۰هزار مدرسۀ آسیب‌دیده در کشور سال ۱۴۰۳ نوسازی می‌شود
  • ترسیم ۴ برنامه تربیتی و آموزشی مهم در نیروی دریایی
  • برگزاری دوره آموزشی سامانه نانینو ویژه نانوایان شهرستان خواف
  • دوره تربیت مربی درجه ۳ در استان ایلام برگزار می‌شود
  • درخواست ویژه مقام ارشد نظامی از اساتید ارتش
  • نگاه به آینده باید در تربیت و آموزش ارتش وجود داشته باشد
  • دریادار سیاری: اگر نگاه به آینده نباشد، آموزش دچار روزمرگی می‌شود