Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، رسانه‌ها، امروز (چهارشنبه)، خبر دادند که عربستان سعودی درباره امکان خرید سامانه پدافند هوایی از رژیم صهیونیستی با تل‌آویو ارتباط برقرار کرده است.

 رسانه‌های آمریکایی اخیرا گزارش دادند که واشنگتن سامانه‌های پدافند هوایی خود را حومه ریاض خارج کرده است.

خبرگزاری «آسوشیتدپرس» به نقل چند منبع در این خصوص گزارش داده بود که باتری‌های سامانه «تاد» و پاتریوت» به آرامی از پایگاه هوایی «الامیر سلطان» واقع در حومه ریاض برچیده شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پایگاه خبری «روسیا الیوم»،‌ امروز (چهارشنبه)، به نقل از وبگاه «برکینگ دینفس» متخصص در امور نظامی نوشت: «به‌رغم آنکه انتظار می‌رفت روند خروج دارایی‌های پدافند هوایی آمریکا از منطقه چند ماه به طول بینجامد؛ اما دقیقا مشخص نشده است که این دارایی‌‌های آمریکا چه زمانی و به کجا منتقل خواهند شد».

برکینگ دیفنس در ادامه به نقل از چند منبع صهیونیستی خبر داد که عربستان سعودی با جدیت در حال بررسی چند منبع جایگزین برای وارد کردن سامانه پدافند هوایی است که از جمله آن‌ها می‌توان به چین، روسیه و رژیم صهیونیستی اشاره کرد.

مطابق با این گزارش، سعودی‌ها به‌طور مشخص در حال بررسی واردات گنبد آهنین ساخت شرکت صهیونیستی «رافائل» یا سامانه «Barak ER» ساخت شرکت «IAI» هستند که برای رهگیری موشک‌های کروز طراحی شده است.

منابع نظامی رژیم صهیونیستی در این خصوص به این پایگاه خبری مذکور گفته‌اند که چنین معامله‌ای زمانی واقعیت پیدا خواهد کرد که دو طرف موافقت واشنگتن را کسب کنند.

طبق گفته این منابع، «توجه عربستان سعودی به سامانه‌های اسرائیلی به یک مرحله بسیار عملی نزدیک شده  است». منابع یادشده فاش کردند: «سعودی‌ها به مدت چند سال با اسرائیل درباره چنین سامانه‌هایی گفت‌و‌گوهایی در سطح پایین  داشته‌اند».

«گیورا ایلند» ژنرال بازنشسته، مدیر سابق شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی و رئیس پیشین بخش برنامه‌ریزی ارتش صهیونیستی  نیز در گفت‌و‌گو با برکینگ دیفنس پیش‌بینی کرد که واشنگتن با فروش این سامانه‌ها به کشورهای عربی دوست مخالفت نکند.

این گزارش در حالی منتشر شده است که به دنبال اعلام خروج سامانه‌های پاتریوت آمریکا از حومه ریاض، هیأت دولت عربستان سعودی سه‌شب از تشکیل کمیته توسعه دفاعی با هدف ایجاد نوآوری در زمینه سیستم‌های دفاعی خبر داد.

تصمیم عربستان برای ایجاد نهادی به منظور توسعه سامانه‌های دفاعی در سایه حملات راکتی و پهپادی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن به خاک عربستان سعودی اتخاذ شده است که در پاسخ به حملات ائتلاف سعودی به یمن از مارس ۲۰۱۵ تاکنون انجام می‌شود.

در همین ارتباط،‌ هیأت دولت عربستان در نشست سه‌شنبه خود با اشاره به ارتش یمن، همچنین از جامعه بین‌الملل خواست که با جنبش انصار الله یمن مقابله کند.

از سوی دیگر، «ترکی الفیصل»،رئیس سابق دستگاه اطلاعات عربستان سعودی نیز چند روز پیش گفته بود که ریاض از آمریکا می‌خواهد با حفظ تجهیزات دفاعی نظیر سیستم پدافند موشکی پاتریوت در عربستان نشان دهد که به امنیت و تعهداتش در قبال عربستان پایبند است.

عربستان سعودی در رأس یک ائتلاف عربی و تحت حمایت آمریکا، از ششم فروردین ۱۳۹۴ با ادعای تلاش برای بازگرداندن رئیس جمهور مستعفی یمن به قدرت اقدام به تجاوز نظامی به یمن و محاصره زمینی، هوایی و دریایی این کشور کرد.

این تجاوز نظامی هیچ کدام از اهداف ائتلاف سعودی را محقق نکرد و فقط با کشته و زخمی شدن ده‌ها هزار یمنی، آواره شدن میلیون‌ها نفر، به بار آمدن خرابی برای زیرساخت‌های این کشور و گسترش قحطی و گرسنگی و بیماری‌های واگیردار همراه شده است.

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی پدافند هوایی رژیم صهیونیستی عربستان سعودی پدافند هوایی سامانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۷۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان افشا شد

به گزارش جام جم آنلاین، این شبکه گزارش داد لیندسی گراهام، سناتور جمهوری خواه به عنوان یک کانال دیپلماتیک اصلی بین بن سلمان و دولت جو بایدن، رئیس جمهور کنونی ظاهر شده است؛ کانالی که تلاش‌هایی را که در دوره ترامپ برای دستیابی به توافق عادی سازی روابط بین عربستان و رژیم صهیونیستی آغاز شد، افزایش داد.

این شبکه آمریکایی افزود که در آخرین سفر گراهام به عربستان سعودی در اواخر ماه گذشته میلادی، او و بن سلمان با ترامپ تماس گرفتند. طبق این گزارش، این تماس تقریباً پنج دقیقه طول کشید.

دو فرد آگاه از این تماس به این شبکه گفتند: «مکالمه دوستانه و بیشتر شامل تبادل نظر و گفت‌وگوهای غیررسمی درباره انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بود.»

یکی از این منابع گفت: «در مقطعی ترامپ آمار و ارقام نظرسنجی‌های خود را اعلام کرد»، در حالی که این ۲ منبع گزارش دادند که «توافق عادی‌سازی روابط حتی یک بار هم در آن تماس مطرح نشد».

این تماس خلاصه شد به اینکه چگونه ترامپ در خصوص دستیابی به توافقی که مقامات آمریکایی، اسرائیلی و سعودی آن را برای دستیابی به «ثبات پایدار در خاورمیانه» حیاتی می‌دانند، «در افق ظاهر می‌شود».

افراد مطلع از این موضوع به سی ان ان گفتند در حالی که رئیس جمهور سابق از مذاکرات مربوط به سازش آگاه است، اما «در این مذاکرات دخالتی ندارد».

این شبکه اشاره کرد نگرانی واقعی در میان برخی از شرکت کنندگان در مذاکرات جاری وجود دارد که «ترامپ ممکن است تلاش کند هر گونه توافقی مربوط به دولت بایدن را خنثی کند، نظیر آنچه در اوایل سال جاری انجام داد و از جمهوری خواهان در کنگره خواست تا از توافقنامه مهاجرتی بین ۲ حزب حمایت نکنند.

افراد نزدیک به ترامپ می‌گویند که رئیس‌جمهور سابق معتقد است که اگر بتواند به کاخ سفید بازگردد، می‌تواند در مورد توافق بهتری با سعودی‌ها مذاکره کند و همچنین به دنبال مشارکت یا کار فعالانه برای خنثی کردن هر نوع توافق عادی سازی روابط در دوران بایدن نیست».

۲ مقام آمریکایی گفتند که تماس ترامپ با محمد بن سلمان «در کاخ سفید به مذاقشان خوش نیامد» اگرچه آنها به صراحت گفتند که هیچ مدرکی دال بر تأثیر آن بر مذاکرات بین نمایندگان بایدن و همتایان سعودی آنها وجود ندارد».

گراهام مقامات بایدن را از آن تماس مطلع کرد و گفت که آنها «درک می‌کنند که چرا او می‌خواهد ترامپ را در جریان قرار دهد».

سناتور گراهام به سی‌ان‌ان گفت که «همه کار انجام می‌دهد تا اطمینان حاصل شود که توافق در زمان بایدن منعقد می‌شود، تا حدی به این دلیل که معتقد است بایدن شانس بیشتری برای بسیج حمایت دموکرات‌ها در کنگره خواهد داشت».

دیگر خبرها

  • امین مدنی:‌ «وعده صادق»؛ عبور از قوی ترین نقطه پدافندی جهان
  • نشست مشورتی مقامات ۶ کشور عربی درباره تحولات غزه
  • فرود آمدن هواپیمای اسرائیلی در ریاض
  • برگزاری نشست مشورتی مقامات ۶ کشور عربی درباره تحولات غزه
  • یک هواپیمای اسرائیلی در ریاض فرود آمد
  • شلیک موشک ناو هواپیمابر «شارل دوگل» در ماموریت مدیترانه
  • امکان خرید بلیت نیم‌بها از سامانه‌های حمل‌ونقل ریلی و هوایی برای معلولان شدید
  • جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان افشا شد
  • توانمندی ایران و ضعف اسرائیل در آفند و پدافند/ گرایش به غرب در خاورمیانه ضعیف می‌شود
  • افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان