Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش   گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، فرهنگ همیشه با توسعه همراه است توجه خاص به فرهنگ باعث بالا رفتن از پله های ترقی در زمینه های مختلف می شود . هر دستگاه، نهاد یا سازمان فارغ از کارکرد خاص اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، باید در برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری‌های کلان و چشم انداز آتی خود، توجه ویژه‌ای به حوزه فرهنگ درون و برون سازمانی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ماموریت دارد تا به بخش های فرهنگی و اجتماعی نگاه پر رنگ تری  داشته باشد. توجه به فرهنگ کار و برنامه ریزی برای توسعه آن در زمینه ی اقتصادی هم کمک کننده خواهد بود وزیر تازه نفس هم همیشه توجه ویژه ای به ارتقا فرهنگ کار و تعاون  در کنار توسعه اقتصادی برای بهبود شرایط جامعه هدف این وزارتخانه دارد.

حجت‌الله عبدالملکی پس از معارفه معاون فرهنگی-اجتماعی، بر ضرورت ارتقاء فرهنگ و طراحی فعالیت‌های زیربنایی در این وزارتخانه تاکید کرد و از چکشیان، معاون جدید خود خواست فرهنگ عمومی و تخصصی(فرهنگ کار و تعاون، سلامت، تغذیه، ورزش و تندرستی، بهداشت کار و...)، متناسب با مخاطبین میلیونی این حوزه، احیاء و تقویت شود تا زمینه رشد، ارتقاء، بالندگی و پویایی مخاطبین و خانواده‌های ایشان بیش از پیش فراهم شود.

سیاستگذاری کلان، نظارت و انسجام بخشی امور فرهنگی-اجتماعی، گسترش فرهنگ کار، تعاون و مشارکت‌های اجتماعی، ارتقاء سطح آگاهی و مهارت‌های اجتماعی در راستای حفظ جامعه هدف از انحرافات و ناهنجاری‌های اجتماعی، سیاستگذاری و برنامه‌ریزی به منظور گسترش و ترویج آموزه‌های دینی، تنها بخشی از وظایف و مأموریت‌های این وزارتخانه در حوزه فعالیت‌های فرهنگی-اجتماعی است.

باتوجه به تأکید وزیر جوان دولت سیزدهم ضرورت برنامه‌ریزی هدفمند، منسجم و ارتقاء فرهنگ کار، به نظر می‌رسد یکی از معاونت‌های مورد توجه معاونت فرهنگی-اجتماعی است که وظیفه سنگینی درراستای این اهداف دارد.

 کارنامه محمد چکشیان که با حکم وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به سمت معاون فرهنگی-اجتماعی منصوب شد به شرح زیر است:

معاون‌ راهبردی و معاون شبکه‌سازی و عملیات فرهنگی بنیاد فرهنگی-اجتماعی خاتم الاوصیاء(عج) مدیر برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی قرارگاه فرهنگی-اجتماعی بقیه الله(عج) مدیر فرهنگی و مشاور رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز دبیر شورای مدیران فرهنگی دانشگاه‌های منطقه پنج کشور عضو کمیته برنامه‌ریزی راهبردی فرهنگی وزارت علوم تحقیقات و فناوری او دبیر چندین همایش ملی و جشنواره سراسری فرهنگی بوده و در مقاطع زمانی مختلف به عنوان مدیر برتر فرهنگی کشور برگزیده شده است.

چکشیان معاون جدید فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی پس از دریافت حکم جدید با اشاره به فرازی از بیانات رهبر معظم انقلاب در نخستین دیدار رئیس جمهور و اعضای هیأت دولت سیزدهم مبنی بر اهمیت و زیربنا بودن فرهنگ ابراز امیدواری کرد و گفت: با استفاده از همه ظرفیت‌های موجود و تدوین برنامه راهبردی 4ساله، ضمن ارتقاء فرهنگ کار، کارآفرینی، تعاون و مشارکت اجتماعی موجبات ایجاد نشاط و پویایی مخاطبین این حوزه می شود.

چکشیان درباره اهمیت توسعه فرهنگ کار بیان کرد: ما باید بتوانیم فرهنگ کار را  توسعه و ارتقا دهیم. امیدوارم با استفاده از تجربیات مدیران، کارکنان و دست‌اندرکاران با تبیین برنامه مشخص و راهبردی به توسعه فرهنگ کار کمک کنیم.

بیشتر بخوانید

باید سیاست‌های کلانی که خلق فقر می‌کنند اصلاح شوند

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حجت عبدالملکی وزیر کار فرهنگ کار فرهنگی اجتماعی برنامه ریزی فرهنگ کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۹۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتاین‌مایر کنفرانسی درباره جنگ غزه را لغو کرد

رئیس‌جمهور آلمان، میزگرد برنامه‌ریزی شده درباره جنگ غزه در اقامتگاه رسمی خود در برلین را به دلیل انتقاد از اینکه هیچ صدای فلسطینی برای شرکت در آن دعوت نشده بود، لغو کرد.

به گزارش ایسنا، در مراسمی به نام «چگونه در مورد جنگ در خاورمیانه صحبت کنیم؟» فرانک والتر اشتاین‌مایر، رئیس‌جمهور آلمان که در ابتدا در کاخ بلویو برای پنجشنبه برنامه‌ریزی شده بود، قصد داشت به همراه سه مهمان، مرون مندل، مدیر مرکز آموزشی آن فرانک، روزنامه‌نگار تیلو یونگ و ملودی سوچارویچ، کارشناس روابط آلمان و اسرائیل، سخنرانی کند و درباره این موضوع بحث کند.

به نوشته روزنامه زوددویچه تسایتونگ، با این حال، منتقدان در روزهای اخیر فقدان صدای فلسطینی را در این پنل مطرح کردند. در بیانیه‌ای که به دست خبرگزاری آلمان رسیده است، دفتر ریاست جمهوری تصمیم خود برای لغو این رویداد را توجیه کرده و گفته است که «به این نتیجه رسیده است که میزگردی که برای ۲ مه برنامه‌ریزی شده، هدف تقویت صلح اجتماعی در شرایط متشنج کنونی را تامین نمی‌کند. بنابراین این رویداد در حال حاضر برگزار نخواهد شد.»

به گفته دفتر اشتاین‌مایر، رئیس‌جمهور آلمان از آغاز جنگ غزه میزبان چندین میزگرد بوده است. در این بیانیه آمده است که هدف این نشست مقابله با یهودستیزی، نفرت و خشونت، باز کردن فضا برای درد همه طرف‌ها، تسهیل گفت‌وگو و تقویت صلح اجتماعی بود. برای این منظور از شرکای گفت‌وگو با مواضع، دیدگاه‌ها و پیشینه‌های مختلف دعوت شده است.

آلمان یکی از سرسخت‌ترین متحدان رژیم صهیونیستی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست
  • تعاون راهکاری علمی، عملی و عقلی برای مشارکت مردم در تولید
  • لزوم جذب مشارکت بخش خصوصی برای اتمام طرح‌های نیمه تمام استان
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی در کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی از کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • توفیق در تحقق شعار سال نیازمند ایجاد فضا برای ارائه ایده و طرح از سوی مردم است
  • تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه
  • اشتاین‌مایر کنفرانسی درباره جنگ غزه را لغو کرد
  • ‌مهم‌ترین ‌در تحقق شعارهای سال، توجه به حمایت از تولید ملی است
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج پارسال در کشور