Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مراغه، سرتیپ کیومرث حیدری، در آیین افتتاح ۱۲۶ واحد سازمانی پادگان امام رضا (ع) مراغه با بیان اینک ۲۳ هزار خانه سازمانی برای پرسنل نیروی زمینی ارتش در کشور ساخته می‌شود، اظهار داشت: این خانه‌های سازمانی در ۴۳ شهر کشور برای تامین رفاه و آسایش خانواده‌های نیروی زمینی در دست ساخت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
 
وی افزود: تا یک ماه آینده ۹ شهرک سازمانی در استان‌های زنجان، آذربایجان‌شرقی، لرستان، همدان، تهران، سیستان، کرمان به بهره‌برداری خواهد رسید. 
 
حیدری اضافه کرد: در آذربایجان شرقی نیز یک هزار و 110 خانه سازمانی ساخته می شود. 
 
فرمانده نیروی زمینی ارتش در ادامه، از دستیابی این نیرو به فناوری ساخت بیمارستان 100 تختخوابی دائمی در عرض یک هفته خبر داد. 
 
حیدری گفت: از این بیمارستان‌ها تاکنون ۶ مورد در استان‌های قم، گیلان، اصفهان و سیستان ساخته شده و به نوبت در دیگر استان‌های کشور نیز ساخته خواهد شد. 
 
وی افزود: این بیمارستان‌ها به ونتیلاتور،  مانیتورینگ، اکسیژن ثابت، سیار و کپسولی مجهز می شوند. 
 
حیدری گفت: ولایت محوری، عدالت مداری و شایسته سالاری از شاخصه‌های نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران است. 
 
معاون آماد و پشتیبانی ستاد کل نیروهای مسلح نیز در این مراسم گفت:  ساخت خانه‌های سازمانی کمک به تامین رفاه و معیشت پرسنل ارتش است. 
 
دره‌باغی افزود: با وجود خانه‌های سازمانی، پرسنل ارتش به راحتی و آرامش خیال می‌توانند ماموریت‌های محوله برای تامین امنیت کشور را انجام دهند. 
 
امام جمعه مراغه همچنین در این مراسم گفت: نیرو های مسلح جمهوری اسلامی ایران در سایه استقامت در دنیا به عزت و سربلندی دست یافته‌اند. 
 
پورمحمدی افزود : حرکت خوب ارتش در نهضت خانه سازی برای پرسنل اقدامی پسندیده برای آرامش و آسایش خانواده‌ها است. 
 
وی اضافه کرد: لازم این حرکت متوقف نشود و با سرعت، کیفیت و وسعت بیشتری ادامه پیدا کند. 
  با حضور فرمانده نیروی زمینی ارتش ۱۲۶ خانه های سازمانی مهر ولایت پادگان امام رضا (ع) مراغه با صرف ۱۰۰ میلیارد تومان افتتاح و به بهره برداری رسید.

انتهای پیام/60007

منبع: فارس

کلیدواژه: فناوری بیمارستان ارتش جمهوری اسلامی ایران خانه سازمانی فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران فارس تبریز امام جمعه مراغه ونتیلاتور خانه های سازمانی نیروی زمینی ارتش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۲۲۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری آیین نکوداشت روز مراغه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی ۱۶ اردیبهشت سالروز آغاز فعالیت رصد خانه تاریخی مراغه و بسته شدن زیج ایلخانی در سال ۶۵۷ هجری بنام روز مراغه نام گذاری شده است.

امام جمعه مراغه در این مراسم گفت: تاریخ علمی، ادبی، نجومی و فرهنگی مراغه پر افتخار است.

حجت‌الاسلام و المسلمین پور محمدی افزود: روز مراغه بهترن فرصت برای شناساندن تاریخ، فرهنگ و شخصیت‌های علمی و ادبی این شهر برای نسل جوان است.

وی اظهار کرد: خواجه نصیر الدین طوسی با ساخت رصد خانه مراغه بزرگترین مرکز علمی و پژوهشی زمان خود را دراین شهر بنا کرده است که به برکت این رصد خانه دانشمندان بسیاری از کشور‌های مختلف دنیای آن زمان در این شهر تحصیل کرده اند.

امام جمعه مراغه در ادامه افزود: دانشمندان بسیاری از جمله خواجه نصیر الدین طوسی، قطب الدین شیرازی و علامه حلی در مراغه درس خوانده اند و شاگردان بسیاری تربیت کرده اند

وی تصریح کرد: مراغه قبل از رصد خانه تاریخی این شهر مدارس و شخصیت‌های علمی بزرگی داشته است و اسناد و شواهد تاریخی نشان می‌دهد مردم این شهر همیشه علاقمند علم ودانش بوده اند.

وی افزود: اوحدی، عبدالقادر مراغه‌ای، درویش اشرف، قاضی کمال الدین، شیخ بابا، خواجه معز الدین، میرعبدالله فتاح و در زمان حاضر نیز استاد کریمی و حیدر عباسی همه مفاخر مراغه هستند.

معاون سیاسی استاندار آذربایجان شرقی  نیز در آیین نکوداشت روز مراغه افزود: این شهرستان به لحاظ بنا‌های تاریخی در استان دارای اهمیت و تاثیر گذار است.

محمدی افزود: مراغه از نظر قدمت شهرنشینی، تاریخی و فرهنگی همتراز شهر‌های اصفهان، شیراز، کرمان و یزد است.

وی اضافه کرد: وجود منطقه فسیلی در مراغه این شهرستان را به بهشت فسیلی تبدیل کرده است.

فرماندار شهرستان ویژه مراغه نیز در این مراسم گفت: تاریخ و گذشته مراغه بسیار درخشان و پرافتخار دارد.

مینویی افزود: در زمان حاضر نیز مردم اگاه و بصیر این شهر در تمامی صحنه‌های انقلاب از دفاع مقدس گرفته پای صندوق‌های رای همیشه حاضر و آمده هستند.

دبیر نکو داشت روز مراغه نیز گفت: ۱۶ اردیبهشت روز مراغه نام گذاری شده تا فرصت برای معرفی این شهر فرهنگی و تاریخی باشد.

عسکری افزود: این شهردر طول تاریخ از مناطق مهم علمی، اقتصادی، شهر نشینی بوده و علمای بسیاری از جمله اوحدی، عبدالقادر مراغه‌ای در این شهر متولد شده اند.

وی اضافه کرد: در این شهر همچنین علما و دانشمندان بسیاری از جمله شیخ شهاب الدین سهروردی، علامه حلی و فومن جی چینی در این شهر تحصیل کرده اند.

معاون سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور نیز در این مراسم، با اشاره به اینکه درجه شهرداری مراغه از دهه ۶۰ شمسی ارتقا نیافته بود، گفت: این درجه پس از حدود سه دهه از ۹ به ۱۰ ارتقا یافت که در توسعه ساختار تشکیلاتی، تعداد نیروی انسانی و میزان اعتبارات دولتی می‌تواند مفید باشد.

 «سیدسجاد انوشه» در جشن «روز مراغه» که در تالار سرباز این کهن‌شهر برگزار شد، افزود: کسب درجه ۱۰ با توجه به اینکه آخرین درجه در شهرداری‌های کلانشهر‌ها ۱۲ است، موفقیت بزرگی برای مراغه به شمار می‌رود.

دیگر خبرها

  • ساخت پیشرفته‌ترین سلاح‌ و سامانه‌های کشف و شناسایی در پدافند
  • امیر حیدری: هیچ‌کس قادر به تهدید جمهوری اسلامی و منافع ملی کشور نیست
  • آیین تشییع شهید گمنام در نیروی زمینی ارتش برگزار شد
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • مراسم تشییع شهدای گمنام در نیروی زمینی ارتش در تهران
  • نیروی زمینی ارتش ۴۶ هزار شهید تقدیم نظام کرده است
  • برگزاری آیین نکوداشت ۱۶ اردیبهشت روز مراغه
  • برگزاری آیین نکوداشت روز مراغه
  • دیدار گیتی پسند مقابل نیروی زمینی شهید شاملی کازرون
  • فردا گیتی‌پسند اصفهان میزبان نیروی زمینی شهید شاملی کازرون