Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل ورزش و جوانان کردستان در مجمع انتخاب رئیس هیات اسکی استان گفت؛ پس از برگزای جلسه امروز با حضور رئیس فدراسیون، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان و اعضا و پیشکسوتان هیات اسکی کردستان به زودی کمیته ویژه پیگیری اجرای فاز نخست بازسازی پیست اسکی بیجار تشکیل خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری برنا از کردستان؛ مدیرکل ورزش و جوانان کردستان در مجمع انتخابات هیات اسکی استان گفت؛ از کاندیدهای روسای هیات های ورزشی این انتظار می رود که برنامه ها و راهکارهای خود را برای پیشرفت رشته مورد نظر در مجمع عنوان کنند و خود برای حل مشکلات راه حل ارائه دهند چون کمبودها و گلایه ها را همه می دانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد؛ در سه منطقه از استان کردستان قابلیت ایجاد پیست اسکی را داریم که در حال حاضر در شهرستان بیجار این رشته فعال بوده و در شهرستان های سقز و قروه نیز زمینه ایجاد چنین پیستی مهیا است اما کمبود منابع مالی و اسپانسر ورزشی مانع از احداث پیست اسکی در این شهرستان ها است. جولائی تصریح کرد؛ توانایی و منابع مالی دولت برای حمایت کامل از هیات های ورزشی محدود است و هیات ها طبق آئین نامه باید خود به دنبال درآمدزایی و حامی مالی باشند تا رشته تحت مدیریت آنها توسعه پیدا کند. مدیرکل ورزش و جوانان کردستان با اشاره به وجود قانون ماده 27 به عنوان یک راهکار در راستای کمک گرفتن از بخش خصوصی اظهار داشت؛ هیات های ورزشی و روسای ادارات ورزش و جوانان در شهرستان ها می تواننند با حمایت اداره کل ورزش و جوانان کردستان از طریق ماده 27 واگذاری پروژه های ناتمام و نیمه تمام دولتی به بخش خصوصی، از ظرفیت سرمایه گذاران این بخش استفاده کنند.   وی به جلسه بررسی مشکلات پیست اسکی بیجار که امروز با حضور رئیس فدراسیون اسکی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و فرماندار شهرستان بیجار و اعضای هیات اسکی استان برگزار شد اشاره کرد و افزود؛ در این جلسه قرار شد تا کمیته ویژه ایی برای پیگیری امور این پیست تشکیل شود و با فازبندی بودجه و مراحل تهیه ملزومات پیست اسکی بیجار را در فاز اول تجهیز کنیم و برای فعالیت ورزشکاران این رشته مهیا شود.   جولائی اذعان کرد؛ با توجه به وضعیت فعلی این پیست باید گفت؛ مبلغی در حدود 24 میلیارد تومان برای تجهیز و بازسازی کامل این مجموعه نیاز است که فراهم نمودن این مبلغ نه در توانایی فدراسیون و نه در توانایی وزارت و اداره کل ورزش و جوانان کردستان قابل گنجایش است و باید تکمیل پیست اسکی بیجار را فازبندی کرده و در سه فاز مختلف اجرا کنیم.   وی افزود؛ در صورت امکان و اختصاص بودجه اگر فاز نخست پیست اسکی بیجار را اجرا کنیم می توان امیدوار بود با جذب و پرورش استعدادهای ورزشکاران کردستانی شاهد حضور آنها در مسابقات آسیایی، جهانی و حتی المپیک زمستانی باشیم.   مسئول ورزش و جوانان استان خاطرنشان کرد؛ در حال حاضر کردستان چند ورزشکار مطرح دارد که می توانند در رشته اسکی روی چمن برای استان مدال آوری کنند و حتی سال گذشته به مسابقات اسکی جهانی نیز دعوت شدند که متاسفانه به دلیل کمبود منابع و حامیان مالی و بالا بودن هزینه های ورودی از اعزام بازماندند.   جولائی در پایان سخنانش تاکید کرد؛ روسای هیات های ورزشی و حتی ورزشکاران باید آئین نامه هیات های ورزشی به ویژه بندهای (الف) و (ب) ماده 14 را به خوبی مطالعه کنند و با آگاهی از مفاد آن خود را برای احراز پست ریاست هیات کاندید کنند چون در این آئین نامه به صراحت عنوان شده است که درآمد زایی، جذب اسپانسر و منابع مالی و حمایت از قهرمانان آن رشته ورزشی از وظایف اصلی هیات های ورزشی است و در کنار آن نیز کمک های جزئی دولت هم وجود دارد.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کردستان ورزش و جوانان کردستان پیست اسکی بیجار هیات های ورزشی هیات اسکی هیات ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۲۴۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت اساتید دانشگاه در آمریکا از دانشجویان حامی فلسطین

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، تظاهرات مسالمت آمیز دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین اکنون به جنبشی بزرگ تبدیل شده که سراسر آمریکا را دربر گرفته و حتی به اروپا نیز سرایت کرده است. نخست این تظاهرات از دانشگاه کلمبیا آغاز شد اما به دلیل اقدامات رییس این دانشگاه در مقابل دانشجویان معترض، اعتراضات به سرعت گسترده شد. این اعتراضات از چهارشنبه دو هفته قبل آغاز شد و هر روز از روز قبل گسترده تر شد.

پس از گذشت چند روز از اعتراضات، رییس دانشگاه کلمبیا دیروز با توبیخ قابل توجهی از سوی اساتید دانشگاه مواجه شد.

طبق گزارش کمیته اجرایی دانشگاه که نماینده هیات علمی است، «مینوش شفیق» اقدامات و تصمیمات زیادی گرفته که به دانشگاه آسیب می زند. از جمله این اقدامات فراخواندن پلیس به دانشگاه و دستگیری دانشجویان بدون مشاوره با هیات علمی، ناتوانی در دفاع از دانشگاه در رویارویی با فشار خارجی، تعلیق گروه های دانشجویی معرض و استخدام کارآگاهان خصوصی است. یکی از سخنرانان رشته فلسفه دانشگاه که عضو هیات علمی دانشگاه کلمبیا است در این باره می گوید: هیات علمی اعتماد خود را به توانایی شفیق برای رهبری این سازمان از دست داده است.

به نوشته نشریه گاردین در هفته گذشته استادان دانشگاه های کلمبیا و بارنارد که عضو انجمن اساتید دانشگاه آمریکا هستند در بیانیه مشترک سرکوب تظاهرات دانشجویان طرفدار فلسطین توسط مینوش شفیق رئیس دانشگاه کلمبیا را محکوم کردند.

آنها در بیانیه‌ای اعلام کردند: «ما از شکست شفیق در دفاع از تحقیقات آزاد که در راستای مأموریت آموزشی یک دانشگاه در یک جامعه دموکراتیک است و همچنین از تمایل او برای راضی کردن قانون‌گذارانی که به دنبال مداخله در دانشگاه هستند، شوکه شده‌ایم. او در پذیرش اتهامات حزبی مبنی بر خشونت و یهودی ستیزی تظاهرکنندگان ضد جنگ و در تعیین مجازات یکجانبه و نامتناسب برای دانشجویانی که به طور صلح آمیز اعتراض کرده بودند، به طور آشکار به نظارت مشترک بی توجه بوده است.

بیانیه اساتید پس از شهادت شفیق در کنگره در اوایل هفته منتشر شد.رییس دانشگاه کلمبیا درکنگره به دلیل افزایش رفتارهای یهودستیزانه در دانشگاه پس از حمله رژیم صهیونیستی به غزه مواخذه شده بود.

اساتید پس از شهادت شفیق نوشتند: شهادت وی به شدت ما را نگران کرده است. رییس دانشگاه کلمبیا در مواجهه با حملات افترا آمیز به اساتید و دانشجویان کلمبیا و دخالت‌های فاحش در فعالیت‌های دانشگاهی توسط بازرسان کنگره، نه تنها مخالفتی نکرد، بلکه تسلیم خواسته های آنها شد. شفیق، روسای مشترک هیئت امنا و رییس سابق دانشکده حقوق فرصتی فراهم کرده اند تا دانشگاه به طور عمومی تحت فشار قرار گیرد. آنها در اسناد کنگره به طور موثر خواستار پایان آزادی آکادمیک در دانشگاه کلمبیا شده اند.

طبق شهادت شفیق روز چهارشنبه 2 هفته قبل دانشجویان حدود 60 چادر در جنوب پردیس دانشگاه برپا کردند. این رویداد توسط سازمان های Columbia University Apartheid Divest، دانشجویان خواهان عدالت در فلسطین و صدای یهود برای صلح سازماندهی شد. 2سازمان آخر در نوامبر گذشته توسط دانشگاه تعلیق شدند و به نوبه خود گروه های حقوق مدنی را تشویق کردند تا از دانشگاه به دلیل اقدامات تقابلی و هدفمند شکایت کنند.

شفیق در مواجهه با اعتراضات به پلیس نیویورک اجازه داد چادرها را متلاشی کند و ادعا کرد که چادر زنی دانشجویان خطر آشکار و فعلی برای عملکرد اساسی دانشگاه است.

کد خبر 6089510

دیگر خبرها

  • حضور بیش از ۱۲۰۰ نفر ورزشکار در ویژه‌برنامه «ایرانی پهلوان»
  • تلاش در راستای رفع مشکلات مردم از وظایف مهم شورا است
  • تشکیل هیات ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • برگزاری مسابقات موتورسواری و اتومبیلرانی با استقبال ویژه تماشاگران
  • مسابقات آزاد تپانچه نوجوانان؛ احمدی مقام نخست را کسب کرد
  • حمایت اساتید دانشگاه در آمریکا از دانشجویان حامی فلسطین
  • تکذیبه تشکیل و اعزام تیم ملی فوتبال دانشجویان
  • نگهداری ۴۲هزار نسخه خطی در سازمان اسناد وکتابخانه ملی کشور
  • آرامکوی عربستان حامی مالی فیفا شد
  • اجرای ۲۹ ویژه برنامه در منطقه ۸ ویژه هفته فرهنگی اصفهان