Web Analytics Made Easy - Statcounter

با امضای معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی کشور دستورالعمل تهیه و تولید محتوای آموزش مجازی برای دانش آموزان با نیازهای ویژه به استان‌ها ابلاغ شد.

به گزارش ایمنا و به نقل از روابط‌عمومی و امور بین‌الملل سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی، همه‌گیری ویروس کرونا در کشور و تعطیلی مدارس، نظام آموزشی و پرورشی کشور را با یک چالش جدی مواجه کرده که این چالش موجب تغییر مسیر فرآیند یاددهی یادگیری و استفاده از امکانات خاص شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موضوع مسئولین را بر آن داشت، با شعار " آموزش تعطیل نیست" بستری فراهم کنند تا بدون حضور دانش آموزان در مدرسه و با استفاده از فضای مجازی و رسانه ملی در جهت استمرار، تقویت و تثبیت یادگیری دانش آموزان گام بردارند و مهم‌ترین اقدام اساسی در این زمینه طراحی و راه اندازی شبکه آموزشی دانش آموزان (شاد) می‌باشد.

استفاده از فضای مجازی در ارائه خدمات آموزشی توانبخشی و مشاوره‌ای در شرایط تعطیلی مدارس با در نظر گرفتن تفاوت‌های فردی دانش آموزان با نیازهای ویژه ضرورت پیش بینی تمهیدات خاصی برای گروه‌های مختلف معلولیت را مضاعف می‌کند.

سازمان آموزش و پرورش استثنایی به منظور ایجاد وحدت رویه در تولید محتوای آموزشی و تشکیل بانک جامع اطلاعاتی در نظر دارد این دستورالعمل را که بر اساس ویژگی‌ها و استانداردهای آموزشی متناسب با شرایط این دانش آموزان تدوین شده است، ابلاغ کند.

کد خبر 522525

منبع: ایمنا

کلیدواژه: دانش آموزان استثنایی مدارس ابلاغ قانون محتوای درسی وزارت آموزش و پرورش آموزش و پرورش استثنایی پاندمی کووید 19 کرونا و آموزش مجازی دانش آموزان معلمان افزایش یادگیری نظام تعلیم و تربیت شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۲۸۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، گفت: بر اساس قرارداد منعقده با آموزش و پرورش ۲۰۰ هزار نفر از دانش‌آموزان کشور را در بحث مهارت آموزش می‌دهیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، مهرداد عظیمی عصر امروز در نشست با مدیران سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در استان کردستان، کردستان را سرزمین استعدادهای درخشان در حوزه‌های مختلف خدادادی و به ویژه نیروی انسانی برشمرد اظهار داشت: امیدواریم ظرفیت‌های نهفته این استان بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

وی به تبیین اهمیت شعار سال و رسالت این حوزه نسبت به این حوزه گفت: رویکرد مهارت آموزی از نکات مهم تحقق این شعار سال است و در این راستا تعهد و مقرر شده که بر اساس قرارداد منعقده با آموزش و پرورش، 200 هزار نفر از دانش‌آموزان کشور را در بحث مهارت آموزش دهیم.

معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور جهش تولید با مشارکت مردم را یک انتخاب راهبردی دانست و تصریح کرد: اقتصاد مسئله اصلی کشور است و دشمن همواره بر این حوزه تمرکز کرده تا با اهداف شوم خود برسد، اما دولت باید با کار جهادی در حوزه تولید و با نگاه جهشی به تحقق شعار سال کمک کند.

وی بیان کرد: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور 657 مرکز دولتی و 4 هزار و 800 کارگاه و واحد آموزشی، 22 هزار آموزشگاه آزاد در کشور دارد که می‌تواند به آموزش نیروی کار در کشور کمک کند.

عظیمی توسعه مراکز جوار کارگاهی را با هدف تربیت نیروی متخصص برای تولید از نیازهای اساسی و برنامه‌های اولویت‌دار سال جاری در کشور ذکر کرد و افزود: ارتقای این مراکز و آموزش و سنجش صلاحیت از جمله اولویت‌های این سازمان فنی و حرفه‌ای است.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور از وجود 40 هزار مربی و 8 هزار کارگاه در بخش دولتی در کشور خبر داد و عنوان کرد: تحقق شعار سال یکی از مهمترین راهکارهای کاهش بیکاری و افزایش اشتغال است، می‌توان با تقویت مهارت‌افزایی، جهش تولید راه انداخت.

انتهای پیام/486/

دیگر خبرها

  • ضرورت طرح مسئله برای دانش آموزان در موضوع آب
  • اردو‌های تابستانی دانش‌آموزان یمنی 
  • طرح پنج شنبه‌های طلایی و دوری دانش آموزان از فضای مجازی
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • برگزاری جشنواره خوشنویسی «کاتبان وحی» ویژه دانش‌آموزان مقطع ابتدایی
  • ارتقای سرانه آموزشی هرمزگان با ساخت ۶۰۰ کلاس درس جدید در سال جاری
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش‌آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • ۶۰۰ کلاس درس جدید در هرمزگان ساخته می‌شود